Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın Satış Tahmini


    İngiltere'de L.A Noire'den beri en hızlı satış yapan oyun olma ünvanını eline geçiren PS3'e özel oyun The Last of Us'ın satış tahminleri de açıklandı. İlk haftasında İngiltere'de 120.000'den fazla satan Amerika'da ise 500.000'i geçen oyunun toplamda 1.3 milyon adet sattığı tahmin ediliyor.
 
     Bioshock Infinite mükemmel inceleme puanlarına ve PS3'ün yanında Xbox 360 ve PC için de çıkmasına rağmen ilk haftasında 1.16 milyon adet satabilmeyi başarmıştı. Anlaşılan The Last of Us satış konusunda Sony'nin yüzünü fazlasıyla güldürecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony
Yoshida: Yeni Demon's Souls Görmek İsterim IO Interactive Yeniden Hitman'e Odaklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

roommate

21.6.2013 20:47:26

0
Film yapacaklarmış yanlışlıkla oyun yapmışlar.. hikaye konsept oynun akışı oyun içi dialogların sadeliği.. harika PS3 tarihe gömülürken bu oyunla resmen jübile yapmış.

BSC Misafiri

21.6.2013 19:44:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baritoto Git bi metro serisinden oyna arkadaşım ona göre konuş youtube üzerinden anlaşılamazmış oyun oyunun hikayesini anlamak için illa ki oynamak gerekmiyor dediğim gibi hikaye anlatımı çok güçlü bir oyun fakat böyle anlatımı güçlü bir oyun olsada hikayesi klişe olduğundan onun da bir önemi kalmıyor. Atmosferi güzel olan bir oyun onu oynamadan anlayamam ama şu ana kadar atmosferi en iyi olan oyun metrodur benim için. The Walking dead den alıntı var mesela Zombilerin değil de insanların daha tehlikeli olduğu bir dünyada yaşafığıklarını vurguluyor hadi onu da geçtim artık zombinin cıvığı çıktı yahu gerçi bir sürü Zombi oyunundan önce duyuruldu geliştirme sürecinde bir sürü Zombi oyunu çıkması onların şanszızlığı. Oyun da gizlenen bir sürü yeri geçebiliyorsunuz zaten hatta adam gitti feneri Zombilerin üstüne tuttu Zombilerin aldırış bile etmedi gerçi yemek yiyorlardı ondan da olabilir :-) benim en fazla kıldığı konu 10 puan alması. En fazla 8,5-9 puanlık oyun ki kötü bir puan değil bu yıl benim favorim Bioshock infinite tir. Hikayesi epey bir olağandışı ve güzel. Şimdi diyeceksiniz ki oyunda herşey hikaye değildir. Hadi oyunun diğer yönlerine bakınca bir atmosferi var o da 10 puanın hepsini alamaz zaten. Tabii sizin düşünsenize de saygım var isteyen istediğini oynayabilir. Bu da benim düşüncem.
feneri tuttu tepki vermediler diyorsunuz oyunu videodan izlerseniz böyle olur işte. o yaratıkların ışığa karşı tepkisi yok körler sadece sese duyarlılar saygılar.

Baritoto

18.6.2013 14:17:26

-1
Git bi metro serisinden oyna arkadaşım ona göre konuş youtube üzerinden anlaşılamazmış oyun oyunun hikayesini anlamak için illa ki oynamak gerekmiyor dediğim gibi hikaye anlatımı çok güçlü bir oyun fakat böyle anlatımı güçlü bir oyun olsada hikayesi klişe olduğundan onun da bir önemi kalmıyor. Atmosferi güzel olan bir oyun onu oynamadan anlayamam ama şu ana kadar atmosferi en iyi olan oyun metrodur benim için. The Walking dead den alıntı var mesela Zombilerin değil de insanların daha tehlikeli olduğu bir dünyada yaşafığıklarını vurguluyor hadi onu da geçtim artık zombinin cıvığı çıktı yahu gerçi bir sürü Zombi oyunundan önce duyuruldu geliştirme sürecinde bir sürü Zombi oyunu çıkması onların şanszızlığı. Oyun da gizlenen bir sürü yeri geçebiliyorsunuz zaten hatta adam gitti feneri Zombilerin üstüne tuttu Zombilerin aldırış bile etmedi gerçi yemek yiyorlardı ondan da olabilir :-) benim en fazla kıldığı konu 10 puan alması. En fazla 8,5-9 puanlık oyun ki kötü bir puan değil bu yıl benim favorim Bioshock infinite tir. Hikayesi epey bir olağandışı ve güzel. Şimdi diyeceksiniz ki oyunda herşey hikaye değildir. Hadi oyunun diğer yönlerine bakınca bir atmosferi var o da 10 puanın hepsini alamaz zaten. Tabii sizin düşünsenize de saygım var isteyen istediğini oynayabilir. Bu da benim düşüncem.

hjl1094

18.6.2013 12:20:18

0
Arkadaşlar Youtube üzerinden izledim.Tavsiyem kulaklığınızı takın,karanlık bir ortam sağlayın,son ses açın ve etrafta hiçbir ses olmasın.Bu koşullarda oyundan etkilenmemeniz düşük bir ihtimaldir.Ve altyazılı bir video bulun,diğer türlü konudan uzak kalabilirsiniz. (Bu arada sonda ne oldu anlamadım,sanırım New Jersey diyorlardı,bir çocuk varmış yakışıklı sixpackli tıpkı ben:D)

defected

18.6.2013 11:19:05

0
normaldir

GorkemM1903

18.6.2013 09:40:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1 günde bitirdim.Güzel miydi güzeldi ama abartıldığı kadar yoktu.Param boşa gitti gibi hissediyorum işte bu yüzden bir türlü ps3 sevemedim.
10 saat başından kalkmadan oynadığın halde nasıl boşa gitti hissettin anlamadım

BSC Misafiri

18.6.2013 09:24:57

-1
1 günde bitirdim.Güzel miydi güzeldi ama abartıldığı kadar yoktu.Param boşa gitti gibi hissediyorum işte bu yüzden bir türlü ps3 sevemedim.

BSC Misafiri

18.6.2013 08:57:19

0
BSC Misafir sana oyunun normal modda oynamanı tavsiye ederim cünkü en zevk alıcagın mod dur easy önermem bende sonlara yaklastım oyunun 2 3 gündür zevkini cıkara cıkara oynuyorum bi kerede basına gecip soluksuz bitirince oyundan da zevk alamassınız ama oyun hakkatten mükemmel yapmıslar kendinizi gercekten ölüm kalım savasının içinde buluyorsunuz ayriyetten karakterler arası konusmalar birbirlerine yardım etmeler yapay zeka herşeyiyle mükemel bi oyun tüm ps3 sahiplerinin kacırmaması gereken tam bir baş yapıt nauhty dog binlerce kez teşekkürler böyle oyunu piyasaya cıkardıgı için

BSC Misafiri

18.6.2013 08:57:09

0
creed87 arkadasım oyunu oynamaya bi baslasan burda yazdıgın msj lar tek tek bogazında takılı kalır her bi merminin ne kadar kıymetli oldugunu fazlasıyla hissettiren bi oyun kliker lardan bahsetmiyorum bile zaten oyunun oynamadan video ları izleyerek yorum yapmıssın komik en yakın zamanda bir ps3 ve the last of us sana recete olarak yazıyorum günde 1 2 saat oynasan yavas yavas kendine gelirsin d:

BSC Misafiri

18.6.2013 08:56:55

0
Şimdi bitirdim. :'( Karışık duygular içerisindeyim. Keşke diyorum keşke böyle bitmeseydi, keşke hiç bitmeseydi. Naughty dog yine yapmış yapacağını çok iyi bir IP. Daha önce Uncharted oynadıysanız oynanışta sıkıntı yaşamazsınız. Sunum harika, aksiyon dozunda, grafik ayrıntılı. Belki tek eksisi yapay zekanın biraz sıyırtması ama söyleyin hangi oyunun yapay zekası kusursuz? Daha o seviyeye gelmedik. Naughty Dog daha iyisini yapana kadar en iyisi budur bence. 10'lar helal olsun :)

BSC Misafiri

18.6.2013 08:56:48

0
oyunun taek eksi yanı grafikleri..çok sırıtıyor..ama konu oynanış mükemmel..hele sonu hiç bi oyunda rastlayamazsınız..tam bir sinema filmi..

tango606

18.6.2013 08:32:38

0
BÖYLE BİR BAŞ YAPIT OYUNU OYNAMAYIP NETTEN VİDEO İZLEYİP YORUM YAPANLARADA KIL OLUYORUM ARKADAŞIM OYUNU OYNA ÖYLE KONUŞ !! BU OYUNA NASIL KÖTÜ DESİN PS3 BU GRAFİKLERİ VERİYODU NİYE BUKADAR BEKLEDİK ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM PS3 ARTIK BERBAT GRAFİKLERDE DİYENLERE KAPAK OLSUN XBOX CULARDA AVUÇ YALAMAYA DEVAM ETSİN

Creativeflo

18.6.2013 08:29:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Fakat Sony Turkiye'nin yuzunu pek guldurmemis anlasilan. İlk gunku satislari beklemilen duzeyde degilmis. https://twitter.com/undernick/status/346699826152480769
buyuk hata yapti sony tr bu oyunda haketti

stun

18.6.2013 02:50:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baritoto ben pek beğenmedim aslında ps3 üm yok youtubedan izliyorum ilk 20 dakikasında "vay be! nasıl oyunmuş arkadaş!" dedim ama diğer kalan kısımlarını pek beğenmedim. hikaye anlatımı süper ama hikayesi çok kılişe. oynanışı da kendine özgün değil. neden bu kadar abartıldığını anlamadım en fazla 8.5 puanlık oyun. millet yazmış "mermimi kullansam mı kullanmasammı acaba. o anda adamı oyunun içinde hissettiriyor valla!" yav gidin metro serisinden oynayın ona göre yorum yapın. şimdi kesin birsürü eksi yiyecem ama bu da benim düşüncem.
oynanışla.. video izlemeyi aynı sanıyorsan.. ben daha ne diyim

nobodyx

18.6.2013 02:42:48

+1
Adamlar bize oyun değil film yönetme şansı vermişler.Joel'i yönetirken zamanla Ellie'yi sahipleniyor insan.Hep onu koruyasın geliyor gözün hep onda.Bir oyun ancak bu kadar güzel olabilirdi.İnsan bu oyundan sonra ''PS3 birazdaha gider miydi be?'' diyor.

Walter Hartwell White

18.6.2013 02:37:34

0
Arkadaşlar böyle bir oyun 10 yılda bir gelir yıllardır oyuncuyum karakterler arası dialogların bu kadar iyi olduğu bir oyun daha görmedim.Gerçekten ne kadar gerçekçi yapabiliriz diye yapılmış bir oyun sanki.

betadragon

18.6.2013 02:25:23

0
Off-road / jip AM General HMMWV Tek kişilik kamyon AM General M-35 Sedan Chevrolet Aveo Pick-up Dodge Ram Ford Crown Victoria Ford Crown Victoria Ford Crown Victoria 2007 GMC Sierra Jeep Cherokee Jeep Grand Cherokee Gmc Ambulans İtfaiye

Cihathalitt

18.6.2013 02:06:18

0
yakışır.

PSAC

18.6.2013 01:42:20

0
ya oyunu oynamayanlar gelmiş bu oyun hakkında yorum yapıyor ya.. oyunu oynayan biri olarak aldığı tüm yüksek puanları hakkediyor tam puanlık oyun olmuş.. oyunu ilk oynayın ondan sonra konuşun be arkadaşım .. biri çıkar videolarını izledim der diğeri çıkar the last of us daha yi oyunlar var der.. o kadar tam puan veren , oyunu beğenen kişiler oyuncu değil siz oyuncusunuz.. @botoksla noire de gayet güzel oyundu neresi vasat oluyormuş senin oyun anlayışın nasıl belli oluyor .. kesin the last of us dan daha iyi gördüğün oyunda yapay zeka özürlüsü crysis 3 dür sana göre.. oyunu oynayamıyorlar sonra kıskançlıktan saçmalıyorlar..

omer112

18.6.2013 01:39:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Baritoto ben pek beğenmedim aslında ps3 üm yok youtubedan izliyorum ilk 20 dakikasında "vay be! nasıl oyunmuş arkadaş!" dedim ama diğer kalan kısımlarını pek beğenmedim. hikaye anlatımı süper ama hikayesi çok kılişe. oynanışı da kendine özgün değil. neden bu kadar abartıldığını anlamadım en fazla 8.5 puanlık oyun. millet yazmış "mermimi kullansam mı kullanmasammı acaba. o anda adamı oyunun içinde hissettiriyor valla!" yav gidin metro serisinden oynayın ona göre yorum yapın. şimdi kesin birsürü eksi yiyecem ama bu da benim düşüncem.
100 kişiden 3 ü beyenmez zaten..Sen de bu 3 ün içindesin. Sırf bu oyun için PS3 almayı göze aldım.Bu oyundan öte bişey bence..Kurgu atmosfer ve senaryo 10 numara.Grafikler ise o donanıma göre mücize . Oyunu D&R den 120 Tl ye aldım ...Ama hala PS3 üm yok :D

oxlayer

18.6.2013 00:59:12

-1
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Bu oyuna tek bir puan kıran sitelerin güvenilirliğine sonsuz şüphe edebiliriz
arkadaşım hiçbir oyun kusursuz değildir.last of us ında eksisi olduğu yönler var.bu oyundan daha iyi oyunlar tam puan alamadı yanii. işin içine herşey girer.oynanış fizik grafik ses hikaye ve benzeri şeyler.bişey daha var.la noire gibi vasat bir oyun nasıl o kadar satmış anlamak mümkün değil.

rambocuk

18.6.2013 00:16:19

0
Bu oyuna tek bir puan kıran sitelerin güvenilirliğine sonsuz şüphe edebiliriz

thedeli

18.6.2013 00:04:18

0
Oyunu her deliğe bakmaya çalışarak 15 saatte bitirdim.. tek kelimeyle harika bir oyun.. Yılın en iyi oyunlarından.. kaçırmayın.. oynayın..

aykut291

17.6.2013 23:57:54

0
yok kardeşim bu oyuna takas yok bandrollü almak için elimden geleni yapacam. daha oynayamadım içime oturdu

creed87

17.6.2013 23:47:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Baritoto ben pek beğenmedim aslında ps3 üm yok youtubedan izliyorum ilk 20 dakikasında "vay be! nasıl oyunmuş arkadaş!" dedim ama diğer kalan kısımlarını pek beğenmedim. hikaye anlatımı süper ama hikayesi çok kılişe. oynanışı da kendine özgün değil. neden bu kadar abartıldığını anlamadım en fazla 8.5 puanlık oyun. millet yazmış "mermimi kullansam mı kullanmasammı acaba. o anda adamı oyunun içinde hissettiriyor valla!" yav gidin metro serisinden oynayın ona göre yorum yapın. şimdi kesin birsürü eksi yiyecem ama bu da benim düşüncem.
video dan oyunu anlıyosunya vay be büyük yetenek

K.Dot

17.6.2013 23:30:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch Fakat Sony Turkiye'nin yuzunu pek guldurmemis anlasilan. İlk gunku satislari beklemilen duzeyde degilmis. https://twitter.com/undernick/status/346699826152480769
Sen tüm stoğunu Marmara'ya yığarsan,Teknosa'ya getirip D&R'ı boş bırakırsan,130 TL gibi düşük görünse de pahalı bir fiyata satarsan,ufacık bir afiş reklamı bile yayınlamazsan tabii beklediğini alamazsın.

jakops.

17.6.2013 23:29:36

0
@erkankobra İroni :(

Baritoto

17.6.2013 23:18:58

-3
ben pek beğenmedim aslında ps3 üm yok youtubedan izliyorum ilk 20 dakikasında "vay be! nasıl oyunmuş arkadaş!" dedim ama diğer kalan kısımlarını pek beğenmedim. hikaye anlatımı süper ama hikayesi çok kılişe. oynanışı da kendine özgün değil. neden bu kadar abartıldığını anlamadım en fazla 8.5 puanlık oyun. millet yazmış "mermimi kullansam mı kullanmasammı acaba. o anda adamı oyunun içinde hissettiriyor valla!" yav gidin metro serisinden oynayın ona göre yorum yapın. şimdi kesin birsürü eksi yiyecem ama bu da benim düşüncem.

erkankobra

17.6.2013 22:37:43

-1
quote:

Orijinalden alıntı: jakops. ps3 üm yok ama arkadaşımla beraber para birleştirip oyunu aldık. ortaklaşa bi de konsol alıcaz. Tek sıkıntı ilk kimin oynayacağı :)
yazı tura atın bu kadar basit

bkaakco

17.6.2013 22:37:33

0
En kısa zamanda oynamak istiyorum.

BSC Misafiri

17.6.2013 22:36:54

0
peki kardeşim oyunun süresi tatmin edici mi ? Mesela ben uncharted 3 için ps3 aldım.Oyunu 7 8 saate bitirdim oynarken çok evk aldım ama oyunu bitirince ister istemez bu kadarcık mı dedim

BSC Misafiri

17.6.2013 22:36:47

0
oyunu almayan pişman olur acaip güzel multiside güzel sayılır

FERFEROS

17.6.2013 22:35:05

0
Sonuna kadar hak ediyor aldığı puanları. Her şeyiyle harika bir oyun.

Redunay

17.6.2013 22:20:14

0
İncelemesi ne zaman gelecek?

PSAC

17.6.2013 22:17:07

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaslar haftaya oyunu alcamda cidden aşımı güzel ? Gaza getirirseniz sevinirim
bak pc oyuncusu isen böyle crysis 3 gibi grafik bekleme bazı arkadaşlar bu kadar yüksek puan alınca crysis 3 grafikleri var zannetti oyunda sanırım ..oyun ps3 en iyi oyunu .. geri kalan her şey kusursuz arkadaşım ..

jakops.

17.6.2013 22:16:26

+1
ps3 üm yok ama arkadaşımla beraber para birleştirip oyunu aldık. ortaklaşa bi de konsol alıcaz. Tek sıkıntı ilk kimin oynayacağı :)

digimon52

17.6.2013 22:15:27

+1
Joel edition aldim bugün geldi :D

BSC Misafiri

17.6.2013 22:11:54

0
arkadaslar haftaya oyunu alcamda cidden aşımı güzel ? Gaza getirirseniz sevinirim

PSAC

17.6.2013 22:09:48

0
@GoldPunch niye acaba .. aslında çoğu kişi oyunun çıkışını beklemedi aslında .bunun nedeni de sabırsızlık oyun bu kadar kusursuz olmasa süper olmasa oyun çıkışını beklemek o kadar zor olmayacaktı :) ps4 de türkçe desteklenmese kimse üzülmesin ..

GoldPunch

17.6.2013 21:57:02

0
Fakat Sony Turkiye'nin yuzunu pek guldurmemis anlasilan. İlk gunku satislari beklemilen duzeyde degilmis. https://twitter.com/undernick/status/346699826152480769

Executor06

17.6.2013 21:55:17

0
ps olsa da oynasak :D

BerkayDr

17.6.2013 21:46:27

0
Daha 3 gün oldu ve 1.3 milyon bu oyun bunu sonuna dek hakediyor PS3 üm olaydı ben de alırdım ama yok neyse artık

PSAC

17.6.2013 21:46:19

+1
gerçekten harika oyun.. aldığı puanlarla zaten efsane oldu bile ..

- The Stig -

17.6.2013 21:45:58

+1
Herşeyiyle dört dörtlük bir oyun.. gerek konusu, gerek kurgusu, gerekse oynanışı, grafiği, yapay zekası vs vs.. 100 üzerinden 100 Bu kadar vurucu olmasını beklemiyordum, filmi olsa gişe rekorları kırar.. Normal seviyede 15 saatte bitirdim.. tadına vara vara.. Afetzede olarak bitirmek üzere başlayacam umarım 1 ayda bitiririm :D

SOLID SNAKE

17.6.2013 21:36:53

+5
Güldürsün milyonlar satsın. Bu oyun en iyisini hak ediyor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız