Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için işler yolunda gözükmüyor!

 
 
Naughty Dog tarafından oyunculara sunulacak olan The Last of Us Multiplayer için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada oyunun beklenenden daha geç çıkacağını biliyor ve şimdi ise bu bilgilere bir yenisi daha ekleniyor.
 
Yeni bilgiler Bloomberg'den Jason Schreier tarafından yayınlanan bir rapor aracılığıyla ortaya çıkıyor. Bu kapsamda raporda Naughty Dog ekibinin geliştirdiği The Last of Us'ın çok oyunculu projesinde işlerin yolunda gitmediği ve bazı durumlarda çıkmaza girildiği belirtiliyor.
 
Proje üzerinde çalışanların sayısı azaltıldı
 
 
 
Projeyle içli dışlı olan dört kişiyle görüştüğünü aktaran Jason Schreier, oyun üzerinde çalışan sayısının azaltıldığını belirtiyor. Schreier ek olarak yakın zamanda yapılan bir değerlendirmenin ardından proje üzerinde çalışanların başka projelere doğru kaydırıldığını aktarıyor.
 
Naughty Dog tarafından yapılan yeni açıklama ve Schreier'in raporuna ek olarak projenin PlayStation etkinliğinde gösterilmemesi oyunun geliştirmesinin yavaşladığını gösteriyor. Ortaya çıkan bu durum muhtemelen yakın zamanda oyundan haber almayacağımız anlamına geliyor. 
 
Geldiğimiz noktada Naughty Dog büyük ve başarılı serilerle beraber karşımıza çıkan bir ekip. Elbette birçok oyuncunun gözdesi olan bu stüdyodan herkes sağlam oyun ve oyunlar bekliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Büyük iddia: Sony, The Witcher geliştiricisi CD Projekt Red'i satın alabilir! Sons of the Forest için "yüksek zorluk" modu eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız