Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian Tehlikeye mi Girdi?


     Playstation 3'ün merakla beklenen oyunlarından The Last Guardian'ın yavaş süren geliştirilme süreci devam ediyor. Şimdilik Team ICO'dan sıkıntılı sözler duymadık ancak, bugün çıkan bir söylenti ortalığı karıştıracak cinsten.
 
     Eurogamer'a konuşan ve ismi bilinmeyen Japon oyun sektörünün içindeki söylenti kaynağı, The Last Guardian'ın yönetmeni Fumito Ueda, Sony ile olan ilişkilerini kopardı. Söylentinin kaynağına göre Ueda bu saatten sonra oyunun yapımını dışarıdan tamamlayacak.
 
     Söylentiyi aldıktan sonra Sony'e ulaşan Eurogamer ekibi, Sony'den her zamanki gibi kaçamak bir cevap almış. Sony yetkilisi, söylenti ve spekülasyonlara cevap vermek istemediklerini söylemiş. 
 
     Bu arada söylentinin kaynağına göre Ueda'nın Sony'den 'ayrılma' nedeni bilinmiyor fakat Ueda, kişisel projelerine yoğunlaşmak istiyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps3
Rapor: Counter Strike: Go Kapalı Betası Başladı Saints Row: The Third'den İstatistikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

1.12.2011 18:16:27

0
Çok kayıp oldu Sony için, eğer ekibini de götürür ve ICO çekirdek ekibi giderse tek Sony büyük kayıp yaşamış olur hatta Nintendo ya da MS inanılma zbir Exc. yaptırabilir ama Ueda kişisel giderse hem ekip bayağı kötü etkilenir Ueda'da yeni ekiple ne kadar başarılı olur bilinmez..

sacrifice32

1.12.2011 01:04:44

0
Çok uzun zamandır beklediğim oyunlardan biriydi umarım akıbeti kötü olmaz.İnşallah çıkar kısa zamanda.Ama Fumito Ueda Sony'den ayrılırsa bu da demek oluyor ki PS4'te The Last Guardian yada Ico gibi farklı ve özel yapımlarla karşılaşamıyabiliriz.Sony her ne kadar takdir etsem de bazı yaptıkları şeyler için yine de bu tarz davranışlarından dolayı ne yapmak istediklerini de anlayabilmiş değilim.

EmuMaster

30.11.2011 22:46:08

0
tam küfrediyordum ama *ScR* adlı arkadaşın yorumu sayesinde vazgeçip derin bi oh çektim. Bu arada ueda'nın sony'den ayrılması baya üzücü ve talihsizlik.

Quirah

30.11.2011 22:44:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: *ScR* Haberde bir çeviri hatası var... Ueda Sony'den ayrıldı, ama oyunu tamamlayacak.Piyasaya sürüldükten sonra ayrılacak :)
Uyarı için teşekkürler, karıştırmışım haberdeki cümleleri.

*ScR*

30.11.2011 22:32:47

+1
Haberde bir çeviri hatası var... Ueda Sony'den ayrıldı, ama oyunu tamamlayacak.Piyasaya sürüldükten sonra ayrılacak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız