Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Lost Depths DLC'si Artık Oynanabilir

 
 
The Elder Scrolls Online: Lost Depths DLC'si PC/MAC ve Stadia oyuncuları için şimdi oynanabilir. Yeni DLC Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 6 Eylül'de çıkacak.
 
2022'nin yıl boyu sürecek Breton Efsanesi macerasının bir parçası olan bu zindan DLC'si sizi ve dostlarınızı zorlayacak dört kişilik iki yepyeni zindanı beraberinde getiriyor. Ascending Tide DLC'siyle başlayan ve kısa süre önce çıkan High Isle Bölümü'yle devam eden hikâyeyi temel alan bu zindanlar hikâyenin devamı niteliğinde. Kendi özgün hikâyelerine sahip bu zindanlarda eşya setlerinden başarımlara ve Tamriel'in başka hiçbir yerinde bulunmayan koleksiyon eşyalarına kadar birçok eşsiz ödül yer alıyor.

Tüm ESO oyuncularının hiçbir ücret ödemeden keyfini çıkarabileceği yeni ana oyun yaması 35. Güncelleme de Elder Scrolls Online: Lost Depths'le birlikte çıkıyor. Bu güncellemede savaş sistemi değişikleri, Battlegrounds için (fazladan Alliance Puanı kazandıran hafta sonları gibi) ilave “mini etkinlikler” ve genel itibarıyla PvP'deki XP kazanımıyla ilgili geniş kapsamlı iyileştirmeler dahil olmak üzere denge değişiklikleri, düzeltmeler ve yeni özellikler yer alıyor.
 
Oyuncular Lost Depths oyun paketini oyun içi Crown Store'dan alabilir ve bu paket ESO Plus aboneliğine dahildir. 35. Güncelleme yama notlarının tamamı için resmi forumlara göz atmayı unutmayın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
VR'da Oynayabileceğiniz 25 Oyun The Last of Us Part I'in Çıkış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız