Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The New Mutants'ın Yönetmeni, Filmin Sinemada İzlemenin Daha İyi Olduğunu Söyledi

 
Sürekli ertelenen ve bir türlü vizyona giremeyen The New Mutants filminden yeni bir video paylaşıldı. Bildiğiniz gibi film normalde X-Men evreninde geçecekti, ancak Fox'un Disney'e satılması ile birlikte bu planlar değişti. Filmin atlattığı tüm sorunlar son buldu ve sonunda vizyon tarihi yaklaştı.
 
Filmin yönetmeni Josh Boone da film hakkında bir yorumda bulundu. Korona sebebiyle çoğu insan hala sinemalardan uzak duruyor, normal olarak. Yönetmen Josh Boone ise filmi sinemada izlemenin daha iyi olacağını söyledi.  Söylediğine göre film büyük ekranlarda gösterilmek üzere tasarlanmış, bu yüzden sinemada özellikle IMAX olarak izlemenin daha iyi olacağını açıkladı.
 
New Mutants 28 Ağustos'ta Avrupa'da, 11 Eylül'de de ülkemizde vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Josh Boone üstleniyor. Filmi sinemalarda izleyip izlemeyeceğinizi yorum olarak yazmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi new mutants vizyon tarihi oyuncular görseller video fragman magik
Demon's Souls Remake PS5'in Çıkış Oyunlarından Biri Olabilir Sony: PlayStation 5, PlayStation Tarihinin En İyi Oyun Listesine Sahip

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız