Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni UES Videosu Yayınlandı

 
 
Haziran ayında The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı Unreal Engine 5'te sergileyen bir video paylaşıldı. O zamandan beri geliştirici Greg Coulthard, bu videonun devamı için çalışmaya devam etti ve yeni bir video yayınladı.
 
Belirtilene göre, Coulthard'ın kullandığı tüm varlıklar ve dokular orijinal Oblivion oyunundan. Ayrıca geliştirici, UE5'te yer alan Nanite teknolojisini de tüm varlıklarda (dış duvarlar ve pankartlar hariç) uyguladı. Kaldırım dokusu da elden geçirildi. Ek olarak Greg, Kuzja80'in orijinal dokuları elden geçiren 4x Doku Paketini kullandı. Bu da oyunun daha keskin ve net görünebileceği anlamına geliyor. Son olarak Coulthard, orijinal oyundan bir dizi NPC'ye de bu videoda yer verdi. 
 
Yayınlanan video, NVIDIA 1660GTX (6GB) ve 24Gb RAM'li Intel 4770K'li bir sistemde gerçek zamanlı olarak oluşturuldu. FPS ise 30'du. Kısaca bu video size The Elder Scrolls IV: Oblivion'un Unreal Engine 5'te nasıl görüneceğine dair bir fikir verecek.
 
UE5 videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu mod doku paket hd
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Çıkış Fragmanı The Dark Pictures Anthology: House of Ashes'ın PS5 İndirme Boyutu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

6.9.2021 13:33:03

+1
Kurtalamaz tabi animasyonlar fi tarihinden kalma. Ben bir oyunda grafikten ziyade animasyonları daha önemli buluyorum.Ne kadar akıcı animasyonlara sahip ise bir oyun o kadar daha çok zevk alıyorum oynarken.

BSC Misafiri

6.9.2021 11:00:17

+1
UE5 bile kurtaramamış.

JaReD22

6.9.2021 10:04:43

0
Tek kişi bu oyunu yapamaz Skyblivion ekibi bile kaç senedir uğraşıyor halen daha çıkış tarihi belirsiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız