Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falconeer 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Tomas Sala, açık dünya hava savaşı oyunu The Falconeer için çıkış tarihi verdi.

10 Kasım'da Xbox Series X | S, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Nesillerdir devam eden kötü kararlar ve ihanet derinlere inerken fraksiyonlar çarpışmaya devam ediyor.

Falconeer ol ve yıkıcı bir şekilde güçlü bir Savaş Kuşuyla gökyüzünde süzül. Great Ursee'nin dört bir yanına dağılmış çeşitli fraksiyonlara ve klanlara katılarak veya onlara karşı savaşarak denizde kaybolmuş sırları açığa çıkar. Savaş kazanarak, görev tamamlayarak, sır keşfederek veya Mutajen ya da Marş uygulayarak yükseltilebilen bireysel istatistikler, silahlar ve savaş kuşları içeren birden çok Falconeer sınıfından faydalan. Avantaj elde etmek üzere dalış yapmak, kaçınmak, fıçı tono yapmak ve dönmek için okyanus termalleri ve enerji kullan.

The Falconeer, havada gerçekleşen hızlı, vahşi it dalaşları ve sadece gökyüzünde değil aynı zamanda dalgaların arasında ve batık, okyanus derinliklerinde de geçen olağanüstü bir fantezi açık dünyasının kapsamlı bir keşfini içeren bir açık dünya hava savaşı oyunudur.  

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
The Falconeer Wired Productions Tomas Sala açık dünya hava savaşı Xbox Series X Xbox One PC
Haftalık Oyun Önerisi 23: Guacamelee! 2 Epic Games Hesapları için Apple ile Giriş Yap Desteği Sonlandırılıyor (Güncelleme)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Falconeer
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız