Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
Yayıncılığını En Masse Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BonusXP'nin yaptığı sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'ten yeni bir fragman paylaşıldı.
 
Bu yeni fragmanda oyunun sıra tabanlı taktik sisteminin nasıl olduğunu görüyoruz. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, 4 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Sevilen Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance (Siyah Kristal: Direniş Çağı), heyecan verici bir taktiksel strateji oyunu olarak hayata geçiyor. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics ile hayranlar, Thra'nın fantastik dünyasını dizideki olayların ötesinde deneyimleme fırsatı bulacak. Oyuncular daha önce görülmemiş karakterlerle, hikayelerle ve ortamlarla karşılaşacaklar.

Thra'nın dünyasında 80'in üzerinde eşsiz sıra tabanlı campaign savaşlarında, oyuncular yeni müttefikler toplayacak ve onlara iş vererek ve yeni ekipmanlarla donatarak özelleştirebilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics Strateji RPG En Masse Entertainment
God of War'un Yaratıcısı Sony Santa Monica, 20. Yılını Kutluyor Pokemon Benzeri Oyun Temtem'den Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız