Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters XV için Yeni Karakter Tanıtıldı: Najd

 
 
SNK ekibi dövüş aksiyon oyunu The King of Fighters XV için yeni bir karakter tanıttı. Oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkacak Najd (seslendiren Ayaka Fukuhara) için şu anda yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu karakter indirebilir içerik şeklinde karşımıza çıkıyor.
 
Yeni karakter ne zaman geliyor?
 
 
 
Yeni tanıtılan Najd karakteri bu yaz oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Najd, 4-6 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas, Nevada'daki Mandalay Bay Resort and Casino'da gerçekleştirilecek olan EVO 2023'te oynanabilecek. 
 
Klasik, popüler ve yeniden canlandırılan karakterler ayrıca yeni karakterler oyuna dahil edilmeye devam ediliyor. Serinin geleneksel 3'e 3 takım dövüşünden ilham alan KOF XV ayrıca yeni bir sistemi de oyunculara sunuyor.
 
The King of Fighters XV şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Karakter tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The King of Fighters XV SNK dövüş oyunu
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı The Last of Us Part 1'in Birinci Şahıs Modundan Yeni Görüntüler Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The King of Fighters XV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız