Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys'un 2. Sezonu Başladı, Yeni Bir Video Paylaşıldı

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un ikinci sezonu başladı.
 
Dizinin ikinci sezon ilk 3 bölümü bugün yayınlandı.. Geriye kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak. 2 hafta sonra ise Butcher karakterine odaklanan kısa bir film yayınlanacak. Ayrıca diziden yeni bir video paylaşıldı. Onu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Dizinin ikinci sezon yorumları oldukça iyi duruyor. Hatta çoğu kişi ilk sezondan daha iyi olduğunu söylüyor. Oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
The Witcher 3: Wild Hunt Yeni Nesle Geliyor Zack Snyder'ın Zombi Filmi Army of the Dead'in Evreninde Geçen İki Farklı Yapım Daha Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Focke-Wulf

4.9.2020 15:52:28

0
Butcher ın kısa filmi güzel olabilir. İyi karakter oluşturmuş yapımcılar. Zaten dizide doldurmadıkları boşluklar var yan karakter bazında.

TheMuyu

4.9.2020 14:54:52

0
ilk sezonu baya iyiydi izlemeyenlere tavsiye edilir. klasik süper kahramanlar gibi değiller gerçekten bir süper kahraman olsaydı dünyada nasıl bencil egoist şovcu menfaatçi olacağını iyi anlatıyorlar [spoiler=9281378404]belkide en önemli durum ise başrolledi süper kahramanın amerika bayrağı şeklinde pelerin takması[/spoiler]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız