Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Alters İlk Günden Xbox Game Pass'e Geliyor

 
 
11 bit studios tarafından oyunculara sunulacak olan hayatta kalma ve üs inşa etme oyunu The Alters için bakış fragmanı yayınlandı. Bu bakış fragmanı ile beraber oyunun oynanış kısımlarını gözden geçirebiliyor ve aynı zamanda oyunun çıkışı ile beraber Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olacağını aktarabiliyoruz.
 
Türkçe dil desteğiyle geliyor 
 
 
 
Dikkat çekici yapısı ve mekanikleri ile beraber The Alters, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store, GOG ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak. 2024 yılı içerisinde oyunculara sunulacak olan bu yapım, büyük beğeni toplayan ve This War of Mine'dan esinlenen bir yapıyı içeriyor.
 
The Alters'ın yeni oynanış fragmanı, Jan Dolski'nin insanlık tarihinde en sık sorulan sorunun cevabını ararken tehlikeli bir gezegenden kaçış konseptine ilk bakış sunuyor. Son teknoloji bir bölgede yer aldığımız ve aynı zamanda hayata tutunmak için elimizden geleni yapmaya çalıştığımız bu oyun, arka plandaki hikayesi ile beraber de dikkat çekmeye hazırlanıyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Alters
Valiant Hearts: Coming Home Yeni Platformlar için Duyuruldu BAFTA Oyun Ödülleri (2024) Adayları Açıklandı

BSC Misafiri

8.3.2024 11:48:41

0
tam tr destek olması gereken oyundu üstüne de gamepass mis. frostpunk 2 de öyle, allah gamepass'den razı olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Alters
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız