Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited 2'den 2. Geliştirici Günlüğü

İlk oyundan sonra Test Drive Unlimited 2 için beklentiler çok daha büyük.
 
     Namco, open world yarış oyunu Test Drive: Unlimited 2 için ikinci geliştirici günlüğünü yayınladı. Eden Games yapımcılarının oyun hakkındaki açıklamalarını dinleyeceğiniz bu geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     İçinde oyun içi görüntüler de bulunan videoda yapımcılar oyunu yeni bir oyun motoru ile nasıl oluşturduklarını anlatıyorlar. Yapımın 90 model araçlarını da görebileceğimiz günlükte, oyunun geçtiği şehirleri ve gece-gündüz döngüsünü görmekteyiz.
 
    İlk oyun ile beklentileri bir nebze karşılayarak Xbox 360'a özel olan Test Drive Unlimited 2, ilk oyunun üstüne bir şeyler katarak ve çoğu eksiğini gidererek geliyor. 11 Şubat'ta Xbox 360 exclusive özelliğini bu sefer yitirerek PC, Xbox 360 ve PS3 platformlarına multiplatform olarak gelen TDU 2, bu senenin başında yarış oyunu sevenlere ilaç gibi gelecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Test Drive Unlimited 2 PC PS3 Xbox 360 Atari Yarış geliştirici günlüğü dev diary
Bungie'nin Yeni Patentleri Yeni Oyunla mı Alakalı? Bulletstorm'dan Halo 3'e Gönderme

coco_maya

14.1.2011 20:42:13

0
gelsin gelsin gardaş...zaten ne nfs , nede gt5 beni tatmin etti...hala tdu 1'i oynuyoz zaten...walla megapack'lerle bu oyunun üstüne oyun tanımadım...daha!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited 2
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız