Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Faith Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Kumi Souls Games, karanlık atmosfere sahip Metroidvania oyunu The Last Faith'in 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PC sürümü için şu anda bir demo mevcut.
 
Karanlık atmosfere sahip bir yapım geliyor  
 
 
 
Metroidvania ve soulslike türlerinin aykırı birlikteliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan The Last Faith'te oyuncular pek çok özel bitirici vuruşla beraber yer alıyor. Acımasız savaşların bulunduğu yapımda günahkârlar ve kutsanmışlar aynı şekilde yargılanıyor ve hiçbir şeyin yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. 
 
Oyunda kendi tarzınızda bir yol oluşturmanızı sağlayan yakın dövüş silahlarından, gizemli büyülerden ve uzun menzilli ateşli silahlardan oluşan geniş bir kütüphane yer alıyor. Doğrusal olmayan keşif unsurları ise The Last Faith'in merkezinde yatıyor. Piksel sanatıyla beraber ön plana çıkan yapımda etkileyici bir gotik manzarayı resmediliyor.
 
Çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc The Last Faith
Diablo 4 Steam'e Geliyor: İşte Tarih This War of Mine Yapımcılarından The Alters'ın Çıkış Yılı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Faith
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız