Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Book of Unwritten Tales 2, Steam Erken Erişim'deki Yerini Aldı


     Kickstarter, pek çok başarılı ve bir o kadar da eşsiz bağımsız oyunun oyuncularla buluşmasına ön ayak oldu. Bu yapımlar arasında yer alan The Book of Unwritten Tales 2, başarılı Kickstarter projesinden sonra Steam Erken Erişim'deki yerini aldı.
 
     En başarılı adventure oyunları arasında gösterilen The Book of Unwritten Tales 2'de Wilbur, Ivo, Nate ve Critter adlı karakterlerin hikayelerine tanıklık edeceğiz. Point-and-click tarzı bir oynanış sunan yapım zor bulmacaları, iki ve üç boyutlu oyun evrenini başarılı bir şekilde birleştirmesi ve orkestral müzikleriyle dikkat çekiyor.
 
       The Book of Unwritten Tales 2, toplam 5 bölümden oluşacak. Her yeni bölüm 4 veya 6 ay içinde çıkacak. Oyunun tam sürüm çıkış tarihi olarak 2015 yılının Ocak ayı gösteriliyor. Bahsettiğimiz bu oyunu 30 dolar karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Book of Unwritten Tales 2 adventure point and click pc kickstarter nordic games king art steam erken erişim
Kojima MGS 5: The Phantom Pain'in TGS Sunumu Hakkında Bazı Detaylar Verdi Killing Floor 2'nin İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

HIGHER

7.9.2014 01:54:45

0
güzele benziyor ama uçuk geldi fiyatı biraz bana
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Book of Unwritten Tales 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız