Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın Klonu The Last Hope Switch Mağazasından Kaldırıldı

 
 
Geçtiğimiz süreçte Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us'ın yeni bir klonunun ortaya çıktığı bir haberi sizlere sunmuştuk. O günden bu yana birçok yere konu olan yapım şu anda Switch mağazasından kaldırılmış durumda. The Last Hope: Dead Zone Survival adlı yapım tıpatıp TLOU oyunuyla benzerlik gösteriyor.
 
Oyun büyük oranda eleştirildi
 
 
 
Bu yapımın ortaya çıkışıyla ve Switch mağazasında listelenmesiyle beraber birçok oyuncu belirli oranda tepki gösterdi ve bu tarz oyunların mağazalarda yer almaması gerektiğini belirtti. Bu tarz oyunlarla beraber mağazaların gereksiz dolduğunu söyleyen oyuncuların bu isteği şu anda bir nebze olsun yerine getirilmiş oluyor. Bu kapsamda The Last Hope'un kendisi hem e-Shop'tan hem de yayınlanan fragmanları Sony tarafından YouTube'dan kaldırıldı.
 
Digital Foundry içerisinde yer alan analistler oyunun grafiklerini gösteren bir video yayınladı. Bu video içerisinde The Last Hope "şimdiye kadar test edilen en kötü oyun" olarak nitelendirildi. Digital Foundry ekibinden John Linneman: "Bu tarz oyunları çeşitli mağazalarda gördüm ve birçoğunu görmezden gelmeyi başardım. Ancak bunu suistimal eden ve klon içerikli oyunlar, oyunculuk için kötü bir deneyimin kapısını aralıyor. Dolayısıyla bunlara izin verilmemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 
The Last Hope: Dead Zone Survival, West Connection Limited tarafından geliştirildi ve bariz bir klon içerik olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekibin ayrıca mağaza üzerinde birkaç oyunu daha bulunuyor.
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Saints Row Bu Ayın Sonunda Steam'e Geliyor Krafton, Defense Derby'i Dünya Çapında Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

5.8.2023 14:01:45

0
Eshop çöplük gibi. Derinlere indikçe cinsel yapımlar bile çıkıyor -nereden biliyorsun, https://eshop-prices.com/games?currency=TRY şuradan indirimleri takip ederken ister istemez çıkıyor.... Ha bu oyuna gelecek olursak iyi reklam yaptı adamlar helal olsun.

Caped 117 Crusader

4.8.2023 15:50:41

+1
yazık olmuş the last of us'ın kendisinden daha iyi gözüküyor

BSC Misafiri

4.8.2023 11:41:50

0
E shop bağımsız oyun adı altında tam bir çöplüğe döndü. Bedava bile verseler indermeyeceğiniz oyunlar sayfalarca listeleniyor. PSN storeda da aynı şekilde bağımsız çöpler var ama Nintendodaki kadar değil. Play store’a döndü artık konsol mağazaları birisi şu işe el atsın artık bu kadar kolay olmamalı. Hiç mi bir kalite standartınız yok ? Hiç mi kalite testinden vs geçmiyor da bütün çöpler mağazada yer alıyor. Umarım bu oyunla birlikte bir şey değişir cidden gözümüz kirleniyor.

BSC Misafiri

3.8.2023 19:19:06

+2
Adamların oyununu videolardan izledim sadece bu kadar ses getirecek ne yapmışlar diye. Anlatayım ortalama 500 dolar asset alarak, unity asset storesinden. Sadece 20 dakikalım bir oynanışa 10 dolar gibi bir fiyat istemişler ki, oyunun trailer'ında gösterilen özel müzikler, ses efektleri oyunun içinde kesinlikle yok. Belli alanlarda Yapay zekaya yazdırılmış diyaloglar devreye giriyor ki onlarda da isimlerde tutarlılık yok. Eva Eve oluyor falan. Tasarım olarak da hastahane var. Kütüphane var bir de U şeklinde bir sokak var. Oyundaki herşey hazır asset. Zombiler, sokaklar, mini bulmacalar kilit kırma bulmacası gibi ve onlar bile tam çalışmıyor. Sadece Trailer'ını Last of Us'a benzetip şu krakterin giysisinin birebir Ellie'den klonladıkları için oyun 10 dolardan 200.000 adet satmıştı yani 2 milyon dolar gelir getirdi. 500 dolar harcamaya 2 milyon dolar gelir hoş duruyor deme. Sony'nin ya da lisans firmalarının açacağı davaları karşılar mı tartışılır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız