Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Temtem Erken Erişim PS5 Çıkış Fragmanı

 
Pokemon serisinden esinlenen çok oyunculu yaratık toplama macera oyunu Temtem PC'den sonra PlayStation 5'te.

PC'de olduğu gibi PlayStation 5'e de erken erişim olarak geldi ve erken sürümü konsolda PlayStation 5'e özel. Tam sürüm 2021'de Xbox Series ve Switch'e de gelecek.
 
$39.99 fiyattan satışa sunuldu. PlayStation Store'da standart sürüm 284,00 TL ve deluxe sürüm 429,00 TL. Deluxe sürüm ek olarak kamuflaj sısa saç bandana, kamuflaj uzun saç bandana, kamuflaj üniforma ve kamuflaj sırt çantası kozmetik içeriklerini içeriyor. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Temtem devasa çok oyunculu bir yaratık toplama oyunu. Temtem ekibinizle birlikte muhteşem Airborne Archipelago'da muazzam bir maceraya atılın. Bütün Temtemleri yakalayarak diğer ekiplere karşı savaşın, evinizi zevknize göre özelleştirin, bir arkadaşınızın macerasına katılın veya dinamik çevrimiçi dünyayı keşfedin.
 
Her çocuk Temtem terbiyecisi olmak ister. Airborne Archipelago'daki 6 muhteşem adayı dolaşmak, yeni türler keşfetmek ve yeni arkadaşlar edinmek herkesin hayalidir. Şimdi sıra sizde! Efsanevi bir maceray atılarak tüm bu hayallerinizi gerçekleştirin!
 
Omninesia’nın yüzen adalarında Temtemleri yakalayın, Deniz'in kumsallarıda diğer avcılarla savaşın, veya Tucma’nın külle kaplı topraklarında Temtemlerinizi arkadaşlarınızla takas edin. Baş belası Clan Belsoto'ya gününü gösterip Archipelago'ya hükmetme planlarına son verin, sekiz Dojo liderinin hepsini alt edin ve en büyük Temtem terbiyecisi siz olun!
 
- Hikaye görevi: Temtem terbiyecisi olmak için sekiz muhteşem adada müthiş bir maceraya atılın ve belalı Clan Belsoto'ya karşı savaşın.
- Çevrimiçi Dünya: Tek başına takıldığınız günler geride kaldı. Temtem'in dünyası devasa çok oyunculu. Dünyanın dört yanından Temtem terbiyecisine katılın, onlarla tanışın, birlikte maceralara atılın veya en iyi Temtem terbiyecisi olmak için onlara karşı yarışın.
- Koop Macerası: İstediğiniz zaman bir arkadaşınızla güçlerinizi birleştirerek ortak hedef için birlikte mücadele edebilirsiniz. Yeni bir Temtem yakalayın, bir Rotayı tamamlayın veya bir Temtem Liderine kafa tutun, çift savaşlarında arkadaşınızla omuz omuza savaşın!
- Kendi eviniz olsun: Atoll Row'da kendi evinizi alın ve gönlünüze göre dayayıp döşeyin. Yeni mobilyalar alın, duvarlarını istediğiniz renge boyayın ve arkadaşlarınızı davet edip ağırlayın!
- Özelleştirme: Karakterinizi dlediğiniz gibi kişiselleştirerek diğerlerinden farkınızı ortaya koyun, diğer avcılarla savaşırken yani görünüm öğeleri de kazanın. Tuhaf bir şapka, rahat bir svetşört ve pantolon kombiniyle arzı endam edebilir ya da favori Temteminizin kostümüyle çıkabilirsiniz, tamamen size kalmış.
- Rekabetçi: 8 Temtem seçerek seçme ve menetme turlarına başlıyorsunuz. Rakibinizle sırayla birer Temtem seçip karşıdakininkini men ediyorsunuz. Kararlar verilip seçme-menetme turları tamamlandığında 5 Temtemden oluşan bir ekibiniz oluyor ve savaş başlıyor.
- Sürekli gelişiyor: Oyuna sürekli olarak yeni içerikler, etkinlikler, görevler, görünüm öğeleri, yeni Temtemler ve oynanış şekilleri ekleniyor! 

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Smazee Crystle Houchic Pokemon benzeri oyun Temtem oyun
NieR Replicant ver.1.22474487139… Yeni Fragmanı The Game Awards 2020 Etkinliğinde PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

9.12.2020 16:39:47

0
Bir pokemon klonu olarak garip ama başarılı bir oyun sanırım. Ayrıca fiyati ise muazzam yüksek. PS kullanıcıları için önermem sırf fiyatından dolayı.

Jer Aders

9.12.2020 14:56:39

0
Bir indie oyun için fiyatı çok yüksek.Oynamak isteyenler pc'si varsa steamden alabilirler orada 125tl.Hoş orada da pahalı.Neden bu oyunun fiyatı çok yüksek anlamadım.Steamde bir çok indie oyununun fiyatı makul seviyelerde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Temtem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız