Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Forgotten City Bu Yaz PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Modern Storyteller, The Forgotten City'nin bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu ve yeni bir fragman yayınladı.
 
The Forgotten City, aynı adlı The Elder Scrolls V: Skyrim modunu baz alıyor. 3 milyondan fazla indirilen The Forgotten City bir moda göre oldukça detaylıydı ve Senaryo Yazarları Birliği Ödülü'nü kazanmayı başarmıştı.
 
The Forgotten City zaman yolculuğu ve cinayet gizemi temalı bir yapım. Oyuncuları Unreal Engine ile hayata geçirilmiş açık dünya antik Roma şehrine götürüyor. Bir kişi günah işlediğinde herkesin öleceği lanetli Roma şehrinde ortaya çıkaracağınız her bir sır ve vereceğiniz kararlar lanetli döngüye yakalanmış 23 kayıp ruhu kurtarabilir ya da sonsuza dek kaybedebilir. Zaman döngüsünü kırabilecek misiniz?
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Forgotten City The Elder Scrolls V: Skyrim mod hikaye odaklı
RiMS Racing PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için 19 Ağustos'ta Çıkacak Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas 25 Mayıs'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Forgotten City
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız