Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terry Pratchett'ın Yarattığı Diskdünya Serisine Ait Olan "The Watch" Dizisinden Videolar Paylaşıldı

Fantastik edebiyatın en önemli isimlerin biri olan, Diskdünya serisi ile birçok kitap, dizi, film, oyun ve müziğe ilham olan Terry Pratchett'ın Diskdünya evreninde geçecek olan diziden birkaç farklı video paylaşıldı.

The Watc isimli dizi Terry Pratchett'ın Diskdünya serisindeki polisiye romanlardan uyarlanan bir dizi. Bilmeyenler için kısaca şöyle söyleyebilirim. Terry Pratchett'ın Diskdünya isimli büyük bir serisi var ve içinde birçok tarzda eser bulunuyor; polisiye, tarih, ve daha birçok farklı tür.

The Watch dizisi fantastik-polisiye tarzda olacak ve 3 Ocak 2021'de dizi başlayacak. Eğer fantastik tarzda dizileri seviyorsanız diziye mutlaka çıktığında biz göz atmanızı öneriyorum. Çünkü kitaplar son derece keyifli.

Dizinin yaratıcılığını Simon Allen üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Samuel Adewunmi, Marama Corlett, Richard Dormer, Jo Eaton-Kent, Lara Rossi ve Joe Vaz bulunuyor.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the watch Terry Pratchett diskdünya dizi polisiye fantastik oyuncu kadrosu konusu ne zaman yayın tarihi fragman oyuncular
The Walking Dead: World Beyond'tan Yeni Bir Video Paylaşıldı American Gods Dizisinin 3. Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

Winter Is Coming

11.10.2020 01:57:49

0
vasat diziye benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız