Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order:1886, PS4'te 1080p / 30 FPS'de Çalışacak


    Yeni nesil konsollarla birlikte 60 FPS değerlerinin konsollarda standart haline gelmesi beklenirken, şu an için bu duruma ulaşılmış değil. Geçtiğimiz günlerde yeni oyunları The Order için bir etkinlik düzenleyen Ready At Dawn ekibinden yeni haberler geldi. 
 
    Bir röportajda açıklamalar yapan Ready At Dawn'dan Ru Weerasuriya, The Order: 1886'nın PS4'teki teknik değerlerinden bahsetti. Weerasuriya, "The Order için hedefimiz 60 FPS değil. First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. Ancak bir dövüş oyununda 60 FPS yakalanmalı. The Order'da ise biz, 1080p çözünürlükteki sinematik kaliteyi ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 30 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamingBolt sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Xbox 360'ta Warface'in Açık Betası Başladı (Video) Far Cry 4'ten Yeni Söylenti Haberleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

19.2.2014 18:29:36

-1
sony 30 fps yapınca başka Microsoft 30 fps yapınca başka ulan ne adamlar var ya

HelodermaSuspectum

15.2.2014 04:06:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: tepeb Psx zamanında çıkmış efsane oyunları oynarken ne fps konuşulurdu ne de çözünürlük sadece oyun kalitesine bakardık. Yeni nesilin oyundan anladığı tek şey çözünürlük, fps ve grafik kimsenin çıkacak oyunun senaryosuna, sanatsal yönden mekan, bölüm ve karakter tasarımlarına yani oluşturulan atmosfere, ses ve müziklerine, oynanabilirliğine baktığı yok.
Su mesajini okuduktan sonra ne diyeyim sana sölim; psx zamaninda sana kaliteli gelen bir yapima benzer kalitedeki oyunu ps4 te cözünürlügü 150 x 50 olan fps si 5 olan karakter modellemelerinde kullanilan pixel sayisinin 10 oldugu bir oyunu sana 60 dolardan satsalar diyorum. Sunuda belirtim o zamanlar kimse fps nedir pixel nedir bilen yoktu. Ondan kimse sikayet etmezdi. Zamanla ps2 sega dreamcast, gamecube ve pc lerde cift ekran karti kullanarak oynayabildigimiz oyunlar ciktikca insanlar teknoloji anlaminda yavas yavas uyandi. Örnek gamecube teki mgs twin snake, remakleri cikan rezident evil zero, 1 ve aklima gelmeyen oyunlara hayran kaldik ve arkamiza donup psx zamanindaki mgs 1 e re serisine bakip vaybe insanoglu teknoloji anlaminda gelisme gosteriyor diye zekasina hayran kaldik ve artik oyuncular teknoloji anlaminda yavas yavas uyandigi icin gelecekte ne oyunlar (graffik, atmosfer, sinematik gerceklik vs. ) cikacak diye hayaller kurmaya basladi. ve sansliyimki ps4 zamanini ve muhtesem gorsellikteki oyunlari gorecegim icin. Allah bana daha cok uzun omur versinde ps5, ps6 ,xone ve xtwo lari gostersin diyorum. Son olarak sunuda belirtim psx zamaninda arkadaslarimla beraber oynadigim pes serisine, king of fighter serisine ki king of fighter loadingten gecilmezdi bakiyorum ve bir de ps4 teki fifa14 ve cikacak muhtesem dövüs oyunlarini düsündükce ve gördükcd ah ulan bu gerceklik keske o en hevesli (oyun bakimindan) donemimde olsaydi diyorum. Yani geriye bakip simdiki genclere imreniyorum cok sanslilar diye neden sanslilar onuda solim hem nostalji yapma imkanlari var hemde en heyecanli, hevesli ve deli dolu caglarinda evinden uzaktaki arkadaslariyla party chet ler yaparak ps4 tede oyun oynama luksleri oldugu icin. Sakin yanlis anlama eskiden oynadigim oyunlar kötüydü demiyorum sadece zamanla gelisen teknoloji ile ne kadar keyifli, zevkli sahaserlerde ortaya yavas yavas cikacak diyorum. Sana tavsiyem biraz sabirli ol. Ps4 te eski oyunlari aratmayacak oyunlar cikacaktir. Sadece sabir. Umarim dediklerimi anlamissindir. Edit : aklima gelmisken bir animi anlatayim kisaca psx te silent hill oynuyordum komsumuzun kizlari geldi bu adamin ayaklari ayni ördek ayagi gibi demisti ki ben o zamanlar o dedigi sey aklimin ucundan gecmezken 14 yasindaki kiz bu olayi farkedecek ve kotuleyecek nasil desem zekaya ve ileri görüslülüge sahipti. Îki gun oncede ps4 te fifa14 oynuyorum misafir abimiz 50 yaslarinda bu mac hangi kanalda kimin maci diye sormustu.

thunderwatcher

9.2.2014 02:50:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

GT_55

9.2.2014 00:53:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher Minimum 30fps olacaksa hiç sorun yok, gözün algıladığı da o kadar zaten. Önemli olan 30fps altında yaşanan takılmaları yaşatmaması. Yoksa 30 olmuş 40 olmuş çok da önemli değil. 30'un altına düşmesin yeterli. Konsolların gelişmesinden rahatsızlık duymuyorum şahsen. Hala PC'nin kral olduğu kanaatindeyim ama bilgisayarı oyundan başka şey için kullanmayacak, bir konsol oyununa PC oyununun 2 misli para ödemekten rahatsız olmayacak, hala neden icat ettiklerini anlamadığım o aptal saptal hantal kontrolcüyle oyun oynamaktan rahatsız olmayacak, "nişan yardımı" kullanmayı gururuna sorunsuzca yedirebilecek zamane gençleri elbette mutlu mesut 1080p oyunlarını 30fps'de oynayabilirler benim açımdan sakıncası yok. ;)

thunderwatcher

8.2.2014 21:09:11

0
Minimum 30fps olacaksa hiç sorun yok, gözün algıladığı da o kadar zaten. Önemli olan 30fps altında yaşanan takılmaları yaşatmaması. Yoksa 30 olmuş 40 olmuş çok da önemli değil. 30'un altına düşmesin yeterli. Konsolların gelişmesinden rahatsızlık duymuyorum şahsen. Hala PC'nin kral olduğu kanaatindeyim ama bilgisayarı oyundan başka şey için kullanmayacak, bir konsol oyununa PC oyununun 2 misli para ödemekten rahatsız olmayacak, hala neden icat ettiklerini anlamadığım o aptal saptal hantal kontrolcüyle oyun oynamaktan rahatsız olmayacak, "nişan yardımı" kullanmayı gururuna sorunsuzca yedirebilecek zamane gençleri elbette mutlu mesut 1080p oyunlarını 30fps'de oynayabilirler benim açımdan sakıncası yok. ;)

CihanE9

7.2.2014 00:46:25

0
Şurada iyi burada kötü böyle olsaydı gibi muhabbetler bir tarafa(pc,xbox1,ps4) yakın olanlar tarafından biraz yanlış anlaşılabiliyor ben PC kullanıcısıyım ama PS3'ümde var yeni nesile geçmeyi daha düşünmüyorum oyun yelpazesinin genişlemesini beklediğim için ama böyle güzel olacağını umduğum bir oyun için grafiğini ve çalışacağı fps sini tartışmak yerine acaba bize neler yaşatacak ve gösterecek gibi konuların konuşulmasını isterdim.Yeni nesilde olsa beklentilerimizi karşılayacak yapımlar görmemiz biraz zaman alacak sabırlı olmanızı dilerim :D

playstation_4

6.2.2014 18:56:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: playstation_4
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

@playstation_4

hocam yorumunuzu okudum fanboyluktan gözünüz kör olmuş hiç mantıklı konuşamıyorsunuz tamam sony'yi seviyor olabilirsiniz bizde seviyoruz ama yaptığınız çok yanlış bence bu hatanızı görüp düzeltmeniz gerekir. ama sanıyorum bilerek yazıyorsunuz trollluk olsun diye yada yaşınız çok küçük. tam karar veremedim...[/qu
hiç bir mesajımda fan boyluk yammadım. doruları söylemek fan boyluk oluyorsa hiç konuşmayalım. diyorum zaten xboxone kötü bir konsol değil , istense ps4ten 10kat güçlü pc toplanır ama o kadar güçlü pc ps4 ten 10 kat daha performans vere bilecek mi yada o sistemi zorlayacak oyun varmı yok. o pc güçünü doldurmadan ölecek neden mi o pcnin parcalarına oyunlar optimize edilmeyecek bakın yapımcılar ne diyor gelecek oyunlar için para biliktirmeye başların 1-2 senede pc ne kadar iyi olursa olsun güçlü oldugu halde performans serğileyemicek .bu nesilin basında nvidia bir tablo yayınlamıstı dimi titan ps4ten 3 kat daha fazla grafik performansı sergiliyor diye sadece bekleyin görün 3-5 yıl içinde titan ekran kartını unutacaz . sadece ex oyunlar için konuşmuyorum . multi platform oyunlarda da ps4 önde olacak

playstation_4

6.2.2014 18:46:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @playstation_4

hocam yorumunuzu okudum fanboyluktan gözünüz kör olmuş hiç mantıklı konuşamıyorsunuz tamam sony'yi seviyor olabilirsiniz bizde seviyoruz ama yaptığınız çok yanlış bence bu hatanızı görüp düzeltmeniz gerekir. ama sanıyorum bilerek yazıyorsunuz trollluk olsun diye yada yaşınız çok küçük. tam karar veremedim...[/qu

erco35coast

6.2.2014 17:21:14

-1
birde 2k çözünürlüklerden bahsediyorlardı. Grafikler PC'ye göre Ultra bile değil 1080p 60fps te aşırı fps düşüşleri ile veriyor. Kimse savunmasın yeni nesil konsollar ezik kaldı. Heleki xboxone inın durumu daha da kötü.

TheBladeRunner

6.2.2014 16:50:13

0
Ciddi ciddi rahatsizin birine denk geldik. La guzel kardesim Allah askina mesajlarima cevap yazip parmaklarini yorma da sen de ben de kurtulalim. Bi insanin baska bi ugrasi olmayinca ne hale gelebileceginin en guzel ornegi.

xbox1080-360=?

6.2.2014 16:04:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
yaz yaz çekişmek psikolojik bir rahatsızlık olduğu için bundan zevk alıyorsun yanlış anlama ama tedaviye ihtiyacın var her mesajında hakaret ve kırıcı sözler dolu.işimde gücümde adamım derken merak ediyorum gerçekten işin gücün varmı veya artık torpille mi atandın o işe çünkü senin gibi ülkesinin insanını bir oyun sitesinde bile aşağılayan psikolojik rahatsızlık dolu bir insanın ülkenin iş sahasına ne gibi bir katkısı olabilir cidden merak konusu. hani hep mesajlarında yazıyorsunya bizim ülkenin insanından başkası yapmaz misali işte o insan aslında sensin hep senin gibiler yüzünden bu psikoloji oluşturuldu.otakip ettiğin sözlük veya sayfalardada sabahtan akşama kadar ülkeyi karalayıcı insanları aşağılayıcı sözler var çabuk manipule olduğun için sana çok görmüyorum ve sana hakaret etmeyecem.senin seviyene inmemek için değil gerçekten değmezsin edeceğim hakarete.çünkü ekmeğini yediğin ülkeye ve insanına saygın yok senin. açtığım nick espiri amaçlı bir nicktir bunu idrak edememenide anlayışla karşılıyorum işsiz değilim Allaha şükür bir işim var belirli bir düzenim var zamanım var ve buldukça senin gibi gereksizlerede olsa yazıyorum ve oyunumuda oynuyorum. metacritic skoru 1 olan oyuna bile parmaklarımı yorarım ama artık sana cevap yazmaya parmak yormam uzatma git tedavi ol.

TheBladeRunner

6.2.2014 15:12:06

-2
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? .
Gercekleri duymak aci veriyorsa okuma yorumlarimi.Allah a sukur isinde gucunde bir adamim.Oyun oynamak benim icin hobby olmakdan baska bisey degil ancak senin gibi bos gezenin bos kalfasi,bi baltaya sap olamamis insanlar icin olmazsa olmaz bi olay oldugu acik ki elli tane yorum atmissin sirf bugun nereye girsem senin yorum.Ben bi tek BSC yi takip etmiyorum o yuzden burada belki bunlardan haberi olmayan insanlara soyluyorum.Kocum is bul,calis,oyunlarida bir hobby olarak birak yoksa durumun cok vahim!!!

xbox1080-360=?

6.2.2014 14:59:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
işin gücün hakaret zaten.her mesajındada yok rop sayısı yok 7800 helebilmem kaç yok şu yok bu.pachteri geçtin mübarek yakında bsc analisti olacaksın başımıza.uslub nedir bilirmisin?mesajında kendi ülkenin insanını karalamadan tut forumdakine "saf" deyip uyuşturucu veya alkolik muamelesi yapman zaten senin seviyeni gösteriyor senin yazılarını okumak bile zaman kaybı aslında. e tabi sabah akşam işin gücün facebook ,BSC, inci sözlük.ondan sonra gel buraya oyun yapımcısı gibi analist gibi demeç ver.

xbox1080-360=?

6.2.2014 14:51:12

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
yok kardeş oynamadım.ama çıkınca emin ol bir şekilde oynayacağım.benim size anlatmak istediğim konu şu sizde oyunu oynamadınız değilmi?yani sonyden sizede konsol ve oyunda gelmedi e peki siz neden bu kadar bu oyunun derdine düşüyorsunuz?benim sabahtan beri anlatmaya çalıştığım ready at dawn adlı beceriksiz stüdyodan adam akıllı atmosferli oyun beklemeyin çünkü önceki oyunlarını oynadım bir cacık yoktu.bu iş görecelidir sana göre pspdeki gowlar kalitelidir bana göre değildir çöp demiyorum zaten sadece kalitesiz gow isminden yararlanan basit bir hack'n slash action adventure.sonra bu firmanın bi ara battığı haberi yapıldı tekrar ne ara kurulduda sony önemli bir ipyi bunların ellerine emanet etti. aslında hep aynı noktaları konuşuyoruz ama yine yazayım bu oyun duyurulduğu günden itibaren 1 haber başlığı dışında -ondada anlattıkları senaryo klişenin dibiydi- hep grafiği ile ön plana çıktı.bende diyorumki bf3-4 de grafik ile ön plana çıktı ne oldu tırışka değilmi? çok merak ediyorsan yok oyunu oynamadım ama oynayacağım benim anlatmak istediğim nokta bu oyundan o kadar ümitlenmeyin sonuçta santa monica veya naughty dog yapmıyor hadi onlar yapıyor diyelim sonuçta alt tarafı oyun her başlık altında TLOU ,thebladerunner , GT55 nickli arkadaşların sony savunuculuğu var.e şimdi fanboyluk değilde nedir bu?

GT_55

6.2.2014 14:26:29

-3
quote:

Orijinalden alıntı: 560ti

10 Adet Titan 4K 60FPS Stabil oynatır yanlış örnek.Eğer 10 adet titan gücünde bir GPU sahip olsa kimse burada FPS'te çalışıcak 1080P olucak gibi yorumlar haberler okumuyor olurduk.Konsolların yapabilecekleri belli 1080P 60fps 1080P 30fps daha fazla ileriye gidemezler konsol oyuncuları 30/60 fps arasındaki farkı Full HD tv'ye 3 4 metre uzaktan baktıkları için anlamayacaklardır.Yani boşuna tartışıyorsunuz.Nederseniz deyin PS4 Fanboyları ona bir cevap veriyor zaten.Gerçeği inkar etmek hoşlarına gidiyor galba.
Yine anlamadan yorum yazmışsınız.Ben donanım ne kadar güçlü olursa olsun, oyunların grafik kalitesi o güçlü donanıma göre yapılacağı için 30-60 FPS muhabbeti yine olacaktır dedim.Misal avatar filmindeki grafikler ile bir oyun oynatacak donanıma sahip bir konsol olduğunu varsayalım.Onda da olmayacakmıydı bu FPS muhabbetleri.Şimdiki nesil oyunları herhalde 4k'da 120 fps'de çalıştırır.Hatta zorlanmadan 8k'da da çalıştırır.Önemli olan yeni grafik teknolojilerinin gereksinimi olan donanım ihtiyacınında artmış olması.Oyunların ona göre geliştirilmesidir.Misal atıyorum önceden 10 tane fizik hareketi yapabilecek donanıma sahipken, şimdi 100 tane fizik hareketi yapabilecek donanımın var.Şimdi siz oyun yapımcısı olsanız.4K 60 FPS çalışan, 10 fizik hareketli eski nesil bir oyun mu yapardınız, yoksa 1080p 30 fps, 100 fizik hareketli nextgen bir oyun mu yapardınız.Tercihiniz ne olurdu.Adamlar elindeki donanımı bu şekilde kullanıyor işte.Arada bir denge kuruyorlar.Eski nesil 720p-30 fps dengesi vardı.Şimdi ise full hd tv'lerin her eve girmesi ile beraber, oyunlar, 1080p 30-60 fps arası çalıştırılıp, grafikleri ona göre geliştirip, dengeyi böyle sağlayacaklar. Ayrıca order 1886'da dinamik, hasar alan bir çevre var.60 fps yapıp, düz bir çevre yapsalardı daha mı iyiydi.Neyse siz benim ne demek istediğimi anladınız da, kendinize yediremiyorsunuz şimdi.400 dolarlık bir aletten böyle grafikleri 1080p'de görünce haliylen bir çekemezlik söz konusu oluyor.

BSC Misafiri

6.2.2014 14:10:16

0
(First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. Ancak bir dövüş oyununda 60 FPS yakalanmalı.) Bu cümle bence tam tersi olmalıydı. Bu cümleyi kuran firmadan şüphelenirim. FPS bakış açısında olan bir oyun 30 ile 60 FPS arasında çok fark oluyor hatta oyun içi performansımızı bile etkiliyor. Fakat TPS, RPG, dövüş v.s oyunlarda 30 FPS idealdir. 60 FPS olsada iyi olur fakat oyun içi performansımıza fazla etki yapmaz. Bu cümleyi kuran yetkili Battlefield 4 multi oynarken 30 FPS ile 60 FPS arası bir oynamayı denesin sonra bu cümlenin tam etrsini kuracaktır.

TheBladeRunner

6.2.2014 13:37:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360
Benim saf arkadasim oyunlarin oynanisi,hikayesi,atmosferi ayri bisey benim grafiklerden bahsetmem keske boyle olsaydi demem cok ayri bisey.Nick e bak hizaya gel.Ictin de mi geldin buraya?

TLOU

6.2.2014 13:33:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

yani bumu seni oyuna bağlayan şeyler karakterin üstündeki kıl tüyü görünce atmosferemi giriyorsun?poligonlar yüksek olunca daha realistik olması 1080p olması senin dahamı çok hoşuna gidiyor extra atmosfer mi sağlıyor. peki kardeşim biraz hikayesindende anlatsana oynanış dinamiğinin orjinalliğindende bahsedermisin?bu oyun bize grafik dışında ne sunacak?oyunun multisi yok yav sene olmuş 2014 60 dolar etikletli oyunda multi bile yok bırak atmosferi orjinalliği. yani sony oyunlarındada artık grafik ile övünülecekse vay oyunculuğun gittiği yerin haline.
Bak böyle konuşuyorsun sonra Fanboy deyince suçlu oluyoruz biz de fanboy durumuna düşüyoruz...Sen Micro ile Sony'yi karıştırmışsın...Micro Ryse ta Dead Rising de Forza'da orada burada 'GRAFİK GRAFİK GRAFİK'diye dolaşıyor...Senin çok istediğin derinlik oynanış dinamiği ? Yok hiçbirinde ? Sony oyun derinliğini grafikle süsleyen bir firma...İstediğiniz kadar eksileyin kabul etmeyin doğrusu budur bunu sende biliyorsun bende biliyorum sizin yancınız Carlos da biliyor

TLOU

6.2.2014 13:29:57

-1
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

şu konuya bir açıklık getirelim.tamam avatarın ve nickin yüzündende fanboy değilsin onada eyvallah tamam.peki bu oyun yayınlandığı günden beri grafikleriyle ön plana çıkmadımı efendi?bu oyun her haber olduğunda grafiğinden dem vurulmadımı? 1 kere hikayesi ile haber yapıldı ondada mutasyona uğramış canavarlar varmışta bunlara karşı koyan örgüt varmış al sana orjinal hikaye atmosfer yersen. yani oyunda grafik dışında albenisi olan bir şey yokki bildiğin shooter hacı bu yani shooterdan öte bir şey değil bir orjinalite yok varsa göster?yıkılma diyeceksen bende sana bf serisi derim.bu arada iki oyundaki benzer nokta grafik ve yıkılma neden örnek verdiğime değinmişsinde yazayım. daha uzatmaya gerek yok kardeş nickin avatarın ve herkesin mesajına alaycı bir şekilde cevap verişin ne denli bir fanboy olduğunu ortaya koymuştur inkar etmen inandıcı olmanı sağlamıyor malesef. yeni oyununla iyi oyunlar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum da aklıma takılan bir nokta var...Sen oyunu oynadın sanırım ha kardeşim ? Yoshida sanırım sana PS4 ve The Order verdi sende oyunu oynamış biri olarak bunları yazıyorsun değil mi ? Çünkü takıldığın noktalara sadece oyunu oynamış biri takılabilir...Çıkmış haberlere bakıp ya da trailerları izleyip bu noktalara takılmak saçmalık olur ama sen abimizsin oynamışın belli...Haklı olunca Fanboy oluyoruz bu sitede bunu öğrendim...Xbox One'ı kötülemiyoruz PS4'ü övmüyoruz doğruları söylüyoruz Fanboy oluyoruz...İyiymiş...

xbox1080-360=?

6.2.2014 13:24:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
yani bumu seni oyuna bağlayan şeyler karakterin üstündeki kıl tüyü görünce atmosferemi giriyorsun?poligonlar yüksek olunca daha realistik olması 1080p olması senin dahamı çok hoşuna gidiyor extra atmosfer mi sağlıyor. peki kardeşim biraz hikayesindende anlatsana oynanış dinamiğinin orjinalliğindende bahsedermisin?bu oyun bize grafik dışında ne sunacak?oyunun multisi yok yav sene olmuş 2014 60 dolar etikletli oyunda multi bile yok bırak atmosferi orjinalliği. yani sony oyunlarındada artık grafik ile övünülecekse vay oyunculuğun gittiği yerin haline.

TheBladeRunner

6.2.2014 13:02:10

-3
Ben cok eminim bu oyun ciktiginda "30fps de oyun mu olur ulan?" diyen adamlarin cogu bu oyunun grafikleri icin abi yok boyle bisey diyecekler.Ashan Rasheed nam i deger Thuway in dedigine gore yeni nesil ne Ryse ile ne KZSF ile ne de ISS ile basladi.Yeni nesil gorseller bu oyun ile baslayacak diyor adam.Bak dusun yukarida saydigim oyunlara adam The Order ile kiyasladiginizda bunlar yeni nesil degilmis diyeceksiniz diyor.Yine ekliyor daha once yazdigim gibi Thuway bu oyunun lansmanina katilan kisilerle yaptigi gorusmelerde oyunun grafiklerini sorunca karakterlerin killarinin ve elbise ustundeki en ince ayrintilarin tek tek gozuktugunu,cevrenin tamamiyle etkilesim halinde oldugunu ve inanilmasi zor bir gorsellige sahip oldugunu soylemisler. Pc vs konsol kavgasi cok sacma.Bu konsollarin diger konsollar gibi ciktigi donemin yuksek donanimli bir pc ile es deger olmamasinin sebebi ise;su an ki yuksek performans pc komponentlerinin zaten hayvani bir guce sahip olmasi ve bunlarinda bir konsolda kullanilmasi durumunda,ortaya cikicak inanilmaz grafiklerden sonra (bknz 7790 tabanli Xbox One Gpu Ryse,FMS5,Q.B) pc donanim sektorunun buyuk bir darbe yemesi olacakti ve o zaman kimse cozunurluk nedir kac fps dir diye sormayacakti cunku milyon poligonluk gorsellerle karsi karsiya kalacaktik.Neyse cok fazla uzatmadan bu bir ticaret deyip geceyim. 60fps,FPS oyunlarinda ozellikle mp kisminda olmazsa olmazdir,spor oyunlarinda,yaris oyunlarinda,dovus oyunlarinda kesinlikle olmalidir ama bu tarz action adventure oyunlarinda,horror survival oyunlarinda RPG,RTS oyunlarinda 60fps nin size sagladigi yarar nedir cozebilmis degilim.Bisey daha eklemek istiyorum.Bu oyun icin poligon bombasi oyun deniliyor ve 1080p de calisacagi onaylandi.Keske 1080p 30fps de atiyorum bir karakter 50.000 poligon olucagina 720p 30 fps ye kitleyip 100.000 poligon yapsalar.Benim icin poligon sayisi ve detay 60fps ve 1080p cozunurlukden cok daha onemlidir bu tarz oyunlarda.

carlosolivera31

6.2.2014 12:51:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?
alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU



şu konuya bir açıklık getirelim.tamam avatarın ve nickin yüzündende fanboy değilsin onada eyvallah tamam.peki bu oyun yayınlandığı günden beri grafikleriyle ön plana çıkmadımı efendi?bu oyun her haber olduğunda grafiğinden dem vurulmadımı?

1 kere hikayesi ile haber yapıldı ondada mutasyona uğramış canavarlar varmışta bunlara karşı koyan örgüt varmış al sana orjinal hikaye atmosfer yersen.

yani oyunda grafik dışında albenisi olan bir şey yokki bildiğin shooter hacı bu yani shooterdan öte bir şey değil bir orjinalite yok varsa göster?yıkılma diyeceksen bende sana bf serisi derim.bu arada iki oyundaki benzer nokta grafik ve yıkılma neden örnek verdiğime değinmişsinde yazayım.

daha uzatmaya gerek yok kardeş nickin avatarın ve herkesin mesajına alaycı bir şekilde cevap verişin ne denli bir fanboy olduğunu ortaya koymuştur inkar etmen inandıcı olmanı sağlamıyor malesef.

yeni oyununla iyi oyunlar dilerim.
salla kardeşim uğrasmaya değmez

xbox1080-360=?

6.2.2014 12:42:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
şu konuya bir açıklık getirelim.tamam avatarın ve nickin yüzündende fanboy değilsin onada eyvallah tamam.peki bu oyun yayınlandığı günden beri grafikleriyle ön plana çıkmadımı efendi?bu oyun her haber olduğunda grafiğinden dem vurulmadımı? 1 kere hikayesi ile haber yapıldı ondada mutasyona uğramış canavarlar varmışta bunlara karşı koyan örgüt varmış al sana orjinal hikaye atmosfer yersen. yani oyunda grafik dışında albenisi olan bir şey yokki bildiğin shooter hacı bu yani shooterdan öte bir şey değil bir orjinalite yok varsa göster?yıkılma diyeceksen bende sana bf serisi derim.bu arada iki oyundaki benzer nokta grafik ve yıkılma neden örnek verdiğime değinmişsinde yazayım. daha uzatmaya gerek yok kardeş nickin avatarın ve herkesin mesajına alaycı bir şekilde cevap verişin ne denli bir fanboy olduğunu ortaya koymuştur inkar etmen inandıcı olmanı sağlamıyor malesef. yeni oyununla iyi oyunlar dilerim.

emrahcey

6.2.2014 11:31:48

-2
Burda yine savaş çıkmış. PC ve Xbox 360 sahibi biri olarak gelecekte alacağım ilk konsol PS4 olacak, Tercih sebebim hem Türkiye garantisinin olması , hemde Exclusive oyunlarındaki fazlalığı, en önemlisi garanti meselesi ...Xbox 360 sahipleri bu konuyu iyi bilirler.

carlosolivera31

6.2.2014 11:25:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU Düzenlemeyi BSC PS4 incelemesinde görebilirsin Ayrıca oyun göstereyim ben sana...Hali hazırda bildiğim kadarıyla PS4 için geliştirilen 20 den fazla exc var hatta bayağı fazla 20 den öyle hatırlıyorum...Killzone Infamous Drive Club Knack The Order Uncharted bir sürü bağımsız oyun...Daha sayayım istersen ? Üste çıkacağım diye daha da batıyorsun bence çok geçmeden konuyu terk et
sen merek etme xbox cıkarcağı oyun göreceksı ki e3 bomba gibi düşecek yenı ip gow kacıncı seriydi yenı ip değildi herhalde :D

TLOU

6.2.2014 11:23:39

-4
Düzenlemeyi BSC PS4 incelemesinde görebilirsin [:'(] Ayrıca oyun göstereyim ben sana...Hali hazırda bildiğim kadarıyla PS4 için geliştirilen 20 den fazla exc var hatta bayağı fazla 20 den öyle hatırlıyorum...Killzone Infamous Drive Club Knack The Order Uncharted bir sürü bağımsız oyun...Daha sayayım istersen ? Üste çıkacağım diye daha da batıyorsun bence çok geçmeden konuyu terk et He ayrıca Killzone NPC'sine laf atmışın ama az açta RYSE videosu izle [:'(]

carlosolivera31

6.2.2014 11:14:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31
alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU

alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TLOU<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D</blockquote><br><br>Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt=""></blockquote><br> <br> TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim<br> </blockquote><br> Emin ol senden daha çok izlemişimdir Xbox One videolarını <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> Exc oyunları bile 720p 900p çıkıyor ortada olan bir şeyi nasıl evire çevire kıvırıyorsun...Dur dur pardon Zombies Vs Plants 1080P çıkıyordu özür dilerim haklısın...

720 p değiniz makine 1080 p calsıtırıyorsa güzel bişi yatıyordur durmadan makine 720p diyorsunuz ama makine 1080p calsıtıyorsa burda 720p çalıştırmıyor diyenlere gelsin o zaman kardeşim makinen yaptı belli hele YOUTUBE TWİTCH canlı yayın yapanlar icin ve videoları istediğin gibi düzenleye bilmem ve dahası doğru ps4 :D bi video bastan sonukadar hic bi hat yapamıyorsunki bu xboxone bu kadar bazı şeyleri değer vermesi youtube videoları kaydetmesi güzel bişi bazi işlemgunu bi yere aktarması ama gene 1080p calsıtıryor :D

[url=http://hizliresim.com/wvpXX6]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
[/url]

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Oyun_Bolumunun_Gelirleri_64_Artti-49349.htm

AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA kardeş Allah senden razı olsun güldürdün sabah sabah Söylediğin şeylerin yüzde onunu falan anlasam bile biraz araştırma yap kardeş bahsettiğin özellikler PS4'de de var Ayrıca ben konsolu videolara efekt koyup renderlamak için almıyorum oyun oynamak için alıyorum çok büyük bir özellikmiş gibi gelmiş burada bilir kişilik taslıyorsun Valla güldürüyorsun beni ha eyvAllah

ps4 oyun gösterde oynu oynayak kardeşim ama kılızone olması adamlar arkadasını dönuyor kacıyor kacmayan adma lazım sen oyun cıkar oynarız sorun değil
ps4 video istediğin gibi düzenlemsi nerde kardeşim onu göster bana bastan sonu kadar düzenleme olcak :D hani

carlosolivera31

6.2.2014 11:12:17

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TLOU<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D</blockquote><br><br>Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt=""></blockquote><br> <br> TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim<br> </blockquote><br> Emin ol senden daha çok izlemişimdir Xbox One videolarını <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" align="middle" border="0" alt=""> Exc oyunları bile 720p 900p çıkıyor ortada olan bir şeyi nasıl evire çevire kıvırıyorsun...Dur dur pardon Zombies Vs Plants 1080P çıkıyordu özür dilerim haklısın...

720 p değiniz makine 1080 p calsıtırıyorsa güzel bişi yatıyordur durmadan makine 720p diyorsunuz ama makine 1080p calsıtıyorsa burda 720p çalıştırmıyor diyenlere gelsin o zaman kardeşim makinen yaptı belli hele YOUTUBE TWİTCH canlı yayın yapanlar icin ve videoları istediğin gibi düzenleye bilmem ve dahası doğru ps4 :D bi video bastan sonukadar hic bi hat yapamıyorsunki bu xboxone bu kadar bazı şeyleri değer vermesi youtube videoları kaydetmesi güzel bişi bazi işlemgunu bi yere aktarması ama gene 1080p calsıtıryor :D

[url=http://hizliresim.com/wvpXX6]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
[/url]

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Oyun_Bolumunun_Gelirleri_64_Artti-49349.htm

AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA kardeş Allah senden razı olsun güldürdün sabah sabah Söylediğin şeylerin yüzde onunu falan anlasam bile biraz araştırma yap kardeş bahsettiğin özellikler PS4'de de var Ayrıca ben konsolu videolara efekt koyup renderlamak için almıyorum oyun oynamak için alıyorum çok büyük bir özellikmiş gibi gelmiş burada bilir kişilik taslıyorsun Valla güldürüyorsun beni ha eyvAllah
ps4 oyun gösterde oynu oynayak kardeşim ama kılızone olması adamlar arkadasını dönuyor kacıyor kacmayan adma lazım sen oyun cıkar oynarız sorun değil

Hoid

6.2.2014 11:12:13

+4
Aynen öyle oyunda AA yokmu keskinliği artıtır baktın çözünürlük düşük mü 2 metre uzağa otur FPS mi düşük yok git yüksek HZ TV satın al Ne dersen savunmak için bir şey söylüyorlar Ha yetmedi mi çok mu sıkıştı kenera son koza baş vurular Nedir oda alfabetik olarak oyun saymak

BlackBeasT

6.2.2014 11:10:22

+3
60fps'de oyunu sabit tutmak her gpu'nun işi değil, bunun duygusal 1 bedeli var. Oyunda sinematik etki kavram olmaz. Biri önceden kayıt edilmiş diğeri gerçek zamanlı donanımın gücünün saniyede işlediği veriye bakar, 1 sonra ki konsolarda 4k/60fps oyun performansı sunduğunda "sinematik etki değil, PC kalitesini ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 4k/60 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık" mı diyecekler. Konsol için sinema etkisi diye milleti yiyorsunuz madem 0yunda 30 yanında 60fps'de varsa tercih olarak sunacaksın, ekstra efektlerle için ayar eklesinler, sinema etkisi için efektleri olmadan 60fps'yi garanti edebilecekler mi? zor!!

TLOU

6.2.2014 11:09:12

-3
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

720 p değiniz makine 1080 p calsıtırıyorsa güzel bişi yatıyordur durmadan makine 720p diyorsunuz ama makine 1080p calsıtıyorsa burda 720p çalıştırmıyor diyenlere gelsin o zaman kardeşim makinen yaptı belli hele YOUTUBE TWİTCH canlı yayın yapanlar icin ve videoları istediğin gibi düzenleye bilmem ve dahası doğru ps4 :D bi video bastan sonukadar hic bi hat yapamıyorsunki bu xboxone bu kadar bazı şeyleri değer vermesi youtube videoları kaydetmesi güzel bişi bazi işlemgunu bi yere aktarması ama gene 1080p calsıtıryor :D
[url=http://hizliresim.com/wvpXX6] [/url] http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Oyun_Bolumunun_Gelirleri_64_Artti-49349.htm AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA kardeş Allah senden razı olsun güldürdün sabah sabah Söylediğin şeylerin yüzde onunu falan anlasam bile biraz araştırma yap kardeş bahsettiğin özellikler PS4'de de var Ayrıca ben konsolu videolara efekt koyup renderlamak için almıyorum oyun oynamak için alıyorum çok büyük bir özellikmiş gibi gelmiş burada bilir kişilik taslıyorsun Valla güldürüyorsun beni ha eyvAllah

pcrex

6.2.2014 11:04:19

+2
fanboyluk ayrı bir mesele ama abartmamak gerek :) burada ki kavganın tek sebebi konsolda opsiyon olmaması. 60 fps düşük kalite yada 30 fps yüksek kalite seçeneği olsa insanlar aradaki farkı anlayabilecek. pc nin en çok sevdiğim yanı bu. optimizasyon problemleri doğuyor ama bence değer. çünkü akıcılık da görsel kaliteyi doğrudan etkileyen bir durum. örnek vermek gerekir ise 30 fps sabit çalışan nfs rivası 60 fps ye çevirmek. arada uludağ ile himalayalar kadar fark var. abartmıyorum 60 fps ile 120 fps arasındaki farkı bile algılamak mümkün tabi maliyeti bir o kadar yüksek. buradaki konu keyfi. 60 fps nin gerekli olduğu durumlar da var, multiplayer gibi. ama tartışmak gereksiz zira konsolda seçenek yok. adam neyi önüne koyarsa yemek zorundasın.

carlosolivera31

6.2.2014 10:59:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D</blockquote><br><br>Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt="">


TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim

Emin ol senden daha çok izlemişimdir Xbox One videolarını Exc oyunları bile 720p 900p çıkıyor ortada olan bir şeyi nasıl evire çevire kıvırıyorsun...Dur dur pardon Zombies Vs Plants 1080P çıkıyordu özür dilerim haklısın...
bu arada sizin ne oyun varki cok iyi cıkıs yaptınız 30 saat oyun kaybı cok güzel :D

carlosolivera31

6.2.2014 10:57:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

alıntı:

Orijinalden alıntı: TLOU

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: carlosolivera31<br><br>demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D</blockquote><br><br>Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt="">


TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim

Emin ol senden daha çok izlemişimdir Xbox One videolarını Exc oyunları bile 720p 900p çıkıyor ortada olan bir şeyi nasıl evire çevire kıvırıyorsun...Dur dur pardon Zombies Vs Plants 1080P çıkıyordu özür dilerim haklısın...
720 p değiniz makine 1080 p calsıtırıyorsa güzel bişi yatıyordur durmadan makine 720p diyorsunuz ama makine 1080p calsıtıyorsa burda 720p çalıştırmıyor diyenlere gelsin o zaman kardeşim makinen yaptı belli hele YOUTUBE TWİTCH canlı yayın yapanlar icin ve videoları istediğin gibi düzenleye bilmem ve dahası doğru ps4 :D bi video bastan sonukadar hic bi hat yapamıyorsunki bu xboxone bu kadar bazı şeyleri değer vermesi youtube videoları kaydetmesi güzel bişi bazi işlemgunu bi yere aktarması ama gene 1080p calsıtıryor :D

TLOU

6.2.2014 10:51:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim
Emin ol senden daha çok izlemişimdir Xbox One videolarını Exc oyunları bile 720p 900p çıkıyor ortada olan bir şeyi nasıl evire çevire kıvırıyorsun...Dur dur pardon Zombies Vs Plants 1080P çıkıyordu özür dilerim haklısın...

TLOU

6.2.2014 10:47:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

Emin ol o oyunları senden daha erken oynamışımdır ve senden daha çok beklemişimdir.dinime küfreden müslüman olsa hesabı bana fanboy diyen adamın avatar nick uyumu dillere destan olurcasına tencere kapak. god of war 1-2-3 gow serisinde bir yana ascension-gos-coo bir yana.bak sana şöyle söyleyim bu oyun bir teknoloji harikası olabilir ona lafım yok.güzel grafikleri yıkılabilirçevresi vardır.aynı şekilde bf4ünde güzel grafikleri ve yıkılabilirçevresi vardır.peki bf3-4ün single atmosferi güzelmidir?evet dersen sana daha cevap yok peki bu oyunada sonynin yeni ipsi ve sony exc olarak şans verip değerlendirelim.sence bu oyunun "vay anam senaryoya bak" veya "ben böyle atmosfer yaşamadım" dedirten bir anı oldumu duyurulduğu günden bugüne? şu oyunu santa monica veya Naughtydog geliştirse en babasından bir eyvallah çekerim ama ready at dawn işin içindeyse size başarılar
[url=http://hizliresim.com/KdG8q7] [/url] TLOU sevmem PS Fanboyu olduğum anlamına mı geliyor ? Ayrıca BF4 SP'si ile şu oyunu karşılaştırmışsın ya ben daha çok konuşmayacağım yani...BF4 MP odaklı bir oyunken The Order sadece SP odaklı MPsi yok bile...İkinci noktaya gelecek olursak 'vay be hikayeye bak' 'derinliğe bak' demek için oyunu oynamamız gerek...Çıkmamış bir oyun hakkında böyle düşüncelere sahip olmak en azından sahip olmaya çalışmak saçmalıktan başka bir şey değil...

560ti

6.2.2014 10:44:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Bazı PC fanlarının anlayamadığı şey, konsolda 10 tane titan gücünde GPU olsaydı bile, oyunlar ona göre yapılacağı için 30-60 FPS muhabbeti yine olacaktı.1080p, 30 FPS ama grafikler yeni nesil.Grafikler eski nesil olsa tamam haklısınız ama, pc'de şu an göremediğiniz grafiklerde bir oyun. 1080p-30 FPS böyle bir grafiği olan oyun için çok iyi bir değer.
10 Adet Titan 4K 60FPS Stabil oynatır yanlış örnek.Eğer 10 adet titan gücünde bir GPU sahip olsa kimse burada FPS'te çalışıcak 1080P olucak gibi yorumlar haberler okumuyor olurduk.Konsolların yapabilecekleri belli 1080P 60fps 1080P 30fps daha fazla ileriye gidemezler konsol oyuncuları 30/60 fps arasındaki farkı Full HD tv'ye 3 4 metre uzaktan baktıkları için anlamayacaklardır.Yani boşuna tartışıyorsunuz.Nederseniz deyin PS4 Fanboyları ona bir cevap veriyor zaten.Gerçeği inkar etmek hoşlarına gidiyor galba.

rambocuk

6.2.2014 10:41:24

-2
oyun güzel olursa bu değer yeterli olur ama 720 p oyun çekilmiyor artık pcde deneyin bi oyunu 7020 de çok büyük fark var

GT_55

6.2.2014 10:37:40

-4
Bazı PC fanlarının anlayamadığı şey, konsolda 10 tane titan gücünde GPU olsaydı bile, oyunlar ona göre yapılacağı için 30-60 FPS muhabbeti yine olacaktı.1080p, 30 FPS ama grafikler yeni nesil.Grafikler eski nesil olsa tamam haklısınız ama, pc'de şu an göremediğiniz grafiklerde bir oyun. 1080p-30 FPS böyle bir grafiği olan oyun için çok iyi bir değer.

carlosolivera31

6.2.2014 10:35:18

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
alıntı:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D


Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna
TLOU tamam kardeşim sony söylerım 60 fps yaparlar bu arada xbox1080p 60 fps calsırıtmıyor diyorsun ama göz var nizamam var video izle görürsün kardeşim

xbox1080-360=?

6.2.2014 10:31:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TLOU
alıntı:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

Bizim millette gercekden fena sorun var.Bunu cok iyi anladim.Bir oyun 60fps akmadigi icin cope cikiyor.Bir tek bizim ulkede olur neyse derinlestirmeyelim.Oyunun etkinligine katilan bazi endustri de ki sahislar,karakterklerin sac ve sakal tellerinin tek tek,elbise ustundeki iplerin liflerini tek tek gormek mumkun diyor ve boyle bi oyun 30fps de aktigi icin canim ps4 cop oluyor:D:D:D

Size sorarim bu oyun pc ye ciksaydi kaciniz bu kalitede yani ps4 kalitesinde 1080p de 30fps oynayabilirdiniz??? Ben cevapliyim %95 iniz 1080p yi goremezdi.Konsol vs pc kavgasi fena baydi.

Not:PS3 ve 360 oyunlarinin alayi 30fps akar ve bugune kadar bundan pek yakinan bir oyuncu ile karsilasmadim.


kaç memleket gezdinde ülkenin insanını o memleketlere nisbeten böyle yerersin ey vatandaş?

1080i 30u bilmem ben sony önce online altyapıyı düzeltsin ondan sonra övünsün.multi oyunlarda lagdan lugdan geçilmiyor lagaluga hesabı.

e ben şimdi bu oyunu single için aldım hadi bi kere normalde bitirdim hadi yetmedi zor en zor da bitirdim eee sonra büyük ihtimalle multiside vardır bunun öyle farzediyorum adam akıllı altyapısı olmayan serverlerde bu oyunu multi oynasam nolur oynamasam nolur kaldıki multisi nin o kadar zevkli olacağıda belli değil.

sonra bu oyunu yapan adamların öyle gündeme damgasını vuran bir single oyunu yokki.ready at dawn kimmidir?pspdeki gow tırışka gow serilerini yapan ekip bu adamlar.yani santa monicanın ismi geçiyorsa sadece grafikler için geçiyordur.

editör ne demiş haberde?

"The Order için bir etkinlik düzenleyen Ready At Dawn ekibinden yeni haberler geldi. "

varmı santa monica ile ilgili bir haber?yok.bir ara bu firmanın iflas ettiği falan haberi duyulmuştu ne hikmetse sony böyle bir ipyi bu beceriksizlerin eline bıraktı büyük cesaret.

bakıyorum sony fanboylarının bu oyundan beklentileri yüksekte çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksanız bunu söyleme gereği duyuyorum ismi geçen santa monica yada ND değil malesef


Sen PSP'de ki GoW'ları oynamadın sanırım fanboy ? Şaheserdi be o oyunlar...Ayrıca PSP'ye özel Daxter'ı da yaptılar o oyunda çok güzeldi...Sen kendini avut öyle...Hayır madem avutacaksınız firmaya fok atmayın
Emin ol o oyunları senden daha erken oynamışımdır ve senden daha çok beklemişimdir.dinime küfreden müslüman olsa hesabı bana fanboy diyen adamın avatar nick uyumu dillere destan olurcasına tencere kapak. god of war 1-2-3 gow serisinde bir yana ascension-gos-coo bir yana.bak sana şöyle söyleyim bu oyun bir teknoloji harikası olabilir ona lafım yok.güzel grafikleri yıkılabilirçevresi vardır.aynı şekilde bf4ünde güzel grafikleri ve yıkılabilirçevresi vardır.peki bf3-4ün single atmosferi güzelmidir?evet dersen sana daha cevap yok peki bu oyunada sonynin yeni ipsi ve sony exc olarak şans verip değerlendirelim.sence bu oyunun "vay anam senaryoya bak" veya "ben böyle atmosfer yaşamadım" dedirten bir anı oldumu duyurulduğu günden bugüne? şu oyunu santa monica veya Naughtydog geliştirse en babasından bir eyvallah çekerim ama ready at dawn işin içindeyse size başarılar

TLOU

6.2.2014 10:23:24

-2
quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31 demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D
Evet kardeş biz yeni nesil konsolumuzla 1080p 30 FPS oynarken sen göya yeni nesil olan 720p 30 FPS konsolunla oyna

TLOU

6.2.2014 10:21:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?
alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

Bizim millette gercekden fena sorun var.Bunu cok iyi anladim.Bir oyun 60fps akmadigi icin cope cikiyor.Bir tek bizim ulkede olur neyse derinlestirmeyelim.Oyunun etkinligine katilan bazi endustri de ki sahislar,karakterklerin sac ve sakal tellerinin tek tek,elbise ustundeki iplerin liflerini tek tek gormek mumkun diyor ve boyle bi oyun 30fps de aktigi icin canim ps4 cop oluyor:D:D:D

Size sorarim bu oyun pc ye ciksaydi kaciniz bu kalitede yani ps4 kalitesinde 1080p de 30fps oynayabilirdiniz??? Ben cevapliyim %95 iniz 1080p yi goremezdi.Konsol vs pc kavgasi fena baydi.

Not:PS3 ve 360 oyunlarinin alayi 30fps akar ve bugune kadar bundan pek yakinan bir oyuncu ile karsilasmadim.


kaç memleket gezdinde ülkenin insanını o memleketlere nisbeten böyle yerersin ey vatandaş?

1080i 30u bilmem ben sony önce online altyapıyı düzeltsin ondan sonra övünsün.multi oyunlarda lagdan lugdan geçilmiyor lagaluga hesabı.

e ben şimdi bu oyunu single için aldım hadi bi kere normalde bitirdim hadi yetmedi zor en zor da bitirdim eee sonra büyük ihtimalle multiside vardır bunun öyle farzediyorum adam akıllı altyapısı olmayan serverlerde bu oyunu multi oynasam nolur oynamasam nolur kaldıki multisi nin o kadar zevkli olacağıda belli değil.

sonra bu oyunu yapan adamların öyle gündeme damgasını vuran bir single oyunu yokki.ready at dawn kimmidir?pspdeki gow tırışka gow serilerini yapan ekip bu adamlar.yani santa monicanın ismi geçiyorsa sadece grafikler için geçiyordur.

editör ne demiş haberde?

"The Order için bir etkinlik düzenleyen Ready At Dawn ekibinden yeni haberler geldi. "

varmı santa monica ile ilgili bir haber?yok.bir ara bu firmanın iflas ettiği falan haberi duyulmuştu ne hikmetse sony böyle bir ipyi bu beceriksizlerin eline bıraktı büyük cesaret.

bakıyorum sony fanboylarının bu oyundan beklentileri yüksekte çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksanız bunu söyleme gereği duyuyorum ismi geçen santa monica yada ND değil malesef
Sen PSP'de ki GoW'ları oynamadın sanırım fanboy ? Şaheserdi be o oyunlar...Ayrıca PSP'ye özel Daxter'ı da yaptılar o oyunda çok güzeldi...Sen kendini avut öyle...Hayır madem avutacaksınız firmaya fok atmayın

musAKka

6.2.2014 10:20:21

+4
"Sinematik efekt" lafı da son zamanlarda güzel bir kaçış noktası oldu. Bunca yıl sinemaları 24FPS izledik ve gözler buna alıştı. Ancak gözün buna alışmış olması, bunun iyi bir şey olduğu anlamına gelmiyor. Nice filmlerin aksiyon sahneleri sırf bu yüzden heba oldu. Kaçınız Transformers serilerini izlerken hızlı aksiyon sahnelerindeki her ayrıntıyı yakalayabildi? Ama bir de son yayınlanan Hobbit: Desolation of Smaug filmi var. Filmde birçok hızlı kamera geçişleri vardı ve 48FPS olarak çekildiği için bütün aksiyonu hiçbir rahatsızlık yaşamadan görebildik. Bu yüzden 48FPS sinema sektöründe devrim niteliğinde olmuştur. "Bunca zaman filmler neden 24FPS çekildi o zaman?" diye soracak olanlar mutlaka çıkacaktır. Uzun uzun anlatmamayım ama bunun en büyük sebebinin maliyet olduğunu söyleyeyim. Ayrıntılarını biraz araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.
Önceden de yazmıştım; safkan bir PC kullanıcısının 30 FPS'yi anlamaması mümkün değildir çünkü PC'de bu FPS'yi zaten istediği kadar tecrübe edinebilir. Ama safkan bir konsol kullanıcısı 60 FPS'yi anlamayabilir çünkü konsolda çok kısıtlı yapımlarda bunu görür, o yüzden gördüğünü bile farketmeyebilir. Örneğin; Müzik dinlerken giriş seviyesi bir Sony kulaklık kullanırsınız; "Çok güzel sesi var, çok memnunum" dersiniz... Sonra orta yollu Sennheiser kulaklık alırsınız; "Harika ses veriyor, bir daha Sony'e elimi sürmem" dersiniz... Daha sonra biraz daha paraya kıyıp üst seviye bir Audio Technica kulaklık alırsınız; "Ben aslında bunca zaman müzik dinlememişim" demeye başlarsınız. Bu böyle gider... PC'yi geçtim; Gran Turismo 5 zamanında Kazunori Yamauchi "60 FPS oyunlarda çok önemlidir ama oyunumuzda bazen bu değeri yakalayamadığımız için üzgünüz" diye açıklama yaptı. GT5 Multiplatform bir oyun olsa deriz ki PC'cileri avutuyor... Ama olay öyle değil. Aynı şekilde Killzone Shadow Fall'da adamlar multiplayer için 60 FPS diye zorladılar. O da exclusive oyun, peki neden 30 FPS yapıp multiplayer görselliğini arttırmayı tercih etmediler? Bunlar gibi sayısız örnek var.

BSC Misafiri

6.2.2014 10:09:23

0
İyi siz PS4'te oynamazsınız olur biter. Nasıl olsa bilgisayarlarınız 1080p 60 FPS oynatacak ya(!)

Project Scorpio

6.2.2014 10:05:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Hıı evet hiç düşme olmuyor.İncelemeleri görmesek yedirecek.
Senin izlediğin videolara mı inanacağım kendim iki kere bitirdiğime mi? Frame sorunu yok 30 dan aşağı çok çok nadir düşüyor ayrıca Ryse 720p değil 900p öğrende gel...

FERFEROS

6.2.2014 10:04:36

+1
Hala anlamakta zorluk çekenler var. Sürekli 60 fpsde oyun oynayan biri 30 fps bir oyuna geçtiğinde aradaki farkı rahatça görür.. Aynı durum sürekli 120 fps de oynayan biri 60 fpsye geçtiğinde de söz konusu. 30 fps olacağını söylüyorlar da, 30 fps sabit mi olacak? Hayır yine fps düşmeleri olacak. PS3'ümde oynadığım neredeyse her oyunda frame düşmeleri yaşadım. Bunların bazıları çok rahatsız edici hatta baş ağrıtıcı seviyedeydi. Burada "kaçınız PCde 1080p/60fps ultra ayarda oynayabiliyor ya?" diye kendini avutan kişiler komik duruma düşüyor. 1080p olacak diyorlar, bu da ayrı bir yalan. Oynayış sırasında ekranın altında ve üstünde siyah boşluklar olacak. Şu ana kadar paylaştıkları tüm ekran görüntülerinde ve videolarda durum böyle. Oyun 1920x800'de render edilmiş. Yani oyun 800p de çalışacak. Sinematik hissiyat diye yutturacaklar millete. Komik olan ise Tomb Raider Definitive Edition'ın PS4'te 60 fpsde çalışırken Xbone'da 30 fpsde çalıştığını duyunca sevinçten bır taraflarına kına yakan Sony hissedarlarının şimdi 30 fpsye yeterli demesi. TR'daki durum başka bir oyunda olunca yine şekil değiştirecek bu kişiler.

Hoid

6.2.2014 10:02:44

-1
Hadi grafik delisi çözünürlük delisi değiliz çok şükür senaryo modu ve multisi ile idare ederiz diyordum benim için özellikle senaryo modu önemlidir multi de pek takılmam ama gelen son habere göre multisi de yokmuş . Benim bir çok arkadaşım The last of us ı sırf multisi de var diye almışlardı çünkü artık öyle bir çağa geldik ki çıkan oyunun derinliği var mı konusu nasıl işleniyor insanı şaşırtacak şeyler sunuyor mu . Oyun hakkında konuşulurken heyecanlandırıyor mu insanı bu tarz şeyler uçtu gitti . Direk sorulan şeyler şunlar yeni nesil 1080p- 60 FPS değil mi neee birde multiside mi yok çöp olup bu diye damgayı vuruyorlar hemen . Ha kötüleybilirim aslında bende SONY i şimdi yerden yere vururum bazı fanboyular yapıyor ya XBOX ONE da kötüyse sayfalar dolusu çöp almıycam felan yazarlar burada aynısı olunca hepsi birden 30 FPS sinema tadı felan der . Ya gerek yok böyle şeyler yazmanıza ancak kendinizi küçük duruma sokarsınız . Hani zor değil konulardaki mesajlarınızı arayıp buraya yazmamız 2 dakikamızı alır ama herkes biliyor kimin ne olduğunu uğraşmaya gerek yok ... Artık bu haberden sonra algınız biraz değişir umarım oyunun çözünürlüğünü felan geçin size ne vaat ediyor ve ne sunuyor onlara bakın . Grafik olsun yok adamın kıyafetinde ki iplik yolunu göreyim felan bunları istiyorsanız PC de CRYSİS 3 ü yeterli bir sistemde ça bakalım nano suitin ekrandan çıkıp gelecekmiş gibi durduğunu görürsün ha gereklimi dersen olsada olur olmasada olur derim . Orta segmen kartlar ile ben baktığımda bana kötü gözüküyor mu diye bakarım yoksa sorun yoktur . Kaldı ki şöyle güçlü böyle güçlü denilen yeni nesil konsollar bana göre fiyasko çıktı bir önceki nesile göre çağ atlayamadılar . PS2 den PS3 e geçiş bildiğiniz dağlar kadar fark vardı , keza xbox 360 içinde geçerli bu ama şuan ki nesilde o fark ne yazık ki yok artan gözle görünen tek şey RAM miktarı olarak gözüküyor ve yeni nesil olarak lanse edilen cihazlar 1080p yi en üst sınır olarak hedeflemiş durumdalar bu bence başarı değildir . Neyse konuyu dağıtmıyayım daha fazla . Her şey ortada zaten konsollarda oyun oynayacaksanız PC de ki gibi über grafikler beklemeyin düşük ordan FPS görürsenizde celallenmeyin zira yapacağınız bir şey yok . 1 kilo patatesle 10 kilo yemek çıkmaz ...

Deepmano

6.2.2014 09:55:21

0
artık oyunun içeriğinden çok 1080 p / 60 fps yazısını görmeye başladık ha 30 fps ha 60 fps ha 1080 p ha 900p önemli olan bunlar değildir ki şu anda bile 2d platform oyunlarını oynuyoruz çünkü hoşumuza gidiyor zevkli oyunlar.önemli olan hikaye ve oynanıştır.ac serisini ele alırsak ac 4 grafikleri çok üst seviye bi oyunda ama hiç bi ac oyunu bana kalırsa ac 2'nin yerini tutamaz

carlosolivera31

6.2.2014 09:29:03

0
demek 30 fps hııımmm :D :D :D yenı nesil :D :D :D :D ps4 :D :D :D :D

xbox1080-360=?

6.2.2014 09:08:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner Bizim millette gercekden fena sorun var.Bunu cok iyi anladim.Bir oyun 60fps akmadigi icin cope cikiyor.Bir tek bizim ulkede olur neyse derinlestirmeyelim.Oyunun etkinligine katilan bazi endustri de ki sahislar,karakterklerin sac ve sakal tellerinin tek tek,elbise ustundeki iplerin liflerini tek tek gormek mumkun diyor ve boyle bi oyun 30fps de aktigi icin canim ps4 cop oluyor:D:D:D

Size sorarim bu oyun pc ye ciksaydi kaciniz bu kalitede yani ps4 kalitesinde 1080p de 30fps oynayabilirdiniz??? Ben cevapliyim %95 iniz 1080p yi goremezdi.Konsol vs pc kavgasi fena baydi.

Not:PS3 ve 360 oyunlarinin alayi 30fps akar ve bugune kadar bundan pek yakinan bir oyuncu ile karsilasmadim.
kaç memleket gezdinde ülkenin insanını o memleketlere nisbeten böyle yerersin ey vatandaş? 1080i 30u bilmem ben sony önce online altyapıyı düzeltsin ondan sonra övünsün.multi oyunlarda lagdan lugdan geçilmiyor lagaluga hesabı. e ben şimdi bu oyunu single için aldım hadi bi kere normalde bitirdim hadi yetmedi zor en zor da bitirdim eee sonra büyük ihtimalle multiside vardır bunun öyle farzediyorum adam akıllı altyapısı olmayan serverlerde bu oyunu multi oynasam nolur oynamasam nolur kaldıki multisi nin o kadar zevkli olacağıda belli değil. sonra bu oyunu yapan adamların öyle gündeme damgasını vuran bir single oyunu yokki.ready at dawn kimmidir?pspdeki gow tırışka gow serilerini yapan ekip bu adamlar.yani santa monicanın ismi geçiyorsa sadece grafikler için geçiyordur. editör ne demiş haberde? "The Order için bir etkinlik düzenleyen Ready At Dawn ekibinden yeni haberler geldi. " varmı santa monica ile ilgili bir haber?yok.bir ara bu firmanın iflas ettiği falan haberi duyulmuştu ne hikmetse sony böyle bir ipyi bu beceriksizlerin eline bıraktı büyük cesaret. bakıyorum sony fanboylarının bu oyundan beklentileri yüksekte çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksanız bunu söyleme gereği duyuyorum ismi geçen santa monica yada ND değil malesef

BSC Misafiri

6.2.2014 08:40:20

0
Miletin derdi oyun değil oyunu 30 yada 60 fps olması oyunlarda en önemli şey fps değeri artık oyun çöp olsun da 60 fps olsun oynar bizim geçlerimiz allah akıl fikir versin 30 fps neyinize yetmiyor sanki her kez bu güne kadar 1080p de her şey açık oynadı 3 5 kişi 60 fpt diye tuturdu sen oyunu oynamay başla güzelse fps bakmasın zaten

2K

6.2.2014 04:57:03

+1
Yıllardan beri tartışılan FPS değerinin kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum ve tamamen alışma meselesi kimi çıkar ben 60 değil 80 FPS altında oynamam der kimi çıkar 25 FPS ile ben oynarım der. Kendi adıma konuşmak gerekirse 30 FPS ile 60 FPS arasında fark yok diyenlerden değilim arada bence bariz fark var fakat 40 FPS'in üstü ile 60-70 FPS arasındaki farkı anlayamıyorum FRAPS ile görmediğim zaman. Aynı zamanda bana göre değerin sabit olması da çok önemli NFS Rivals'ı 30FPS'ye kitlendiği için mecbur 30 FPS ile oynuyorum ve bir sıkıntı çekmiyorum fakat 60 FPS olarak oynadığım bir oyunda değer ara ara 40 FPS'ye düştüğü zaman bile bariz rahatsız ediyor. Konsollarda FPS değeri genelde sabit olduğundan dolayı abartıldığı kadar bir sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum ki hem konsol hem PC sahibi olarak bu zamana kadar ne oyunları 30 FPS ile oynadık hatta konsolda bazı oyunları 18-20 FPS'ler bile oynadığımız oldu.

MiyopBey

6.2.2014 04:55:49

-3
Ya FPS'de TPS'de Shooter türüne giriyor neyin tartışmasını yapıyorsunuz, takıldığınız şeye bak. Bazı oyuncular sadece güç merakı yüzünden 60 FPS istiyor, eminim. 60 - 30'dan büyük ya. En gereksiz oyunlarda bile 60 FPS istenipte, filmlerde FPS'nin adının bile geçmemesi hiç samimi değil. Neden, çünkü en güçlü PC'de filmi aynı FPS'de açıyor, güçsüz bir PC'de aynı FPS'de. Eğer güçlü PC'ler filmleri 48 FPS'de, güçsüz PC'ler 24 FPS'de çalıştırsalardı, bu güç meraklıları, tıpkı oyunlarda olduğu gibi 24 FPS filmlere saydıracaklardı. 30 FPS'nin sinematik etkisine hep züğürt tesellisi dediler ama PC'deki bazı oyunların 30 FPS sınırlamalarına bir tane mantıklı açıklama yapamadılar.

adam olun

6.2.2014 03:47:12

+1
en azından 720p değil :)

TheBladeRunner

6.2.2014 03:43:31

-2
Bizim millette gercekden fena sorun var.Bunu cok iyi anladim.Bir oyun 60fps akmadigi icin cope cikiyor.Bir tek bizim ulkede olur neyse derinlestirmeyelim.Oyunun etkinligine katilan bazi endustri de ki sahislar,karakterklerin sac ve sakal tellerinin tek tek,elbise ustundeki iplerin liflerini tek tek gormek mumkun diyor ve boyle bi oyun 30fps de aktigi icin canim ps4 cop oluyor:D:D:D Size sorarim bu oyun pc ye ciksaydi kaciniz bu kalitede yani ps4 kalitesinde 1080p de 30fps oynayabilirdiniz??? Ben cevapliyim %95 iniz 1080p yi goremezdi.Konsol vs pc kavgasi fena baydi. Not:PS3 ve 360 oyunlarinin alayi 30fps akar ve bugune kadar bundan pek yakinan bir oyuncu ile karsilasmadim.

BSC Misafiri

6.2.2014 02:26:08

-3
daha konsol lar çıkmadan geliştirilen oyunlar bunlar işin profösörleri 2008 den beri ps4 ü geliştiriyorlar bunu geliştiren sony ve amd ahmet mehmet bir araya gelip bir oyun sistemi toplamıyorlar yani karşınızda bir oyun konsolu yok profesyonel bir oyun konsolu var sinematik kalitesinde oyunlar görmeye başladık artık.

Rai-gy

6.2.2014 02:13:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ryse hem 900p hem frame sorunları yok, yalancılık yapma.
Hıı evet hiç düşme olmuyor.İncelemeleri görmesek yedirecek.

warz1998

6.2.2014 01:37:27

-2
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge
alıntı:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ryse çöpünden iyidir..720p 3 fps

Ryse hem 900p hem frame sorunları yok, yalancılık yapma.
bence iyice araştır da gel bakalım frame sorunları varmıymış

Nightmare_00

6.2.2014 01:18:50

+2
Umarım işin kolayına kaçmak için fps yapmamışlardır , fps kamera açısının tarihe karışması gerekiyor bence , çıkan her oyun fps yeter artık yeter..

Quirah

6.2.2014 01:12:50

+1
Oyun TPS ama röportajda FPS örneği verilmiş.

F355 Challenge

6.2.2014 01:11:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy Ryse çöpünden iyidir..720p 3 fps
Ryse hem 900p hem frame sorunları yok, yalancılık yapma.

TLOU

6.2.2014 01:01:44

0
Oyun tps değil mi

arkham92

6.2.2014 00:48:55

+1
Eğer oyun TPS değil de FPS çıkarsa hayallerin yıkıldığı andır. Bu oyunu cod kamerası ile oynamak ne kadar zevk verir tartışılır...

BSC Misafiri

6.2.2014 00:46:52

+2
@playstation_4 hocam yorumunuzu okudum fanboyluktan gözünüz kör olmuş hiç mantıklı konuşamıyorsunuz tamam sony'yi seviyor olabilirsiniz bizde seviyoruz ama yaptığınız çok yanlış bence bu hatanızı görüp düzeltmeniz gerekir. ama sanıyorum bilerek yazıyorsunuz trollluk olsun diye yada yaşınız çok küçük. tam karar veremedim...

playstation_4

6.2.2014 00:46:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: warz1998
alıntı:

Orijinalden alıntı: alito

"The Order için hedefimiz 60 FPS değil. First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. 1080p çözünürlükteki sinematik kaliteyi ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 30 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık."

Bir yanlışlık olmasın. Bu oyun Third Person Shooter (TPS) değil mi, ben mi yanlış biliyorum?


doğru oku bence :D

First Person Shooter demiş fps
adam zaten yazanı sormuyor . oyun tps değil mi diyor. evet kardeş oyun tps . her halde yapımcı fps tarzı oyunlar 30 fps yeterli demek istemiş

alito

6.2.2014 00:46:05

+6
quote:

Orijinalden alıntı: warz1998

doğru oku bence :D First Person Shooter demiş fps
Yapma ya ciddi misin? Soru soruyorum zaten haberde bir yanlışlık mı var diye görmüyor musun?

GoldPunch

6.2.2014 00:42:32

0
Oyun FPS mi?

arkham92

6.2.2014 00:40:56

+1
Ama yayınlanan önceki fotoğraflarda TPS açılı görüntüler vardı?

warz1998

6.2.2014 00:38:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alito "The Order için hedefimiz 60 FPS değil. First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. 1080p çözünürlükteki sinematik kaliteyi ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 30 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık."

Bir yanlışlık olmasın. Bu oyun Third Person Shooter (TPS) değil mi, ben mi yanlış biliyorum?
doğru oku bence :D First Person Shooter demiş fps

alito

6.2.2014 00:37:00

0
"The Order için hedefimiz 60 FPS değil. First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. 1080p çözünürlükteki sinematik kaliteyi ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 30 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık." Bir yanlışlık olmasın. Bu oyun Third Person Shooter (TPS) değil mi, ben mi yanlış biliyorum?

Rai-gy

6.2.2014 00:35:50

-2
Ryse çöpünden iyidir..720p 3 fps

warz1998

6.2.2014 00:23:04

-2
daha düne kadar xbox one de ryse 720p ve 30 fps di ve bazı yerlerde fps çok düşüyordu one rağmen siz şimdi de 1080p 30 fps buldunuzuda beğenmiyorsanız gidin ryse oynayın

TLOU

6.2.2014 00:23:01

+1
Gene uzun uzun tartışılmış burada 60 FPS olsa iyi olurdu tabii ama 30 yeterlidir sonuçta bu nesilde hep 30 ile oynadık ama benim için önemli olan FPSnin düşmemesi akıcı olarak oynamam...Oynadığım hiç bir oyunda "ula acaba şu an kaç fps" diye düşünmüyorum benim için önemli olan oyundan zevk almak...Bence sizde bu gereksiz tartışmaları bırakıp bunu yapmalısınız

arkham92

6.2.2014 00:16:54

0
Aynen abi ya, şuan boş boş konuşmanın manası yok. 2 hafta sonra video, görüntüler çıksın ortaya anlaşılır o zaman 30 fps değmiş mi değmemiş mi...

pcrex

6.2.2014 00:14:37

+1
hee şimdi anladım sinematik derken neyi kastettiklerini. 30 kare saniye olmasından ötürü değil, 60 kare ye göre görsel efectlerin daha fazla olması yüzünden 30 fps ye sinematik diyor adamlar. bizim ergenler de 30 kare saniye sinematik kalite diye sanıyor. halbuki adamlar daha fazla görsel kalite den kasıt söylemişler. yoksa 60 kare saniye de gayet akıcı bir aksiyon filmi havasında geçiyor :)

Noctis_Strife

6.2.2014 00:06:53

-1
Unchared oynayanlar bilir, 30FPS oyun ama çok stabildi ve eper akıcı bi deneyim sunuyordu. Grafik ağırlıklı oyunlarda stabil 30FPS korunduğu sürece gayet yeterli, abartmaya gerek yok. Oyunda üstün teknolojiler kullanılıyor, zaten 2 hafta sonra görüntüler konuşacak.

tizar

5.2.2014 23:53:46

-5
bence bin ps4 on bin titanı yok eder. 5 yıl sonra göreceksiniz ps4 kendi kendini yenileyecek sony mühendisleri ps4 ün kasasına gizli bir bölme yaptılar 5 yıl sonra açılacak ve bum.

playstation_4

5.2.2014 23:44:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: playstation_4

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var.

60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle.

bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar.

olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..

sen ve senin gibiler kendini kandırır suan killzone, the order,infamous , drive club gibi oyunların grafik kalitesi ortada ve bu oyunlar geliştirilirken ne ortada adam gibi bir ps4 vardı nede netleşmiş bir konsol bu konsollar durulmadan önce ve sonra ( xboxone) değişiklige gidildi . yapımcılar konsolara yabancı demişsin ya ps2 ile ps3 geçiş dönemine bir bakın birde ps3 ile ps4 dönemine, önce sen bir ps3 başlangıc dönemine ve suanki dönemine bak ! bırak nesiller arası geçisi 1 nesilde oyunlar nekadar degişiyor. nerdeyse 8-9 yıl önce tamamlanmış olan ps3 'e bu sene gelen the last of us denen oyun dünyanın en iyi oyunu oldu . ister kabullenin ister kabullenmeyin ama bu bir gercek . ps4 ve xboxone nin daha çok uzun yolu var ve bu konsolara gelecek oyunların bir çogunu kıskanacak pc oyuncuları var. kalmış 30 fps diyorsunda 30 fps gayet yeterli bu tarz oyunlar için ha 60 olsa daha iyi olurdu ama bu önümüzdeki yıllarda göreceyiz ak koyunu kara koyunu . sunu bir kabullenin konsolar geldigi zamanda ve bitis zamanınakadar gelişen güçlü makinelerdir . pcler ise daha fazla geliştirile bilir hatta istense suan ps4 ten 10 daha güçlü pc toplarsın ama ne olucak oyun biraz daha iyi görünecek diye bu kadar masraf niye . pcler sürekli gelişir bir oyun oynata bilen bir alettir , konsollar ise oyun oynatılması için tasarlanan ve belli bir ömre sahip olan ve suan bir çoğu pc ye taş çıkardan fakat geliştirelemiyen bir alettir . BU KADAR BASİT . demissin ya bu konsollar üzerinde uzun yıllardır oyun geliştiriliyor tam bir atmasyon yapmıssın


be aptal herif burada 60 fpsyi savunan insanların hepsi pc oyuncusu mu? 1500 tl hatta karaborsada 1800 tl veriyosun konsola. o parayla piyasadaki çoğu oyunu aa'sız 40-60 arası fpsde oynarsın. biraz hakkınızı savunun, koyun olmayın. yeni nesil diye kakalıyolar bu konsolları.
önce saygılı konuşmayı öğren. sen suan 1500 tllik pcle aa kalitede 40-60 fps alamssın kusura bakma çogu oyun için gecerli bu . o pc 2 yıl sonra çöp olacak . 60 fps olsa daha iyi olur bende biliyorum ama oyunun grafik kalitesi ve konsolun yeni olmasından dolayı 30 fps sıtabil yeterli. senin evdeki pc sanki ps4 ex oyunlarını çalıstıra bilecek güçte hadi diyelim daha iyisini yaparcak ama 2-3 yıl sonra ps4 gene senin pc nin önünde olacak. suan agzimız acık baktıgımız titan tt denen ekran kartı varya 5 yıl sonra hiç birimizin aklına bile gelmiyecek ama ps4 de gecek oyunlar gene ağzımız acık bırakmaya devam edecek . bir 2 sene geçsin aradan diyorum şu lanet konsollara bir alışılsın görecez. suan istersen 10 tane titan kartlı pcniz olsun gene bir cok konsol oyununu keske pc me gelsede söyle bir oynasam diceksiniz ve diyorsunuz

mementopolis

5.2.2014 23:38:03

0
gözümüs gönlümüs senlenecek :D Ps4 ile sahane günler bizi bekliyor .. bu arada , 30 FPS dedigin nedirki ben senin icin fareyi yüzde 30 daha hizli kaydiririm olur sana 60 fps be gülüm :D

karamadam

5.2.2014 23:32:00

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...


infamousta aa kullanılsaydı adamlar şimdiye kadar 5000 kez açıklardı. killzone'ın çıkışından haftalar önce geldi kullandığıyla ilgili duyuru. killzone fxaa kullandı. msaa bile degil
Bana inFamous'ın oynanış videolarından birini at AA olmayanda bizde görelim kardeşim.

BSC Misafiri

5.2.2014 23:31:14

+6
Oyunun grafikleri acayip sinematik ve film gibi. Karakterlerin saçı elbisesi herşeyi yüksek poligonlu. Kesinlikle yeni neslin en iyi grafikli oyunu The Order. Geçen neslin en çok ödül alan oyunları da 30 FPS dir. Yapımcılar her oyunda 60 a gerek olmadiğını defalarca da söylediler.

michael01

5.2.2014 23:29:52

0
izlediğiniz kaç dizi ya da film 60 saniye/kare? 30 saniye/kare idael.

playstation_4

5.2.2014 23:28:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var.

60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle.

bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar.

olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..
sen ve senin gibiler kendini kandırır suan killzone, the order,infamous , drive club gibi oyunların grafik kalitesi ortada ve bu oyunlar geliştirilirken ne ortada adam gibi bir ps4 vardı nede netleşmiş bir konsol bu konsollar durulmadan önce ve sonra ( xboxone) değişiklige gidildi . yapımcılar konsolara yabancı demişsin ya ps2 ile ps3 geçiş dönemine bir bakın birde ps3 ile ps4 dönemine, önce sen bir ps3 başlangıc dönemine ve suanki dönemine bak ! bırak nesiller arası geçisi 1 nesilde oyunlar nekadar degişiyor. nerdeyse 8-9 yıl önce tamamlanmış olan ps3 'e bu sene gelen the last of us denen oyun dünyanın en iyi oyunu oldu . ister kabullenin ister kabullenmeyin ama bu bir gercek . ps4 ve xboxone nin daha çok uzun yolu var ve bu konsolara gelecek oyunların bir çogunu kıskanacak pc oyuncuları var. kalmış 30 fps diyorsunda 30 fps gayet yeterli bu tarz oyunlar için ha 60 olsa daha iyi olurdu ama bu önümüzdeki yıllarda göreceyiz ak koyunu kara koyunu . sunu bir kabullenin konsolar geldigi zamanda ve bitis zamanınakadar gelişen güçlü makinelerdir . pcler ise daha fazla geliştirile bilir hatta istense suan ps4 ten 10 daha güçlü pc toplarsın ama ne olucak oyun biraz daha iyi görünecek diye bu kadar masraf niye . pcler sürekli gelişir bir oyun oynata bilen bir alettir , konsollar ise oyun oynatılması için tasarlanan ve belli bir ömre sahip olan ve suan bir çoğu pc ye taş çıkardan fakat geliştirelemiyen bir alettir . BU KADAR BASİT . demissin ya bu konsollar üzerinde uzun yıllardır oyun geliştiriliyor tam bir atmasyon yapmıssın

altunuz

5.2.2014 23:27:55

-5
"First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir." Bu nasıl bir saçmalık böyle? Asıl First Person Shooter 60 fps olmak zorundadır.Hatta görüntü 720p olsun ama fpsden kısılmasın.Yeni nesil denerek şişirildiği belli.Ps4 almayı düşünüyordum ama Ps3 ile PC yeterde artar bile

MantarTheGreat

5.2.2014 23:26:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: tepeb Psx zamanında çıkmış efsane oyunları oynarken ne fps konuşulurdu ne de çözünürlük sadece oyun kalitesine bakardık. Yeni nesilin oyundan anladığı tek şey çözünürlük, fps ve grafik kimsenin çıkacak oyunun senaryosuna, sanatsal yönden mekan, bölüm ve karakter tasarımlarına yani oluşturulan atmosfere, ses ve müziklerine, oynanabilirliğine baktığı yok.
Altına imzamı atarım.

BSC Misafiri

5.2.2014 23:26:00

+9
Konsolda yıllardır oyunların büyük bölümünü 30 fps'de oynuyoruz. Ayrıca 30 fps'de oyunlar takılarak falan oynanmaz. Hayatında konsol oynamamış, konsol düşmanı 3-5 PC'ci benchmark hastası dışında kimse de 30 fps oyuna laf etmez. Yıllardır 30 fps oynuyoruz, hem de büyük bir zevkle. 30 fps'yi herhalde takıla takıla oyun oynanan bir oran falan sanıyorsunuz. Yahu konsollarda durum bu,beğenmiyorsanız bu bölümden uzak durun, konsollar size göre değilse konuşmayın olsun bitsin. Sizin bilgisayarlarınız The Order 1886'yı 120 fps çalıştırma gücüne sahip olsa bile siz bu oyunu oynayamayacaksınız. Electronic Arts bile yeni nesil FIFA 14'ü PC'ye getirmedi ve PC oyuncularının çoğunun düşük sisteme sahip olduğunu söyledi. 3-5 kişinin sistemi yüksek diye kimse sizi sallamaz. Oyuncular grafik delisi olsaydı konsollar bu kadar popüler olmazdı. Herkes oyunun kalitesine bakar 30 fps-60 fps kimsenin umrunda değil.

GorkemM1903

5.2.2014 23:24:56

-3
30 fps ile yetinemeyen alir hz i yuksek bi televizyon. Butun oyunlari 60 fps oynar

BSC Misafiri

5.2.2014 23:19:57

-3
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92 Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...
infamousta aa kullanılsaydı adamlar şimdiye kadar 5000 kez açıklardı. killzone'ın çıkışından haftalar önce geldi kullandığıyla ilgili duyuru. killzone fxaa kullandı. msaa bile degil

tepeb

5.2.2014 23:11:25

+13
Psx zamanında çıkmış efsane oyunları oynarken ne fps konuşulurdu ne de çözünürlük sadece oyun kalitesine bakardık. Yeni nesilin oyundan anladığı tek şey çözünürlük, fps ve grafik kimsenin çıkacak oyunun senaryosuna, sanatsal yönden mekan, bölüm ve karakter tasarımlarına yani oluşturulan atmosfere, ses ve müziklerine, oynanabilirliğine baktığı yok.

arkham92

5.2.2014 23:10:55

-4
Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...

karamadam

5.2.2014 23:06:13

+1
Şu exc. oyunları çekemeyipde 60 FPS olamassa birrşeye benzemez diyen arkadaşların bilgisayarları o kadar inanılmaz sevide ki şuana kadar çıkmış her oyunu 60 FPS/1080P Ultra ayarda oynuyorlar heralde.Lütfen saçmalamayın FPS ve spor oyunları haricinde 30 FPS idealdir adamlar 60 FPS'i zorlamak yerine ideal olan 30 FPS'e odaklanıp oyunda daha çok grafiksel özellik ekliyor.Siz bu oyunu oynayamayacağınız için oyunu kötülemeye çalışın UNC. ve The Last of Us'da 30FPS'di ne eksiğini gördünüz oyunu oynarken akıcılık bakımından?inFamous:Second Son da yine 1080p/30FPS peki oyunun gameplaylerinde nasıl bir akıcılığı bozan etken gördünüz.Lütfen şu oyunu oynayamayaca olmanın verdiği nefretle kaliteli yapımları kötülemeye çalışmayın.Oyunda herhangi bir takılma görürseniz gelin konuşun.

BSC Misafiri

5.2.2014 22:59:07

+4
artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var. 60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle. bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar. olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..

Venom Snake

5.2.2014 22:57:00

0
Bu ''sinematik kalite'' bahansini geçiniz öncelikle.Sabit 30 FPS bir tercih değil zorunluluktur.Hele yeni nesilde yapımcıların optimizasyon üzerinde daha çok çalışıp yüksek FPS değerlerini oyunculara sunmaları gerekiyor bence.

waltran

5.2.2014 22:55:49

+2
30fps de ancak bulmaca oyunları oynanır :) firma kendi kafasına göre nasıl 'yeterli' diyebiliyor anlamıyorum, oyuncuların 60fps istediği gün gibi apaçık ortada demekki 30 yetersiz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız