Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tennis World Tour Çıkmadan Birkaç Hafta Önce %20 Oranında Tamamlanmıştı

 
   Tennis World Tour geçtiğimiz hafta PlayStation 4 ile Xbox One için çıkışını gerçekleştirdi ancak oyun Tenis hayranları tarafından pek hoş karşılanmadı ve çok düşük inceleme puanları aldı.

   Bu başarısız çıkışın sebebi yayıncı Bigben Interactive tarafından paylaşıldı.
 
   Le Mond gazetesine açıklama yapan Bigben Interactive'den Alain Falc tarafından belirtilene göre, Tennis World Tour çıkış yapmadan birkaç hafta önce sadece %20 oranında tamamlanmıştı. Falc pazarlama stratejileri ve oyunun Fransa Açık tenis turnuvası esnasında ulaşılabilir olması gereksinimi sebebiyle oyunu erteleyemediklerini belirtti. 
 
   Falc ayrıca Tennis World Tour'un düzenlenmiş versiyonunun 2019'da geleceğini ve bunun yanı sıra 2020-2021 gibi de yeni bir Tennis World Tour oyunu çıkaracaklarını ekledi. 
 
   Son olarak, oyun tamamlanmadan çıkmasına rağmen finansal açıdan fena bir performans sergilememiş. Falc oyunun şimdiden 500,000 kopya dağıtıldığını söyledi. 

   Tennis World Tour şu anda PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. PC ve Switch versiyonu 12 Haziran'da çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Tennis World Tour Bigben Breakpoint PS4 Tenis Oyunu
Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Canlı Yayını | 7 Haziran TSİ 20:00 NieR: Automata'nın Dağıtım Miktarı ve Dijital Satışları 3 Milyonu Aştı

Umit_22

7.6.2018 17:53:14

+1
Oyun çıkmadan önce açıklama yapsaydınız! Resmen milleti açık açık dolandırmışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tennis World Tour ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız