Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part I'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part I'in yeni nesil sürümünün çıkış fragmanını yayınladı.
 
The Last of Us Part I, 30 FPS doğal 4K çözünürlükte veya 60 FPS dinamik 4K çözünürlükte oynanabilecek. Bunun yanı sıra DualSense kablosuz denetleyiciyi, 3D sesi ve daha fazlasını destekleyecek.

The Last of Us Part I'in sanat tarzından karakter modellerine kadar tüm içeriği, yeni nesil grafik teknolojisinden yararlanmak adına sıfırdan inşa edildi. PlayStation 5'in güçlü donanımı sayesinde efektler, çevre ve daha fazlası üzerinde geliştirmeler yapıldı. Hareket teknolojisi sayesinde karakter animasyonları daha gerçekçi ve daha duygusal bir hale getirildi.
 
The Last of Us Part I, 2 Eylül'de PlayStation 5 için çıkış yapacak. Ardından PC için daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
The Elder Scrolls Online: Lost Depths DLC'si Artık Oynanabilir CYGNI: All Guns Blazing 2023’te PS5, Xbox Series X|S ve Steam’e Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Microphone Not Found

25.8.2022 19:00:25

0
PC'ye geleceği zaten duyurulmuş bir oyun için boşuna tartışıyorsunuz gelir gelmez diye.

BSC Misafiri

25.8.2022 15:21:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Bu da ayrı bir kafa. Kanka 144 Hz oyun oynuyorum mükemmel... Aga biz konsolu oyun oynamak için alıyoruz görüntü veya performans fetişi için değil.
Tmm sen oyununu oyna kardeşim ama dikkat çekmek istediğim konu şuanki fiyatlarını hak etmedikleri..Zar zor parasını denkleştirmiş Tek atış hakkı olan insan doğru platformu seçmeli..Konsollar şuan çok abartılı fiyatta..

BSC Misafiri

25.8.2022 13:48:14

0
içine etmişler.. eskisi daha samimi duruyor

lextor

25.8.2022 13:26:18

+1
Bu da ayrı bir kafa. Kanka 144 Hz oyun oynuyorum mükemmel... Aga biz konsolu oyun oynamak için alıyoruz görüntü veya performans fetişi için değil.

BSC Misafiri

25.8.2022 12:02:48

0
Ucuzken PS5 aldım, Güzel bir PC'de topluyorum..Mesela PS5'te beğenmediğim yada para vermek istemediğim bir oyun mu oldu, Tak PC'de oynarım beleşe.. Örneğin Tlou Remake.. Önerim bu fiyatlardayken konsollara hiç bulaşmayın..Bu paralara 3060'lı, 6600 XT'li, 3060 Ti'lı sistemler alırsınız..Emin olun PS5'ten daha fazla FPS veriyorlar..Konsollar o paraları hak eden cihazlar değiller, Maximum 10 Bin TL aslında PS5'in hakkı..Daha fazlasında Fiyat/Performans olayını kaybediyor..Ki konsolların olayıda buydu zamanında...

BSC Misafiri

25.8.2022 12:01:31

0
Hemen her oyun gelebilir arkadaşlar, ancak Sony Pc oyuncularını çok sevdiğinnden değil. PS tarafında satış doyumuna ulaştığı ve bu da aç gözlü Sony'e yetmediği için olacak bir durum. Ek olarka er ya da geç olsa bu düzey oyunların PC'ye gelmesi olumlu bir durum.

BSC Misafiri

25.8.2022 11:59:06

0
3. defa sarın almayacağım. Artık suyunu çıkardılar bunun yerine Part2’nin devamı olabilirdi Abby ve Lev’e ne oldu mesela. Multiplayer gelecek daha boş boş işlerle uğrşmaktan bu nesli kaçıracak adamlar. Buna 70$ verenin aklından şüphe ederim.

Jack Rabbit Slims

25.8.2022 09:52:45

0
Joel yaşlanmış, Ellie büyümüş. Yüzlerle çok oynamışlar güzel olmamış.

mehmetalpertr

25.8.2022 04:22:09

0
Atlas Fallen haberini yapmamışsınız. Fragmanı çok ilginç duruyordu. Gamescom'da yayımlanmıştı. https://www.youtube.com/watch?v=STrOGKL7hN0

Rcp272

25.8.2022 01:11:17

0
Getirmek isteseler her oyun gelir.Gelmeyecek olsa Spider-man gelmezdi. O kadar yazdılar valla yapmıyoruz. Hakları Marvel'da falan diye geldi sonunda. Hatta donanım olarak ta bir tez atayım dursun. Ps-Vr 2'nin pc'de de çalışacağını düşünüyorum. Donanım olarak bile pc'ye geçecekler. Tonlarca para yatırdığın bir işi fanlarım hava atsın diye vitrine koyamazsın kupa değil oyunlar. Bir yerde müşterin varsa talep oluşmuşsa satarsın ki dijital satıyorsun giderin yok diğer iş kolları gibi. Horizon 2'nin gelişiyle belli olur kaç aya pc'ye yeni oyunların geleceği.

BSC Misafiri

25.8.2022 00:25:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Pek izlemememe rağmen nedense Spider-Man ve Gow haricinde PS exc'lerinin arasından merak ettiğim oyunların arasındaydı. Bir gün çıkarsa oynarım diyordum ve geliyor. Gelmesi gerekenlerin hepsi geldi artık sanırım. Ha şimdi benim merak ettiğim devam oyunlarının gelip gelmeyeceği. Mesela Gow Ragnarok, TLOU 2, Horizon'ın yenisi (adını unuttum) vs. Ama bir yandan da diyorum Miles Morales gelecekse (ki geleceğini söylediler) büyük ihtimal diğerleri de gelecekte belirsiz bir vakitte gelecektir. Yoksa sırf bunlar için konsol alınmadığı gibi devam oyunu için de konsol alacak halimiz yok.
Bu konuyu bende merak ediyordum ve yabancı bir kaynaklı sitede şöyle bir yazı okumuştum geçenlerde; Sony elindeki markalardan yeterince para kazanamadığını düşünüyormuş. Bu yüzden elindeki markaları ilk olarak pc ye çıkardılar, aynı zamanda dizi ve film projeleri var oyun markalarının. Ama her oyunu pc ye çıkarırlar mı sanmıyorum, mesela Gran Turismo gelmeyebilir. Büyük ihtimalle yeni çıkan oyunlar birkaç sene konsola özel olur, ondan sonra pc ye gelecektir.

gamer-x

24.8.2022 23:11:47

+1
10 sene sonra bile olsa pc için çıkması güzel haber; exc oyunlar hala konsol almak için bir nedendir böyle olmaya devam edecek

Babblebabble

24.8.2022 22:49:28

+2
Pek izlemememe rağmen nedense Spider-Man ve Gow haricinde PS exc'lerinin arasından merak ettiğim oyunların arasındaydı. Bir gün çıkarsa oynarım diyordum ve geliyor. Gelmesi gerekenlerin hepsi geldi artık sanırım. Ha şimdi benim merak ettiğim devam oyunlarının gelip gelmeyeceği. Mesela Gow Ragnarok, TLOU 2, Horizon'ın yenisi (adını unuttum) vs. Ama bir yandan da diyorum Miles Morales gelecekse (ki geleceğini söylediler) büyük ihtimal diğerleri de gelecekte belirsiz bir vakitte gelecektir. Yoksa sırf bunlar için konsol alınmadığı gibi devam oyunu için de konsol alacak halimiz yok.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız