Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol için Devasa Güncelleme Yayınlandı: 11 GB

 
 
Striking Distance Studios tarafından yakın zamanda oyunculara sunulan korku temalı hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu The Callisto Protocol için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme PC'de 11 GB boyutunda olup Yeni Oyun+ Modunu ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme oyuna çeşitli iyileştirmeleri getiriyor
 
 
 
The Callisto Protocol için son yayınlanan 11 GB'lık yama çeşitli oyun modlarını ve iyileştirmeleri getiriyor. Son yama Ray Tracing efektleri devre dışıyken oyuna performans konusunda iyileştirme sağlıyor. Bunun yanı sıra oyunu daha önce tamamlayan kullanıcılar yeni güncelleme ile Yeni Oyun+'a erişebilecek. Tüm silahlar ve yükseltmeler Yeni Oyun Plus moduna taşınacak.
 
Oyunda daha önceden mevcut olan engellerin üzerinden atlarken hasar alma sorunu bu güncelleme ile ortadan kaldırıldı. Ek olarak belirli yerlerde kamera açılarının bozulmasına neden olan ve Jacob'ın yere düşmesine sebep olan sorunlar düzeltildi. Bunun yanı sıra alt yazı ve ses kayma sorunları ortadan kaldırıldı. Son olarak birkaç yerde meydana gelen çökme hatası düzeltildi.
 
The Callisto Protocol, yeni bir hikayeyi bizlere aktarıyor ve üst düzey korku unsurlarını bünyesinde barındırıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan olan bu yapım temel olarak hayatta kalma korku deneyimini bizlere yaşatmaya çalışıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Road 96 - İnceleme Age of Wonders 4 - PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2023 15:55:05

0
plus a gelsede oynasak

mehmetalpertr

23.1.2023 15:05:57

+1
Geçmiş ola... oyunu bitirip sildim bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız