Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Duyuruldu!


    Nintendo'nun Direct etkinliğinde yaptığı yeni duyuru aslında daha önceden ortaya çıkmıştı. Daha önceden listelenen The Legend of Zelda: Twilight Princess HD resmi olarak duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre GameCube ve Wii için 2006'da çıkan oyun, önümüzdeki sene Wii U için yenilenmiş grafikleriyle beraber piyasada olacak.
 
    Çıkış tarihi 4 Mart 2016 olarak açıklanan The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, yenilenmiş grafiklerin haricinde Amiibo desteğini de içerecek. Ayrıca oyunun çıkışıyla beraber Wolf Link Amiibo'sunun da piyasada olması bekleniyor.
 
    Bunun haricinde Nintendo, Wii U için geliştirilen yeni bir The Legend of Zelda oyununun olduğunu ve bu oyunun 2016'da çıkacağını bir kez daha onayladı. Son gelen söylentilerde bu projenin NX'e kaydırılacağıyla ilgili bilgiler yer alıyordu ancak bu durum yalanlanmış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Twilight Princess HD Wii U Nintendo
ARK: Survival Evolved'a Penguenler ve Korkutucu Yeni Canlılar Geliyor Fire Emblem Fates'in Üç Farklı Sürümü Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2015 19:14:30

-2
Seri hakkında gram bilgim yok ha emin ol yok. Uzun süreli Nintendo kullanıcısına gelip Zelda hakkıdna gram bilgin yok demek nasıl aciz bir savunmadır. Oyun 10 senelik diyor evette sanki remake yapıyor adamlar geometrileri geliştirip kaplamaları yenileyecek ekstra efektler koyacaklar bu kadar. Windwaker hadi Wii'de yoktu onun bahanesi vardı diyelim Twilight Princess'in ne derdi varmış. Ne yani yalan sanki 3 konsola aynı oyunu çıkarıp tam oyun fiyatından satıyorsan orda sorun var, sonynin TLoU gibi birkaç oyun dışındakilere zaten karşıyım ( kafanızda herkes PS fanı size göre ) peki Nintendonun ne derdi varmışta Gamecube oyununu geriye uyumluluğa rağmen çıkan her konsoluna getiriyor hem de tam oyun fiyatından, nintendo kullandım hala kullanıyorum diyorum siz harbiden iki yüzlüsünüz. Adamlar kendileri Wİİ U'ya resmen oyun yapmayı bıraktı nasıl bir kafaysa sizde ki firmayı savunuyorsunuz. Ne yani konsolların, oyunların, hesaplarımızın fotoğrafını mı koymalıyız illa inanmanız için.

esmerbuyucu

13.11.2015 18:20:21

0
Dokuları düzeltecekler, çözünürlüğü yükseltecekler. Üstelik bu yeni bir oyun değil. NX ile ne alaka? Hadi yeni Zelda oyunu için NX'e gelsin denilebilir ama bunda alakası yok.

Patren

13.11.2015 15:40:42

0
nx için çıksa daha iyi olurmuş

Redunay

13.11.2015 14:21:41

0
Geç bile kaldılar

Bowser Zeki

13.11.2015 13:56:40

+3
Ah şu misafirler. Cevap vermeyin arkadaş şunlara bilerek yapıyorlar. Üye girişi yapıp niye delikanlıca yazmıyorsunuz.

BSC Misafiri

13.11.2015 13:08:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Remasterlara laf ediyorduk ama bu aynı oyunun kaçıncısı yahu. Her konsola kaplamalarını yükseltip aynı oyunu mu koyacaklar. Bu nedir biliyormusunuz ? oyun yapmıyoruz artık konsolunuza pek, yani NX'i çıkarıcaz, sizi mahçup bıraktığımız Wii U kullanıcılarının gazınızı almak içinde kaplamaları iyileştirip obejelere biraz geometri ekleyeceğiz, Birde tam oyun fiyatı takıcağız tabi, çok yazık. Kullanmadığım tek nintendo konsoluydu iyi ki de son anda vazgeçmişim.
sony god of warı,unchartedi,the last of us ve yolda olan beyond two souls ve heavy raini yaparken sorun olmuyor,nintendo yapınca mı sorun oluyor?

Adol125

13.11.2015 11:18:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Remasterlara laf ediyorduk ama bu aynı oyunun kaçıncısı yahu. Her konsola kaplamalarını yükseltip aynı oyunu mu koyacaklar. Bu nedir biliyormusunuz ? oyun yapmıyoruz artık konsolunuza pek, yani NX'i çıkarıcaz, sizi mahçup bıraktığımız Wii U kullanıcılarının gazınızı almak içinde kaplamaları iyileştirip obejelere biraz geometri ekleyeceğiz, Birde tam oyun fiyatı takıcağız tabi, çok yazık. Kullanmadığım tek nintendo konsoluydu iyi ki de son anda vazgeçmişim.
Bu oyun 10 senelik sevgili BSC misafiri.

Rachsuchtig

13.11.2015 10:46:34

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Remasterlara laf ediyorduk ama bu aynı oyunun kaçıncısı yahu. Her konsola kaplamalarını yükseltip aynı oyunu mu koyacaklar. Bu nedir biliyormusunuz ? oyun yapmıyoruz artık konsolunuza pek, yani NX'i çıkarıcaz, sizi mahçup bıraktığımız Wii U kullanıcılarının gazınızı almak içinde kaplamaları iyileştirip obejelere biraz geometri ekleyeceğiz, Birde tam oyun fiyatı takıcağız tabi, çok yazık. Kullanmadığım tek nintendo konsoluydu iyi ki de son anda vazgeçmişim.
Seri hakkında bir gram bilgin olmadığını kanıtlamış oldun tebrik ederim

BSC Misafiri

13.11.2015 02:14:08

0
zorla aldırtacaklar şu konsolu bana

BSC Misafiri

13.11.2015 02:14:04

-7
Remasterlara laf ediyorduk ama bu aynı oyunun kaçıncısı yahu. Her konsola kaplamalarını yükseltip aynı oyunu mu koyacaklar. Bu nedir biliyormusunuz ? oyun yapmıyoruz artık konsolunuza pek, yani NX'i çıkarıcaz, sizi mahçup bıraktığımız Wii U kullanıcılarının gazınızı almak içinde kaplamaları iyileştirip obejelere biraz geometri ekleyeceğiz, Birde tam oyun fiyatı takıcağız tabi, çok yazık. Kullanmadığım tek nintendo konsoluydu iyi ki de son anda vazgeçmişim.

esmerbuyucu

13.11.2015 01:03:52

0
Helal. Pokemon Red/Blue haberini de yapın :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız