Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Cub, 19 Ocak 2024'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Demagog Studio, The Cub'ın 19 Ocak 2024'te Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak PC için şu anda Steam üzerinden bir demo mevcut.
 
Başlangıçta Xbox Series ve Xbox One sürümleri duyurulsa da Untold Tales'in basın bülteninde "ekibinin kaynakları değiştirmesi gerektiği ve bu nedenle Xbox sürümünün bir sonraki duyuruya kadar ertelendiği" belirtiliyor.
 
90'ların klasik SEGA oyunlarından (The Jungle Book , Aladdin , Lion King) ilham alan, ancak modern dokunuşlar ve fikirler içeren insanlığın kalıntıları arasında platform parkuru. Evrimleşmiş vahşi yaşamı ve tehlikeli melez bitki örtüsünü zekanızla alt edin. Tahmin etmenizi sağlayan çevresel bulmacaları çözün. Daha sonra çarpık bir kıyamet safari avında sizi takip eden kötü insanlardan bir adım önde olun.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Cub PlayStation 5 PlayStation 4 Switch PC Untold Tales Demagog Studio
Call of Duty Oyunlarından 23 Binden Fazla Hileci Banlandı Fallout London Modunun Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız