Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys'un Spin-off Dizisi X-Men'in Parodisi Tarzında Olacak

 
Şu sıralar ikinci sezonu ile Amazon'da yayınlanan son dönemlerin en başarılı dizilerinden birisi olan The Boys ile aynı evrende geçen bir dizi geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. 
 
Dizinin yaratıcılarından Eric Kripke, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportajda spin-off dizi ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Herkesin tahmin ettiği X-Men'in parodisi tarzında olacak. Söylenen göre dizi olarak The Boys ile aynı evrende geçen G-Men isimli çizgi roman ekibinden uyarlanacak. Bu ekip de genel olarak X-Men'in bir parodisi.
 
Diziye dair ilk açıklanan bilgileri de aşağıda bulabilirsiniz. 
 
The Boys'un spin-off dizisi de Variety'nin raporuna göre +18 yaş sınırına sahip bir dizi olacak. Dizi, Amerika'nın Vought International tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesinde okuyan, en iyi kontratları alabilmek ve en iyi şehirlerde çalışabilmek için rekabet içerisinde olan süper kahramanları konu alacak.

Craig Rosenberg dizinin pilot bölümünün senaryosunu yazacak ve ayrıca dizinin baş yapımcılığını ve yaratıcılığını üstlenecek. Ayrıca The Boys'un yaratıcılarından Eric Kripke de bu dizinin yapımcılarından biri olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys spin-off yeni dizi konusu fragman oyuncular detaylar haberler
Yeni James Bond Filmi No Time to Die Ertelendi The Witcher 2. Sezondan Ciri'nin Bulunduğu Set Görselleri Paylaşıldı

Return to Monke

4.10.2020 18:35:47

0
Bu açıklama beklentilerimi artırdı. Umarım iyi bir şey çıkar altından. Bu arada (ÇR'DEN SPOİLER) [spoiler=1948594428]G-Men ekibi komple yok edilmiyor muydu? Acaba ana seride bu arkadaşları görecek miyiz? [/spoiler]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız