Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys'un 2. Sezonu Daha Derin ve Gergin Bir Sezon Olacak

 
 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un yaratıcılarından Eric Kripke, ikinci sezon hakkında konuştu.
 
Eric Kripke, ilk sezondan sonra ikinci sezonun daha stresli olduğunu söyledi. İlk sezonun başarısından sonra ikinci sezonun daha iyi olması gerektiğini düşünen Eric Kripke, ikinci sezonu hazırlarken çok daha gerilmiş. 
 
Eric Kripke bu sezon ile ilgili, "Tamam, daha büyük yapmayalım, daha derin bir şey yapalım. Tüm karakterleri köşeye sıkıştıralım. Yapabileceğimizin en iyisiyle onları büyük bir baskı altına alalım. Sonra neler olduğunu görelim. Sonra da böyle devam ederiz. Kısaca hedefimiz buydu." dedi.
 
The Boys'un ikinci sezonu 4 Eylül 2020'de başlayacak. Dizinin ikinci sezon ilk 3 bölümü 4 Eylül'de yayınlanacak. Geriye kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
2016 Yapımı Ghostbusters'ın Yazarından Yeni Bir Haunted Mansion Filmi Geliyor Nintendo Switch eShop Artık Ön Siparişleri İptal Etmenize İzin Veriyor

Bugra4129

1.9.2020 13:25:46

0
1.sezonda ana karakterlere her an bir şey olacak gerginliğini yaşadım bende 2.sezonu merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız