Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Story, Sakaguchi'nin Son Oyunu Olabilir

 

The Last Story

 

     Mistwalker patronu Hironobu Sakaguchi şu sıralar ekibinin Wii'ye özel geliştirdiği The Last Story'nin kendisinin final oyunu olabileceğini söyledi. 
 
    Mistwalker'ın resmi sitesindeki bir blog'da konuya değinen Sakaguchi; "Herşeyimi tamamen bu oyuna veriyorum, içimde bunun son yapımım olacağına dair güçlü bir his var." şeklinde konuştu. 
 
    Sakaguchi’nin Final Fantasy serisinin yaratıcısı olduğunu biliyor muydunuz? İlk projesi 1987 yapımı bir NES oyunu Rad Racer olan Sakaguchi, firması Square iflasın eşiğindeyken kurtuluş projeleri Final Fantasy'yi yaparlar ve iflasdan kurtulup Japonya'nın gelmiş geçmiş en çok sevilen RPG serilerinden birine imza atma başarısını gösterirler. 
 
   Daha sonra çeşitli anlaşmazlıklar sonucu Square Enix'den ayrılma kararı alan Sakaguchi 2001'de Mistwalker stüdyosunu kurar. Xbox 360 platformuna özel Lost Odyssey ve Blue Dragon RPG'lerini yapan Mistwalker, her ne kadar başarılı yapımlara imza atsalar da bekledikleri satış başarısına ulaşamayınca firmayı sıkıntılı günler beklemektedir. Şimdi ise Sakaguchi, Square ile ilk kez iflasın eşiğinde kaldığı gibi Mistwalker ile de aynı senaryo ile karşı karşıyadır. Tek temennimiz Final Fantasy'de olduğu gibi The Last Story'nin de büyük bir başarı elde ederek harika bir serinin başlangıcı olması.  
 
    Ocak ayında çıkacağı belirtilen Last Story'nin ilk trailer'ı da geçtiğimiz günlerde çıkmıştı, hala izlemediyseniz bunu kaçırmayın!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blue Dragon RPG Mistwalker Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo s
Molyneux: Milo & Kate Piyasaya Sürülmeyecek Famitsu'dan Yeni İnceleme Notları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız