Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and the Winter Soldier'ın Resmi Oyuncakları Yeni Kaptan Amerika'yı Onayladı

 
Disney'in Marvel evreni için hazırladığı evrenin ilk kısmı bildiğiniz gibi Endgame filmi ile bitti. Filmin sonunda da Kaptan Amerika, meşhur kalkanını Sam'e yani Falcon'a vermişti.
 
Dizinin normalde ağustos ayında yayınlanması bekleniyordu, ancak salgın sebebiyle dizi ertelenmişti. Dizinin resmi oyuncaklarının üretimi de daha önceden başladığı için çıkan oyuncaklar diziden spoiler içeriyor. 
 
Haberin bu kısımdan sonra spoiler içeriyor.
 
Instagram'da paylaşılan bir görselde dizinin karakterlerini oyuncakları var. Oyuncaklarda Falcon, Winter Soldier ve Baron Zemo bulunuyor. Ancak fazla olarak bir de Kaptan Amerika oyuncağı var. Kaptan Amerika'nın isminde de John F. Walker yazıyor.  John F. Walker çizgi romanlarda daha sert bir Kaptan Amerika olarak tanınıyor. Karakteri Wyatt Russell'ın oynayacağı da daha önceden açıklanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier oyuncular konusu ne zaman
Little Nightmares II Cadılar Bayramı Fragmanı Stranger Things'in 4. Sezon Setinden Yeni Görseller Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız