Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew 2 için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
   IGN, The Crew 2'nin açık dünyasının gösterildiği 12 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 

Devrim yaratan The Crew 2'nin bu en yeni sürümünde, bugüne dek yaratılmış en muhteşem açık dünyalardan birinde Amerikan motorcu ruhunun heyecanını ta içinde hissedeceksin. Motornation'a hoşgeldin! Amerikanın dört yanında motor sporlarını deneyimlemek için yaratılmış bu devasa, çeşitli, aksiyon yüklü muhteşem oyun alanı seni bekliyor! Bir kıyıdan diğerine, sokak yarışçıları, profesyoneller, off road kaşifleri, ve serbest sürüşçüler her türlü disiplende kozlarını paylaşmak üzere bir araya geliyor. Yüksek oktanlı yarışlarda onlara meydan oku, namını yürüt, dünyayla paylaş!
 
MOTORNATION'A HOŞ GELDİN – KARADA, HAVADA VE DENİZDE ZORLU GÖREVLER SENİ BEKLİYOR
 
Efsanevi mekanlarda sınırları zorla, yeni deneyimler edin. Karla kaplı Rocky Dağlarının üzerinde, bulut ve sisler arasında uç, New York'un arka sokaklarında lastiklerini yak, asfaltları ağlat, Misisipi nehri boyunca yolculuklara çık, Büyük Kanyon'un her metresini keşfet! Rüyalarını süsleyen hiper araçlarını ve efsanevi Amerikan motorlarını kullan, en çevik akrobasi uçaklarının ve su motorlarının dümenine geç. Bu bütünüyle yeniden tasarlanmış Amerika'da eğlenceli ve zorlu deneyimlerin sonu yok!
 
ARAÇLAR ARASINDA ANINDA GEÇİŞ YAP VE %100 KESİNTİSİZ BİR DENEYİM YAŞA
 
The Crew 2'de favori aracının direksiyonuna geçip açık bir dünyayı keşfediyorsun. Fast Fav özelliği sayesinde, tek bir tuşa basarak bir araçtan diğerine geç ve bu muazzam ve kesintisiz açık dünyanın sunduğu bütün potansiyeli deneyimle. Rüyalarının arabasına bin ve Los Angeles sokaklarında dolaş, oradan çevik akrobasi uçağının kokpitine geçerek gökdelenlerin üzerine yüksel ve Hollywood'un muhteşem manzadasına yukarıdan bak, sahile ulaşıp Pasifiğin sularına indikten sonra müthiş bir sürat motoruna geçiş yap. Eğlence ve heyecan olasılıkları sınırsız!
 
ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORSUN, OL
 
Ülkenin dört yanındaki farklı motor sporları gruplarına katıl, sokak yarışçıları, profesyoneller, off roadcular ve serbest stilciler seni bekliyor. Her biri seni yeni yolculuklara çıkaracak, kendi motor sporları disiplini ve kültürleri ile tanıştıracaklar. Yarışlara katıl, meydan okumalara yanıt ver, kendi kişisel tarzını oluştur ve geliştir, rüyalarının araçlarını topla, kişiselleştir ve sergile, ve nihayet Amerikan motor sporları dünyasına damganı vur.
 
BAĞLANTILI BİR DÜNYADA PAYLAŞ VE PARLA

The Crew 2 dünyasında kişisel başarılarını ve unutulmaz anlarını arkadaşlarınla ve diğer oyuncularla paylaş, rekorlar kır, adını en başa yazdır! Ulaştığın her başarı, diğer oyunculara bir meydan okuma olarak kaydedilecek, diğerlerinin başarıları da senin için tabii. En iyi anlarını kaydetmek ve paylaşmak sadece bir tık uzakta. 

 
   The Crew 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 29 Haziran'da çıkacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Crew 2 Ubisoft Ivory Tower
DICE Söylentiye Göre Battlefield V Battle Royale Prototipi Üzerinde Çalışıyor Serious Sam 4: Planet Badass Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gamermn

23.4.2018 01:36:37

0
GTA 5 le neyini karşılaşıtırıyolar anlamadım.bence far cry 5 i karşılaştırın daha iyi.far cry 5 in karakterleri gta 5 anımsattı bana.bunun neyini karşılaştırıyonuz ? [:\-]

SonSamsunlu

22.4.2018 20:38:23

+1
GTA5 ile karşılaştırma amacı nedir acaba? Ayrıca oyunu simulasyon diye duyurmadılar ona rağmen araç sürüşleri oldukça iyi bence. Piyasada uçak, tekne ve araba yarışını birlikte sunabilen bir oyun yok.

CW_X

22.4.2018 01:36:43

+2
En saçma oyunlar listesinde tepeye oynar.Şu oyunu beleş verseler oynamam.Bulutların üzerine çık tekneyle arabayla düş hiç birşey olmamış gibi yoluna devam et! Bu oyun kimin fikriyse kafası pırıl pırılmış

Hayalci

21.4.2018 09:42:49

+1
Açarım gta5 teki transform modunu oynarım, bune la, tee 1 km havadan aracı asfalta yapıştırma nedir allah aşkına. hiçbir şey yok, sadece gta5 mod yapılmış hali gibi duruyor. buna para verenin aklına şaşarım. aynı ilk the crew gibi beleş olursa anca alırım, yoksa fasa fiso

- The Stig -

20.4.2018 17:39:02

+2
Bi denizaltı koymamışlar bu yüzden puanım 6

Gamermn

20.4.2018 02:36:41

0
bu kadar motordan,bota sonra uçağa falan geçmek üzerinde durmak yerine oyun yarışa ve araba çeşitliliğine odaklanmalı.yoksa gerçek yarış oyunun dışında kalıp nfs payback ile yarışamaya bilir.tabiki bu sadece bir gameplay daha.

Kim Kitsuragi

19.4.2018 22:16:55

+6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Efsane geliyor. Fiyatı da mkaul olursa direk alacağım. Adamlar 2 yıl uğraşsın siz b** atın oldu
Yaş 12 max

GT_55

19.4.2018 21:42:01

+2
Ne zaman efsane oldu.

BSC Misafiri

19.4.2018 20:29:56

0
Efsane geliyor. Fiyatı da mkaul olursa direk alacağım. Adamlar 2 yıl uğraşsın siz b** atın oldu

keremec

19.4.2018 18:38:46

0
Gta V modu gibi duruyor.

deadlight54

19.4.2018 17:53:48

0
The Crew 2 ilk duyurulduğunda hiçte fena gelmemişti ama yine de Forza Horizon 4'ü daha fazla merak ediyorum.

kataaay

19.4.2018 15:02:14

+3
Çöp demek isterdim ama midem çöp demeyi bile kaldırmıyor o kadar kötü oyun olmuş [>:]

porsux

19.4.2018 13:24:28

+3
NFS, DriveClub gibi oyunların bulunduğu alandan çıkıp Burnout'a, OnRush'a rakip olmaya gelmiş Crew. Saygıyla karşılıyorum ne kadar tercih etmesemde ama yüzlerce metre yukarıdan, tamamen cadde sürüş konforuna göre dizayn edilmiş bir arabayı yere bırakıpta, yola tek parça devam etmemizden zevk almamızı beklemelerini anlayamıyorum. Hani bu dediğimin cidden gerçekçilikle bir alakası yok. Yap bir kanyon ortamı FUEL gibi, uç yüzlerce metre 4x4 'lerle. O zaman gerçekçilik aramam. Ama sen marka arabalarla, spor otomobillerle bunu yaptığın zaman göze batıyor. Bu yolu seçtiğin zaman çıkabileceğin maksimum absürdlük seviyesi Burnout Paradise olmalıdır. Arcade yarış oyunu yapanların artık şunu anlaması gerekiyor; absürd oynanış bu tarz oyunlarda bir ayrıcalık değil zaten olması gereken bir özellik. Asıl yapmaları gereken şey fiziksel değişkenliği arcade bir şekilde oyunculara inandırabilmektir. Bu tanımda da oynadığım en iyi oyunlardan birisi Flatout: Ultimate Carnage idi. Oynayanlar bilirler; araçların kontrolü zeminin yapısına, şekline göre her an değişkenlik gösteriyor, yolda arabanıza isabet eden herhangi bir nesne yol tutuşunu etkiliyordu. Fiziklerde daha sayılabilecek onlarca detay barındırmasına rağmen oyun genel hissiyat açısından arcade idi. Yüzlerce metreden araba uçurmaya dayalı oynanış mantığı artık arcade yarış türünün aşması gereken bir durum..

GT_55

19.4.2018 12:37:21

0
Ya arkadaş bu kadar çorba yapmaya ne gerek var. Yap adam gibi ,oturaklı bir araba yarışı, içine oynanabilirliği artıran özellikler koy, tamam bitti gitti. Ilk oyundan çok daha kötü bir oyun bağıra bağıra geliyor.

Wayward Son

19.4.2018 12:26:36

+4
Her şeyi geçtim, o görüş mesafesindeki tırtlık nedir? 100 m. ötedeki araçları dahi yer yer göremiyoruz, zınk diye bir anda bitiyorlar.

Zebercet

19.4.2018 11:44:03

+10
Ciddi ciddi bulantı hissettim buna para verecek ve oynarken keyif alacak insanların olması düşündürücü ve üzücü. Görülüp görülebilecek en rezil oyunlardan biri olabilir arcade'in bile bir onuru var.

rambocuk

19.4.2018 10:35:12

0
Far cry 5 de bunun milyon tane çılgınlıklar yaptığımız versiyonu var

_GRKM_

19.4.2018 10:10:31

+4
hiç zevkli bir oyun gibi durmuyor..çok sıkıcı gibi.

Kim Kitsuragi

19.4.2018 09:48:02

+1
Sonuna kadar izlemeye midem kaldırmadı. Adam 1km havadan denize bot asfalta araba indirdi. Dünya’nın gelmiş geçmiş en arcade yarış oyunu olabilir.

BSC Misafiri

19.4.2018 09:32:39

+2
Aynı şeyleri gta v te de yapabiliyoken neden insanlar bu oyunu almak istesinki çok saçma olmuş bi yarış oyununda çok gereksiz hoş ilk oyun da bana göre saçma bi oyundu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız