Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Beast Inside Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PC için Çıktı

 
Yayıncılığını PlayWay ve geliştiriciliğini Illusion Ray Studio'nun yaptığı, The Beast Inside geçtiğimiz günlerde Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Gerilim ve hayatta kalma-korku türlerine benzersiz ve heyecan verici bir yenilik getirdiğini iddia eden oyun Steam'de %10 indirimle 36,00 TL fiyattan satışta. Satın almadan önce demosunu indirip oynayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Boston, 1979 yılı. CIA kripto analiz uzmanı Adam, karısı Emma ile şehirden ayrılır ve kırsala yerleşir. Patronları Adam'ı orada güvende tutamayacaklarından korkar ama Adam, askeri kodu denemek için ormanlıkta huzurlu bir ortama ihtiyacı olduğuna inanır. Üzerinde çalıştığı iş, Soğuk Savaş'ın gidişatını değiştirebilecek niteliktedir. Ancak görünen o ki bu yer düşündüklerinin tam aksine hiç huzurlu değildir...
 
Adam tavan arasında 19. Yüzyılda sözde aynı evde yaşamış olan Nicolas Hyde adlı bir adamın yazdığı gizemli bir günlüğü bulur. Günlük açıldığında, geçmişin kâbusları, Adam ve Emma'nın hayatını tehlikeye atacak şekilde Adam'ın bulunduğu zamana ulaşır. Bu iki hikâyenin kaçınılmaz bir şekilde çakışmasıyla gerilim artar. Uzak geçmiş ve o geçmişin ebedi esiri Nicolas ile Soğuk Savaş'ın kripto analiz uzmanı Adam'a karşı. Bu neye yol açabilir? Birbirine geçmiş zamanlarda kime güvenebilirsiniz?
 
- Hyde’nin soyunun unutulmuş mülkü olan Blackstone'u keşfedin. Burası nefes kesici hikâyeyi tamamlaması için tasarlanmış zengin bir dünya.
- Fotogrametri teknolojisi ile oluşturulan sürükleyici bir ortama dalın. Üç boyutlu olarak taranmış nesnelerin eklenmesiyle elde edilen ortamın gerçekçiliğinin tadını çıkarın.
- Farklı yüzyıllarda yaşayan iki ayrı karakter olarak oynayın. Onların kaderlerini elinize alın ve hikâyelerinin nasıl kesiştiğini ortaya çıkarın.
- Benzersiz bir geçmişi deneyim edin, yolunuza çıkan gizemleri çözün, ipuçlarını toplayın ve bu hikâyenin nasıl biteceğine siz karar verin.
- Hareket yakalama teknolojisi ile korkunun yeni boyutlarını keşfedin.
- En ölümcül senaryolardan bile kurtulmak için güvenilir altıpatlarınızla yolunuzu açın.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Beast Inside PlayWay Illusion Ray Studio gerilim hayatta kalma-korku
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York 4 Aralık'ta PC, 2020 İlk Çeyrekte Switch için Çıkacak Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville İnceleme Puanları

BSC Misafiri

19.10.2019 16:00:32

0
Oyun iyi sayılır filme yakın bir anlatım ama biraz amatör tabi. yine de türkçe ve 36 tl ye alınır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Beast Inside
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız