Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys'un 3. Sezonunun Yapımına Şubat'ta Başlanacak

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz ay başlamıştı.
 
İkinci sezon ile fazlaca olumlu yorumlar almasının dışında reyting bakımından da büyük başarı elde etmişti. Üçüncü sezonun geleceği de zaten biliniyordu, şimdi de yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı.
 
Rapora göre The Boys'un üçüncü sezonu için yapım aşaması 12 Şubat 2021'de başlaması ve 12 Ağustos 2021'de bitirilmesi planlanıyor. Önümüzdeki cuma günü ikinci sezonun final bölümüyle diziye bir süreliğine veda edeceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
Netflix'in Yeni Animesi Godzilla: Singular Point'ten İlk Bakış Görseli Yayınlandı Lucifer'ın 5. Sezon Çekimleri Bitirildi; 6. Sezon Çekimleri Başladı

BSC Misafiri

7.10.2020 14:05:16

0
Üçüncü sezonda Jensen Ackless geliyor ki beni en çok heyecanlandıran haberlerden biri.Bu adam değeri bilinmeyen oyunculardan,Supernatural'de uzunca süre çürüdü gitti.İlk 5 sezondan sonra ayrılsaydı şimdi farklı yerlerde olabilirdi.Bu dizide patlama yapmasını bekliyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız