Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Occupation Oynanış Fragmanı

 
Yayıncı Humble Bundle ve geliştirici White Paper Games birinci şahıs araştırma gerilim oyunu The Occupation için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Occupation, 24 Ekim 1987 tarihinde Kuzeybatı İngiltere'de geçen, kesin zamanlı, sürükleyici bir soruşturma ve gerilim oyunu. İnsanların senin eylemlerine tepki ve yanıt verdiği, ayrıntılara bezeli ve sistem odaklı bir dünyada bir araştırmacı gazeteci olarak oynuyorsun ve zaman aleyhine işliyor. Meydana gelen bir patlama sonrasında yurttaşların özgürlüklerini tehdit eden tartışmalı bir yasa çıkarılmak üzere. Yapman gereken, pek çok kişinin ölümü ile sonlanan fırtınalı bir gecenin ardından, sorumluları bulmak üzere, araştırma ve soruşturma yapmak, insanları sorgulamak, gerekirse hackerlık ve sızma becerilerini kullanarak gerçeğe ulaşmak. Herkesin o geceyle ilgili farklı bir hikayesi var, gerçeği ortaya çıkarmak için elinin altındaki araçları en iyi şekilde kullanmak zorundasın. Yakalanma riskini alarak kısa yoldan mı sonuca gitmeyi seçeceksin yoksa sahip olduğun çok kısa zamana rağmen planlı bir şekilde mi ilerleyeceksin?
 
The Occupation PlayStation 4, Xbox One ve PC için 5 Mart'ta çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 134,00 TL (PS Plus üyeler için 120,60 TL), Xbox Store'da 85,00 TL fiyattan ön siparişte. Steam'de ön siparişe açılmadı.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Occupation Humble Bundle White Paper Games birinci şahıs araştırma gerilim oyunu
Square Enix Hazine Avcılığı Rol Yapma Oyunu Last Idea'yı Akıllı Telefonlar için Duyurdu Left Alive için 14 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Occupation
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız