Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew 2 için Yeni Sezon Güncellemesi Geldi: PC'de 32 GB

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış oyunu The Crew 2 için 9. Sezon 1. Bölüm: American Legends güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme PC'de 32 GB boyutunda karşımıza çıkıyor ve tam güncelleme notları yayınlanmış durumda.
 
Yeni içerikler oyuna dahil edildi
 
 
 
The Crew için yayınlanan 9. Sezon 1. Bölüm: American Legends bölümü oyuna Race Creator modunu dahil ediyor. Bu araçla beraber oyuncular artık kendi yarışlarını oluşturabiliyor, yayınlayabiliyor ve paylaşabiliyor. Ayrıca oyuncular The Crew Motorfest'teki bazı sunucuların geçmişine odaklanacak dört yeni hikaye içeriğini deneyimleyebiliyor: Malu, Pierce, Jim ve Toji.
 
Bu son güncelleme ek olarak 24 yeni aracı, PvE etkinliklerini ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor. Topluluk yarışları sekmesiyle beraber oyuncular yeni etkinliklere bakabiliyor ve dahil olabiliyor. Ayrıca etkinlik biletleri, etkinlikleri doğru bir şekilde temsil eden ekran görüntüleri ile güncellendi.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Crew 2 Ubisoft Ivory Tower
Yeni Red Dead Redemption 2 Modu Oynanışı Büyük Ölçüde Geliştiriyor The Last of Us'ın Klonu The Last Hope Ortaya Çıktı: Tıpatıp Aynısı

xXBerkanXxD

7.7.2023 09:26:46

0
Race Creator modunun gelmesi biz The Crew 2'ye yeni yarışlar eklemeyeceğiz artık Motorfest'e odaklanacağız demek oluyor anladığım kadarıyla. Ama bu modun gelmesi çok güzel olmuş çünkü Ubisoft bile yarışları açık dünyada checkpointler oluşturarak oluşturuyor her açık dünya yarış oyunu gibi çok özel bir yanı olmuyor... Uzun zamandır oyuna bayağı içerik getirdiler ilk çıktığındaki yarış adeti ile şimdiki arasında çok fark var, oyna oyna bitmiyor. Bana nedense The Crew 2 gibi uçuk kaçık, uçakta, teknede bile nitro kullanabildiğimiz eğlenceli arcade yapısı eğlenceli geliyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız