Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terraria Yapımcısının Yeni Oyunu Betaya Geçiyor


    Son yılların en önemli bağımsız yapımlarından Terraria'nın tasarımcısı Finn Brice, yeni kurduğu Chucklefish isimli stüdyoyla birlikte Starbound'un yapımına başlamıştı. Oyuncu bağışlarıyla yol alan Starbound için beta dönemi geldi. 
 
    Yapılan açıklamalara göre Starbound'un betası 4 Aralık itibariyle başlayacak. Oyunun betasına sadece ön sipariş yapan kişiler katılabilecek. Starbound'u resmi sitesi olan http://www.playstarbound.com adresi aracılığıyla 14.99 dolara ön sipariş yapabilirsiniz. Bu arada, oyunun yakın zamanda Steam Early Access'e geleceği belirtiliyor.
 
    Oyundan kısaca söz etmek gerekirse Starbound, Terraria'ya benzer bir grafik kalitesi sunuyor. Ancak bu kez oyun, daha ağır RPG elementleri üzerine kurulu. Yapımcılar oyunda Castlevania, Zelda, Metroid, Ultima ve Elder Scrolls serilerinden esinlendiklerini belirtiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
terraria starbound chucklefish indie bağımsız rpg platform
Yeni Humble Bundle Paketinin İçeriği Sızdı Gran Turismo 6, Perakendecilerin Kurbanı Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starbound
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız