Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division'ın Betasına 6.4 Milyon Oyuncu Katıldı

 
     Ubisoft, büyük heyecanla beklenen online shooter oyunu The Division'ın betasına ait bazı istatistikleri paylaştı.
 
Mevcut nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak yeni bir IP için yapılmış en büyük beta olarak 6.4 milyon oyuncuya ulaşan ve bir rekora imza atan The Division, böylece PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360'da yayınlanan betasıyla 4.6 milyon oyuncuya ulaşan Destiny'i geçmiş oluyor.
 
Elbette EA'nın Star Wars Battlefront'u ile kıyaslandığında ki betasıyla 9 milyon oyuncuya ulaştı, her iki oyun da geride kalıyor ama Star Wars Battlefront yeni bir IP değil.
 
8 Mart tarihinde çıkacak olan The Division'ın betası oyuncular tarafından ortalama 52 dakika - 4 saat arasında oynamış. Oyunun PvP bölümü olan Dark Zone ise 2.5 milyon oyuncu tarafından ziyaret edilmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCVUK the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Xbox Live Çöktü Mart Ayının İlk Ücretsiz PSN Plus Oyunu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KerkenezKes

24.2.2016 20:17:17

0
20 gb betamı olur net hızları kurtarmıyor dandik bir beta içinde turbomu basalım yavv

BSC Misafiri

24.2.2016 07:55:21

0
Ubisoft olduğu için çok bir şey beklemiyordum belki de bu yüzden beğendim oyunu kapalı betayı baya 6-7 saat bir arkadaşımla oynadım ve çok keyifliydi lakin tek başına sıkabilir.

emrebdt

24.2.2016 00:06:51

0
Ben sıkıldım ama aynı şeyleri tekrar yazıcam.En baştan güzel kısmı söyliyim atmosfer.Grafik downgrade yemiş yememiş önemli değil grafikler fena değildi atmosfer şahaneydi.,yani iyi değil bayağı iyiydi.Gelelim oynanışa.Yani betadaki görevler hiçte güzel değildi ordan oraya git adamları öldür bölgeyi temizle ya da rehine kurtar,dalga dalga gelen düşmana karşı bulunduğun bölgeyi savun falan hep bu tarzdaydı.Fakat bunların yanında asıl olay DarkZone bölgesi.Bence tüm olay burda bitiyor.Fakat korkarım burasıda biraz hüsran.Giriyorsun bölgeye ya yapay zeka öldürüyosun ki buda belli bölgelerde adamlar var onları öldürüyosun ve temizliyosun o kadar,ya da pvp yapıyorsun.Darkzone den geriye ne kaldı pvp kaldı.Pvp de kafana göre birisine sıkamıyosun güzel,sıkıyosa sık :D Tüm oyuncular peşine düşüyo .Eğer arkadaşın varsa onlarla beraber bir köşeye sıkışmış şekilde defans yapıyosunuz fakat 3-4 kişiyseniz ve fena değilseniz zevkli oluyor çünkü organize şekilde tüm server a karşı savaşıyosunuz.Son olarakta eşya düşürme var.Eşya düşürdükten sonra onu üsse göndermek var tabi.Sadece bu kısımda pek bişey söylemek istemiyorum çünkü diğer rakipler itemlerini üsse gönderirken saldırı yapmak aslında oyunda farklı olan şey fakat betada haritadan dolayı yani bu zone ların olduğu kısımlar iyi değil gibi çünkü saldırdığınız zaman itemleri alıyosunuz fakat alana kadar birileri geliyor ve birde kırmızıya bürünüyosunuz ki kaçış şansınız olmuyor,tabi item azsa hemen toplayıp süre bitmeden üsse gönderebilirsiniz,o yüzden birtek bu kısım için diğer haritalar önemli ve oyunun tam sürümüne bakılmalı.Skiller ve perkler hakkında zaten bir bilgimiz yok 2-3 tane birşey açıktı skillerde. Genel olarak bakarsak benim 2 beğendiğim nokta oldu.Ben çok fazla heyecanla bekliyordum oyunu ve ilk defa bir oyunu önsipariş vermeyi düşündüm ama maalesef beklentiden öte oynatacak birşey yok şu an için. Betada kısıtlı içerik var diyenler oluyor.Fakat ben görevlerin değişeceğini sanmıyorum yani görevler hep bu şekilde tek düze gidecek gibi belki birkaç görev hariç.DarkZone de ise farklı bir oyun anlayışı olacağını sanmam ama yukarda bahsedildiği gibi alan koruma gibi 1 değilde birkaç tane oynanışta yenilik gelirse işin rengi biraz değişir.Tam sürümde sonuç olarak skiller ve perkler açılacak,bir de harita açılacak bunların dışında yenilik olmaz.Oyun içeriği çabuk tükenicek,kendini uzun süre oynatmicak.Dlc lere göre kendini oynatma süresi uzayabilir onu bilemeyiz.Umarım söylediklerimde yanılırım.

Zarbo257

23.2.2016 22:26:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: coyote3880 Açık Beta'yı isteyen herkes deneyebiliyor mu? Yoksa sadece ön sipariş verenler vb. mi deniyor?
Adı üstünde açık beta indirip oynuyorsun ama tabi geçti artık beta olmayacak birdaha zaten 8 Martta oyun çıkıyor.

Zarbo257

23.2.2016 22:22:57

0
Oyun gerçekten güzel ben beğendim.Korktuğum gibi çıkmadı,grafiklerde Downgrade göremedim PC'de Ultra'da gayet iyi çalışıyor atmosfer çok iyi.Dark Zone ayrı bi olay olmuş zaten cidden zevkli sürekli diken üstündesin,birde arkadaşlarınla girersen oyuna tadından yenmez herhalde tek beğenmediğim nokta düşman çeşitliliği çok az hani Dark Zone falan diyince insan enfeksiyon kapmış zombimsi düşmanlar olur diyor ama bakıyorsun normal mapte olan düşmanların level yükseltilmiş hali,belki beta olduğu içindir bilmiyorum.

BSC Misafiri

23.2.2016 18:07:14

0
oyun çok güzel ön siparişle pcye almıştım iyi ki almışım :)

Shely

23.2.2016 16:56:05

0
Gerçekten yorumları okuduğumda bi tane bile yapıcı yorum göremedim eleştirel olarak bi iki kişi güzel şeyler söylemiş ama çok yargıcıyız . Oyun betasıyla sunduklarıyla ucundan koklattıkları itibari ile beni içine çekmiş durumda atmosferi o anki şehrin yansıtılması ütopik grupların - ki hani düşününce gerçekten fanatik grupların çıkabileceğini bu şekildede olsa olur diyorsun bir süre oynayınca . Bu oyunun kim ne derse desin mükemmel bir potansiyeli var yani ben hiç böle bi pvp öğesi görmemiştim içi boş diyen aslında kendi boş yorumcu olan kişilerin dark zone da iyi bir item düşürdükten sonra diken üstünde o itemini helikoptere yükleyip çatışma yaşamadan köşe bucak saklanması fikri ve o gerilimi bilmeden konuşmasından başka birşey değil . Menfaat dünyasını çok güzel yaşatacaktır ve bence guild gibi durumlar ortaya çıkarsa ki bence olacaktır çete savaşları gibi bölge tutma benzeri durumları bize sunacaktır önü gerçekten açık bardağın dolu tarafına bakmak lazım grafikler sonra farklı görevler yok tekdüze denilip yerden yere vurmak yerine olabilecek güzel şeyleri konuşmak lazım. Skilleri ilerde başka skillerle kombine etme özelliği bence destiny den bu oyunu ayıran çok güzel bi özellik . Ben yakın dövüş beklerdim azda olsa sonuçta silahların mermilerin kısıtlı olması gerek ama survivor yapısı hiç yok oyunun koşma bile sınırsız sürede o yüzden bizi farklı konulara odaklandıracaklar beklentileriniz kadar keyif alırsınız ben hiçbir beklentiye kapılmadan oynadım ve çok çok beğendim 8 marta kadar beklemek zor olcak oynayan türk arkadaşlarla çete oluşturma umuduyla herkese iyi oyunlar :)

BSC Misafiri

23.2.2016 16:13:31

+1
Hepi topu 2 tane görev koymuşlar, haritanın sadece %20si oynanabilir, crafting kapalı, perk sistemi kapalı, skiller 2-3 taneyle sınırlı, level sınırlı, silah yetenekleri ve basedeki mekanlar sınırlı, hala gelmiş "oyun çok sıkıcı"... Full sürüm değil bu ya ne olacaktı?

AL3ATROS

23.2.2016 15:23:49

0
Beklentim fazla idi ama hayal kırıklığına uğramadım desem yeridir,.bir iki görevden sonra sıkıldım oynamayı bıraktım.

luganoguz

23.2.2016 15:08:03

0
Çöp

GaiShinbu

23.2.2016 15:06:11

+2
Oyunu daha almadım. Öyle şak diye çıkartıp o kadar para verecek durumum yok. Kapalı betasına da katıldım açık betasına da. Evet oyunun çok küçük bir bölümünü bize sunmuşlardı. Ama görevlerdeki genel mantık şu; Buraya git,oradaki kötü adamları öldür,şu şeyin yanına git ve F ye basılı tut/orayı 2 dakika savun vb. gibi görevler. Kar maskeli adama 100 mermi sık öldür. Ağzına bomba yapıştır defansını azalt vs vs... Eyvallah tamam da bu bir mmorpg ve daha farklı ne yapabilirler diye düşünüyorum....Bulamıyorum... Çoğu mmorpg deki mantık " mob kes loot yap " değil midir zaten? Adam bu oyuna (işkembeden sallıyorum) bir helikopter görevi koysa,helikopteri yapay zeka kontrol edip sen heli.nin yanından ateş edip binanın üstündeki adamları öldürsen, ilk başta hoşuna gider. Şimdi adam bunu 2-3 kere daha yaptırsa sana baydı deriz,1 kere yaptırsa yetmez. Yani uzun lafın kısası adamlar yakın gelecekte geçen bir mmorpg yaptı. Kılıçtan,kalkandan,mızraktan,oktan sıkılan varsa gelsin oynasın demişler. Hikaye kısmı hakkında bişey diyemem. Görevlerde ne tarz bir muhabbet dönüyor onu tam sürüm çıkmadan öğrenemeyiz. Ama düz mantığı bu oyunun. O kadar çok çabuk oyunları tüketiyoruz ki aynı yapıda oyunlar hoşumuza gitmiyor artık. Yeni tarzda,yeni mekanikleri olan oyunlar çıkarsa daha fazla kişinin kabulünü görür. Eminim o tarz oyunlar da ellerinde vardır. Ama aynı mekanikteki oyunlar satmaya devam ettikçe çıkartmayacaklar gibi duruyor. Saygılar sevgiler...

coyote3880

23.2.2016 15:01:49

0
Açık Beta'yı isteyen herkes deneyebiliyor mu? Yoksa sadece ön sipariş verenler vb. mi deniyor?

mahsur kalan adam

23.2.2016 14:40:49

0
Ancak herşey lowda oynadım yine de beğendim ama o kadar para verilmez hak etmiyor

experienced

23.2.2016 14:18:48

+3
Sanırım oyunu beğenen bir benim.

lostrock

23.2.2016 14:01:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne Oyunun atmosferi harika ama oyun sıkıcı.
ubisoft

Kennnn

23.2.2016 13:47:20

+1
Tipik Ubisoft görsellik açık dünya bir oyuna göre güzel ama içi yine boş, yapmasınlar artık böyle oyunlar ama alan oluyor işte. Ayrıca bazı animasyonlar cidden kötü hazırlanmış. Karakterin koşu animasyonu için birkaç alternatif hazırlanabilirmiş bir yerden sonra feci tekrar etmesi rahatsızlık verici. Hiç mi oyunu test ederken bu gibi durumları fark etmiyor adamlar şaşılacak birşey. Ya da zaten beklentileri yok, satabildiğimiz kadar satalım diye mi bakıyorlar.

Maxwell1

23.2.2016 13:35:07

+2
PC unutuyorsun evlat zaten 3.5 Million dan fazlası garanti PC kullanıcısıdır istatistikleri göz önüne aldığımız zaman.

Persona_Non_Grata

23.2.2016 13:16:21

0
Oyunun atmosferi harika ama oyun sıkıcı.

senjido

23.2.2016 12:55:46

0
kapalı betayı 7 saat oynamıştım. bunuda 1 saat oynadıktan sonra çok fena sıkılıp kapadım. yine başka bir abartılmış oyun olduğuna karar verdim.

lostrock

23.2.2016 12:43:30

+1
ubisofttan hayır gelmez reklam yaparak para kazanma peşindeler bütün oyunlarında hikaye yok karakter yok oynayış monoton içi boş her oyunu böle hiç şaşmaz

GaiShinbu

23.2.2016 12:26:31

0
Bu sayı içinde pc de var mı yoksa sadece ps4 ve xbox one mı? eğer öyleyse ciddi bir ilgi var demek.

CoreGame

23.2.2016 12:22:19

0
Kapalı betasına katılmıştım
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız