Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys'tan Yeni Bir Görsel Yayınlandı

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı dizi The Boys'un ikinci sezonu için yeni bir görsel paylaşıldı.
 
Geçtiğimiz hafta, dizinin ikinci sezon yayın tarihinin çok yakında duyurulacağı açıklanmıştı, ancak hala bir açıklama yapılmadı. 
 
The Boys, Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanına dayanan bir dizi. Dizi temelde bir süper kahraman dizisi, ancak olaya biraz daha farklı bir yerden yaklaşıyor. İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşuyor.
 
Dizinin ilk sezonunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott ve Jessie T. Usher gibi isimler bulunuyor.  Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel
The Batman ve Fantastic Beasts 3'ün Çekimlerine Yakın Zamanda Başlanacak İsmi Belli Olmayan Bir Star Wars Dizisi İçin "Ezra" Karakterini Canlandıracak Oyuncu Aranıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız