Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Testere'yi Türkçe Oynamak İster Misiniz ?

 
Daha önce karşımıza Batman: Arkham Asylum'un Türkçe sürümü ile çıkan Okan Şen, yeni bir dil yamasını daha oyuncuların kullanımına sundu. Ünlü film serisi Testere(Saw), bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda oyunuyla bizlerle buluşmuştu. Birbirinden ölümcül tuzaklarla uğraştığımız Testere'yi artık Türkçe'de oynama şansına sahibiz.
 
Aşağıda yer alan adresten yamayı indirdikten sonra içinden çıkan dosyaları oyunun klasörüne kopyalamanız, kurulum için yeterli.
 
 
Şimdi sizleri bu başarılı çevirinin yüzdesel dağılımı, resimleri ve videosu ile baş başa bırakıyoruz.
 
Saw Türkçe Yama V1.02 içeriği

Menüler : %100 Türkçe
Amaçlar : %100 Türkçe
İpuçları : %100 Türkçe
Gazete Küpürleri : %90 Türkçe
Notlar : %90 Türkçe
Oyun içi Diyaloglar : %95 Türkçe
 

 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak saw zombie konami yama türkçe yama
Killer Instinct 3, Natal ile Gelebilir Prince of Persia: The Forgotten Sands Duyuruldu

cengaver_s89

1.12.2009 01:01:08

0
Okan Şen arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum yeni çalışması için. Ve devamının gelmesini bekliyoruz. Aslında biz oyun koliklerin, dil bilmeyen oyuncuların oyunlardan tam zevk alması, dil bilenlerin de özdillerini koruması, öz dilimizin ingilizceden daha az etkilenmesi için böyle çalışmalara tam destek vermesi lazım. Böyle kaliteli çalışmalar, çalışmayı yapanlar yaşamalı ve yaşatılmalı. Ve her oyun için böyle kaliteli çalışmalar bize uzak değil. Biraz şuur bizi bu görevi yapmaya itecekdir. Yeterli derecede dil bilgim olsa, piayasadaki oyunları elimden geldiğince TR yamalardım, tabi bu konu üzerinde hala çalışıyorum :) ( bi öğrenemedik gitti şu ingilziceyi) Dil bilgisi iyi olan, oyun kolik başka arkadaşlardan da çalışmalar bekliyoruz. İnşallah bir gün bizim çalışmalarımızda BSC'de haber konusu olur. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saw
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız