Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'ten Yeni Detaylar Açıklandı

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet için bazı yeni detaylar açıklandı. Filmin yayınlanmasına her ne kadar kısa bir süre kalsa da hala çok fazla detay bilinmiyor. Yapılan röportajlar sonrasında öğrenilen bazı detayla şu şekilde:
 
- Filmin oyuncularından Kennet Branagh, Tenet'in dünyaya karşı oluşan küresel bir tehdidi konu aldığını söyledi. Ayrıca nükleer bir felaketin dünyanın başına gelebilecek en kötü şey olmadığını söyleyen Branagh, filmin nükleer bir felaketten daha kötüsünü konu aldığını söyledi.  
 
- Yönetmen Christopher Nolan, bu filmin zaman yolculuğu filmi olmadığının bir kez daha altını çizdi. Filmin, zamanın kendisi ve zamanın işleyebileceği farklı yollarla ilgili olduğunu söyledi.
 
- Son olarak ise Nolan, Robert Pattinson'ın oynadığı karaktere Neil denilebileceğini ve bu kimliklerde neler olduğunu asla bilemeyeceğimizi söyledi.
 
Tenet, 31 Temmuz'da vizyona girecek. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson konusu detaylar
Türk Yapımı Truck and Logistics Simulator Steam'de Erken Erişime Açıldı Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ın Yeni Fragmanında Oyunun Geçeceği Kasaba Tanıtılıyor

BSC Misafiri

23.6.2020 17:03:55

0
Yine şifreli konuşmalar hastasıyım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız