Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian, TGS Etkinliğinde Sahne Alacak Gibi Görünüyor


       Bildiğiniz gibi Tokyo Game Show yaklaşmakta. Pek çok oyunun sahne alacağı bu TGS 2015 etkinliğinde büyük ihtimalle PS4'e özel olarak gelen The Last Guardian da yer alacak.
 
       The Last Guardian'ın yönetmeni Fumito Ueda'nın kurduğu firma genDesing'ın Twitter üzerinden şu mesajı yayınladı: "Trico'yu Makuhari'ye nasıl götüreceğimizi düşünüyoruz (yeni ve farklı bir yolla.)" Bu mesajın yanında oyunda büyük bir role sahip olacak dev dostumuz Trico'nun ayağını ve ekranda Dualshock 4 tutar gibi duran bir silüet görüyoruz.
 
       Ekibin mesajında bahsettiği Makuhari ise Tokyo Game Show'un geçeceği Makuhari Messe Merkezi'ne işaret ediyor. Ne dersiniz bu etkinlikte yeni bir demo ile karşılaşır mıyız? Tokyo Game Show 17-20 Eylül tarihleri arasında Tokyo'da düzenlenecek.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu.com action adventure scee ps4
Dark Souls 3'ün Japonya Çıkış Tarihi Açıklandı The Vanishing of Ethan Carter'ın PC Sürümüne Unreal Engine 4 Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.9.2015 22:54:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: bigbooss grafikler iyi gelmedi bana. inşallah düzeltirler.
Grafikler aslında daha iyi karşılaştırma görselleri vardı, arkaplanlar mekanlar falan hep değiştirilmiş, karakterlere daha fazla detay gelmiş, oyun çıkana kadar daha iyileşir umarım. Çevrede yer alan gözü rahatsız eden bazı basit geometrili objeleri (yayınlanan demonun başında yer alan taş mesela) geliştirseler yeter.

bigbooss

14.9.2015 15:55:50

0
grafikler iyi gelmedi bana. inşallah düzeltirler.

itachi237

13.9.2015 20:54:11

0
dualshock 4'ü nerenizden uydurdunuz

BSC Misafiri

13.9.2015 18:53:54

0
ps3 alma sebebim bu oyundu... şimdi 4 alma sebebim olacak galiba çünkü ps3 ü satalı yıllar oluyor. soc tadı olacaksa iyi ama ico kaçmasını istemiyorum işin aslı. soc agırlıklı ama içinde ico ya ait öğelerde olsun çünkü soc gerçekten iyiydi ama haritalar çok sadeydi boss ları öldürmekten başka yapılabilecekler sınırlıydı. secret garden yada ok ile ile bi iki hayvan avlamak. kaplumbalara bakma.. arada birde kartalla tutunarak atılan ufak bir tur... biraz daha alternatif olmalıydı bu açıdan soc biraz zayıf bir oyundu. iki oyunu güzel harmanlayabilirlerse direk zirveye oturabilir. ama artık herkez oyun alırken online desteği ne bakıyor böyle bir sanatsal oyunada online desteği nasıl eklenir inanın aklımda hiçbirşey yok. hiçbir zaman bir gta5 kadar satmayacak ama firma için bir prestij kaynagı olacagı kesin.

mementopolis

12.9.2015 20:09:15

0
Demo'yu bizde oynasak keşke.

qqqqrpppp

12.9.2015 19:05:29

+2
Kıyamet kopacak bunun çıktığı gün

Fuusrodah

12.9.2015 15:05:22

0
Harbi çıkacak mı şimdi bu oyun?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız