Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and The Winter Soldier, Prag'daki Çekimlere Devam Edilebilir

 
Bildiğiniz gibi koronavirüs salgını sebebiyle tüm film ve dizilerin çekimleri durduruldu. Bazı ülkelerde yaşam yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor ve film yapımcıları da hemen işe dönmeye çalışıyor. 
 
Atlanta'daki çökimlerinden hemen sonra Prag'a çekimlere giden The Falcon and The Winter Soldier ekibi, salgının etkisi artınca tekrar Amerika'ya döndü ve çekimlere ara verildi. Şimdi ise Prag'da çekimlere devam edilebileceği konuşuluyor. Söylenene göre gerekli önlemler alındıktan sonra çekimlere yeniden başlanabilir.
 
Gerekli önlemler ise çekim yapılan yerin her gün sterilize edilmesi ve tüm çalışanlara 14 günde bir Covid-19 testi yapılması.
 
Sebastian Stan ve Anthony Mackie'nin başrolünde olacağı dizi, Captain America'nın kalkanını aldıktan sonra Falcon ve Winter Soldier'ın ne yaptığını anlatacak. 6 bölümden oluşacak dizi ve her bölüm yaklaşık 1 saat sürecek. Dizinin Ağustos ayında Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier ne zaman oyuncular yayın tarihi
Star Wars Rebels'in Yaratıcısı, Dizinin Devamının Gelmeyeceğini Açıkladı DIRT 5 Xbox Series X'te 120FPS Çalışacak

einhander

8.5.2020 17:10:25

0
wınter soldıer neysede falcon kımın umrunda allah askına bırde fılmını yapmaya kalkıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız