Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes'ın PS5 İndirme Boyutu Belli Oldu

 
 
Bandai Namco ve Supermassive Games'in korku macera oyunu The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, iki aydan kısa bir süre sonra çıkıyor. Yakında çıkacak olan oyunla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başlıyor. Yeni detaylardan biri de indirme boyutunun ne kadar olacağı ile ilgili.
 
Twitter'da, @PlaystationSize sayfasından yayınlanan bilgilere göre House of Ashes, PS5'te 30.015 GB indirme boyutuna sahip olacak. Ancak bu boyut, herhangi bir yama olmadan temel versiyonu için geçerli. Ayrıca, oyun için ön yüklemenin, yayınlanmadan birkaç gün önce yani 20 Ekim'de yayınlanacağı bildirildi.
 
Oyunun boyutunun diğer konsollarda ve PC'de benzer bir aralıkta olması bekleniyor. Ancak sıkıştırma teknolojisi açısından değerlendirilirse, PS5 boyutu diğer sistemlere göre daha az yer kaplayabilir.
 
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, 22 Ekim'de PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC için çıkıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Bandai Namco Supermassive Games Korku Oyunu
The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni UES Videosu Yayınlandı Kowloon Highschool Chronicle, Avrupa'da PS4 için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız