Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Remnant Remastered iOS ve Android için Çıktı

 
Square Enix, The Last Remnant Remastered'ı iOS ve Android cihazlar için yayınladı.

App Store ve Google Play'de 134,99 TL'den satışta.

Sıra tabanlı rol yapma oyunu ilk olarak 2008'de Xbox 360 ve 2009'da PC için çıkmıştı. PC versiyonu daha sonra satıştan kaldırıldı. Ardından PlayStation 4 ve Switch için remastered versiyonu yapıldı.

The Last Remnant, 'Kalıntılar' olarak bilinen gizemli ve kadim yapıtlarla dolu bir dünyanın hikayesini anlatıyor. Kalıntıların kimin eseri olduğunu veya ne amaçla yapıldığını kimse bilmiyordu fakat bunların sahip olduğu şaşırtıcı gücü günlük hayatlarında kullanıyorlardı. Kalıntıların gücünün aşırı kullanılması sonucunda, yönetenler ve yönetilenler arasındaki uçurum açıldı. Dünya yıllar sürecek bir savaşa ve kaosa sürüklendi.
 
Hikaye, bu eski anlaşmazlıkların sona ermesinin üstünden neredeyse bin yıl geçtikten sonra, gerçeği açığa çıkarmaya çalışan Rush isimli genç bir adamın atıldığı macerayla başlıyor.

Mobil versiyon fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last Remnant Remastered Square Enix Sıra tabanlı rol yapma oyunu
Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted 17 Aralık'tan İtibaren Sanal Gerçeklik Olmadan Oynanabilecek PlanetSide Arena Sunucuları Kapatılıyor

chris92

16.12.2019 00:11:13

+2
fiyata gel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Remnant Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız