Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'un Yaratıcısı Sony Santa Monica, 20. Yılını Kutluyor

Sony Computer Entertainment'ın sahibi olduğu PlayStation'a özel yaptıkları God of War serisi ile tanınan SIE Santa Monica Studio 20. yılını kutluyor. 20. yıllarına özel de God of War serisinden bazı konsept tasarımlar paylaşıldı.
 
Sony Computer Entertainment'ın sahibi olduğu 1999 yılında Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Santa Monica şehrinde kurulan, SIE Santa Monica Studio'nun kuruluşunun üzerinden 20 yıl geçti. God of War serisiyle tanınan stüdyo, ilk God of War oyununu 2005 yılında PlayStation 2 için yayınlamıştı. Oyun dünyası için her zaman önemli bir yere sahip olan God of War'un yıllarca üzerine koyarak, bazen hatalar yaprak, bugünlere getirdiler ve en son geçtiğimiz sene, yine God of War ismindeki oyun ile ne kadar başarılı bir stüdyo olduklarını bizlere hatırlattılar.
 
Santa Monica'nın 20. yıl şerefine God of War için paylaştıkları konsept tasarımları aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Oyun Santa Monica God of War Yaratıcı God of War 20. yıl Sony PlayStation Kratos
Borderlands 3'ün DLC'si "Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot" Çıktı The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Hell-Riegel

19.12.2019 23:43:54

+4
İyi ki doğdun kral :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız