Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starbound Oyununda Yer Alan En İyi 10 Silah

 
 
Starbound oyununda seçilebilecek çok sayıda silah mevcut. Menzilli silahlar, yeni ve deneyimli oyuncular için çokça tercih edilen bir türdür. Yeni oyuncular, karşı rakibe uzaktan saldırmayı isteyebilirler. Starbound'daki nişan alma sistemine alışmış uzun süredir oyuncular ise bir grup düşmanı hızlı bir şekilde öldürebilir.
 
Starbound, geliştirici ve yayıncı Chucklefish tarafından 2013'de piyasaya sürüldü. Starbound beta aşamasında 1 milyondan fazla satmayı başardı. Bunun üzerine geliştirici, bu başarılı oyuna yeni silahlar ve oyun modları ekledi. Öldüğünüzde sahip olduğumuz her şeyi yitireceğiniz bir oyun modu ve tabancalar, el bombaları, pulse rifle gibi onlarca farklı silah oyuna eklendi. Daha sonra Starbound 1.0 güncellemesi aldı. Starbound'un 1.0 güncellemesiyle birlikte yapım erken erişim sürecinden ayrıldı. Starbound'a yeni biome, evcil hayvanlar, yeni teknolojiler ve görevler eklendi. Güncelleme ardından Starbound yapımcısı 9 yıl yetecek kadar gelişim bütçesi topladığını duyurdu.
 
Starbound oyununda çok fazla menzilli silah yer almıyor. Bu listemizde sizlere Starbound Oyununda Yer Alan En İyi 10 Silahı derledik. İşte listemiz:
 
1) Tesla's Wrath (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Tesla's Wrath bir keskin nişancı tüfeği gibi bir silahtır. Ancak normal mermiler yerine enerji ışınları yansıtır. Bu silah, atış başına çok fazla hasara neden olur ve saniyede bir kez veya her üç saniyede bir yaklaşık 4 atış yapılabilir. Tesla's Wrath 6. seviyeye yükseltilebilir; bu da atış başına hasarını arttırır.
 
Tesla's Wrath, oyuncunun birden fazla rakibi hedef almasına ve işaretli bir düşmanı tek atışla hepsini vurmasına izin veren Marked Shot (İşaretli Atış) özelliğine sahiptir. Tesla's Wrath'ın mermileri de yüksek bir geri tepme derecesine sahiptir. Son olarak, vurulan düşmanlar elektriklenir ve kurbanın yakınındaki düşmanların hasar almasına neden olur.
 
2) Grenade Launcher (Tek Elle Tutulur)
 
 
 
Starbound'daki el bombası fırlatıcıları inanılmaz derecede güçlü silahlardır. El bombaları, yörüngelerine bir yay ile ekran boyunca fırlatılır. Bir rakibe çarparlarsa patlarlar. Bir rakibe vurmazlarsa, vurana kadar ekranın etrafında zıplar. Patlama, büyük rakipleri bile geri püskürtebilir.
 
Oyuncular, tercih ettikleri el bombası fırlatıcısı için mümkün olan en kısa sürede proximity grenades almalıdır. Proximity grenades, el bombalarının hedefe yaklaşırsa patlamasına neden olur ve atış bir şekilde ıskalarsa el bombası yere iner ve patlayıcı bir tuzak görevi görür. 
 
3) Dragonhead Pistol (Tek Elle Tutulur)
 
 
 
Bu hızlı ateşlenen yarı otomatik tabanca, atış başına çok az enerjiyle çok hızlı bir şekilde çok fazla hasar verebilir. Ayrıca görüntüsü harika görünüp, şarjlı bir atışa sahip. Tetik düğmesi bir saniyeden uzun süre basılı tutulursa tabanca şarj olur. Şarjı dolu ile atış yapılırsa normal atıştan altı kat daha fazla hasar verir. 
 
Dragonhead Pistol, Bone Dragon boss'u yenerken hazine olarak düşürülebilir (%10 şans). Dragonhead Pistol tek elli olduğundan, oyuncu iki tane almak için gerekli işlemleri yaparsa çift elli kullanılabilir. Dual-wielded Dragonhead Pistols, eğlenceli ve etkili bir silah yüklemesi olarak oyunda geçer.
 
4) Lazercaster (Tek Elli Tutulur)
 
 
 
Bu benzersiz 7. seviye silah, Star Wars: Bounty Hunter'dan alınan bir silahtır. Lazercaster, Peacekeeper Mağazasından satın alınabilir. Ancak mağazada 3. Kademede mevcut olacağını ve 15 Peace Kredisine mal olacağını unutmayın. 
 
Lazercaster, düşmanları delen sürekli bir enerji ışını yayar. Oyuncu sıraya dizilmiş bir grup düşman bulabilirse, ışın hepsini bir veya iki saniye içinde öldürecektir. Bu etki ve saniye başına verdiği hasar, Lazercaster'ı menzilli bir oyuncunun ana silahı için uygun hale getirir. Bu silahı ödül avcısı olmak için kullanabilirsiniz.
 
5) Alien Worm Gun (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Alien Worm Gun, oyunda yer alan canlı silahtan biridir ve oyundaki en iyi menzilli silahlardan biridir. Alien Worm Gun, hedeflere zarar veren uzun uzaylı solucanlar gönderir. Bunlar, 20 karo uzunluğunda uzanır ve tabancaya geri çekilmeden önce birden çok kez vurabilir. Silah birden fazla solucan gönderebilir (daha çok dokunaçlar gibi) ve eski solucan geri çekilirken yeni solucanlar dışarı doğru uzatılır.
 
Alien Worm Gun, enerji kullanımı açısından en verimli silahlardan biridir. Aslında, her solucan dışarıda kaldığından ve sekiz enerji için birden çok kez vurduğundan, bu silah süresiz olarak ateşlenebilir. Alien Worm Gun, her yöne 20 solucan gönderen ikincil bir ateşleme moduna sahiptir; eğer oyuncunun etrafı düşmanlar tarafından sarılırsa bu silah çok işe yarayabilir.
 
6) Magnorbs (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Bu silah, Magnorbs Bracer takılıyken elin etrafında bir daire içinde (dikey olarak) hareket eden üç metal toptan oluşur. Bu üç top yüksek hızda ekrana yansıtılabilir. Hedefe veya sağlam bir yüzeye çarptığında, toplar, sekme başına çok az bir momentum kaybıyla sekecektir.
Özel yetenek, oyuncunun karakterin öne bakan alanını kaplayan güçlü bir koruyucu bariyer oluşturmasını sağlar. Bu bariyer oyundaki en güçlü bariyerdir ancak uzun sürmez. Bariyer, yalnızca üç topun tümü destekçiyi çevreliyorsa oluşturulabilir. Bu silah aslında karakteri Magneto'ya çevirir.
 
7) Plasma Assault Rifle
 
 
 
Plasma Assault Rifle'nin iki atış modu vardır; ancak oyundaki birçok silahın aksine standart ve ikincil ateşleme modları eşit derecededir. Standart atış, havada uçarken arkasında küçük bir iz bırakan elmas şeklinde küçük bir mermi üretir. Bu mermiler yerçekimini yok sayar, hedefe ciddi hasar verir ve katı yüzeylerden seker.
 
İkincil ateşleme modu, yapışkan el bombaları olan bir el bombası fırlatıcı gibi davranır. Aradaki fark, Plasma Assault Rifle'ın atış başına üç yapışkan bomba atmasıdır. Örneğin, düşman ve oyuncu karakteri arasındaki boşluğa birkaç dalga yapışkan bomba gönderin ve ardından düşman patlamalardan hasar almaya başladığında standart atışa geçin. Böylelikle bu ikili atış modunu rahatlıkla düşmanlar üzerinde deneyimleyebilirsiniz. Son olarak bu silahın karanlık alanları aydınlatmak gibi yararlı bir yan etkisi vardır.
 
8) Firestorm's Fury (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Bu, bu listedeki esas olarak yakın dövüş silahı olan tek silahtır. Firestorm's Fury bir kılıçtır. Kılıcın, kılıcı alev makinesine dönüştüren ikincil bir ateş modu vardır. Alevler, sürekli olarak veya en azından oyuncunun enerjisi bitene kadar ateşlenebilen uzun menzilli bir jetle gönderilir. 
 
Saniye başına hasar oldukça yüksektir ve isabet alan düşmanlara yanma durumu rahatsızlığı verilir. Bu da düşmanların zamanla yangın hasarı almasına neden oluyor. Oyuncu, alev makinesiyle bir grup düşmana birkaç saniye vurabilir, ardından ileri atılabilir ve Firestorm's Fury'yi ayakta kalan tüm düşmanlara savurabilir. Bu taktik, standart düşman karşılaşmalarını neredeyse çok kolaylaştırır.
 
9) Evil Eye (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Evil Eye, genellikle gözden kaçan bir silahtır ancak Starbound'daki en iyi menzilli silahlardan biridir. Standart atış, hedefe göz küresi fırlatır . Standart atış için ateş hızı oldukça hızlıdır ve pastanın üzerindeki krema, göz kürelerinin düşmanlardan ve yüzeylerden sıçramasıdır; böylece her bir göz küresi bir düşmana birkaç kez zarar verebilir.
 
Evil Eye'nin ikincil saldırısı son derece güçlüdür. Oyuncunun bir rakibi hedeflemesi gerekir, ancak bundan sonra, oyuncunun görüş alanı içinde olduğu sürece hedef her saniye vurulur. Hasar otomatiktir, zamanla artar ve birden fazla düşmana çarpabilir.
 
10) Doomcannon (Çift Elle Tutulur)
 
 
 
Doom'dan ilham alan bu ateşli silah, çoğu oyuncu tarafından sevilen en iyi menzilli silahtır. Doomcannon'un standart atışı, bir av tüfeği gibi bir sprey içinde birkaç mermi gönderir. Karşı rakibe yüksek bir hasar verir ve mermilerin yayılması, kaybolma olasılığını çok daha düşük hale getirir.
 
İkincil ateşleme modu, bir düşmana veya katı bir yüzeye çarptığında patlayan el bombası benzeri bir mermi ateşler. Patlamaya yakalanan düşmanlar, Doomed durumu rahatsızlığından etkilenir. Doomed durumu rahatsızlığı, düşmanların ondan fazla hasar almaları durumunda patlamalarına neden olur. Bu patlama zırhı yok sayar. Standart atışla vurulan düşmanlar da Doomed statüsüne sahip olur. 
 
Ek olarak Starbound 51 Steam başarımı içerir:
 
-Adventurer Eventuality
-Congratulations on Your Graduation!
-The Simple Life
-Just like mum used to make!
-The Wanderer
-The Hopeful
-Book Club
-Amateur Bard
-Not in Front of the Children!
-Protected Protector
-Augmented Reality
-The Brave
-First Mate
-Ending Prohibition
-Villain
-The Wise
-Traveling in Style
-Monster Whisperer
-The Devout
-Perfectly Generic Achievement
-Shock and Awe
-Home Sweet Home
-The Resilient
-King Barbarian
-Sweet Revenge
-The Loyal
-Starbound Valley
-The Protector
-Feathered Friend
-Too Heavy to Kick
-Bug Tracker
-Captain of the Year
-You're aMAZEing!
-Culinary Century
-From the Ashes
-A Helping Hand
-Cramped Colony
-Cosmic Curator
-Alien Archaeologist
-Nox's Apprentice
-A Cheeky Chore
-All Walks of Life
-A Motley Crew
-Well Read
-Not a Llama
-A Tireless Task
-Them Bones
-Mint Condition
-Bug Free
-Armour Aficionado
-Destroyer of Worlds
 
Starbound sistem gereksinimleri ise şu şekilde: 
 
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows XP veya yeni bir işletim sistemi
İşlemci: Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB grafik belleği ve Directx 9.0c uyumlu gpu
DirectX: Sürüm 9.0c
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows XP veya yeni bir işletim sistemi
İşlemci: Core i3
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Directx 9.0c özellikli GPU
DirectX: Sürüm 9.0c
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Bu haberin bağlantısı
URL
terraria starbound chucklefish indie bağımsız rpg platform
Roguelike Aksiyon Oyunu Oblivion Override Duyuruldu Grounded Oyununda Yer Alan En İyi Mutasyonlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starbound
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız