Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm'dan Halo 3'e Gönderme


     Bir çok tartışmayı da beraberinde getirmesine karşın Halo 3, serinin tüm oyunlarında olduğu gibi büyük bir başarı yakalamıştı. Bungie'nin tüm oyunlarda olduğu gibi Microsoft ile başarılı bir reklam çalışmasına girdiği oyun için bir tanıtım videosu vardı ki hem müzikleri hem de sunumu ile diğer videolardan ayrılmıştı. 
 
     90 saniyelik bu reklam videosu daha sonra bazı oyunların da hedefi haline gelmişti. Öncelikle Time Splitters 4'ün ilk tanıtım videosunda bu videoya bir gönderme yapıldığını görmüş ve oldukça eğlenmiştik. Şidmi ise Bulletstorm'un yeni tanıtım videosunda aynı videoya gönderme yapıldığını görüyoruz. Tabi Bulletstorm tarzı ile.
 
     Halo 3 ve Time Splitters'in gönderme yaptığı videoları aşağıdaki oynatıcılardan, Bulletstorm'un yeni tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Halo 3 Tv Spot
 

 
Time Splitters 4 Tv Spot
 
Bu haberin bağlantısı
URL
Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Test Drive Unlimited 2'den 2. Geliştirici Günlüğü Batman: Arkham City'den Yeni Dergi Taraması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ihsanilicali

11.1.2011 20:06:23

0
Bu siteyi cok beyeniyorum. Tesekkurler .....

In Isaac We Trust

11.1.2011 18:59:27

0
mükemmel yapmışlar. çok iyi olacak zaten. ayrıca cliff'in sütoğlanı ana kuzusu olduğu yerlerde parmağını emdiği bir reklam filmi daha var bulletstorm'un onuda bulup göstermeniz gerek cliff'i seven herkesin görmesi gerek.

CodeMachine

11.1.2011 18:48:05

0
Hayatta en sevmediğim 3 şeyden biri bu :P Yani yapılmış üst seviye bir eserin dengini yapamayıp onu tiye aldığını sanarak onun priminden yararlanarak bişeyler elde etme çabası. Bknz. scary movie serisi vs.vs.

waltran

11.1.2011 18:27:43

0
halo nu reklamı gerçekten güzelmiş. acaba o kadar figürü gerçekten ellemi yaptılar ya? çok büyük uğraş. bulletstora içinde baya uğraşmışlar komikte olmuş ama time spliterrsinki en az uğraşılan yinede en çok güldüren oldu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız