Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tembo the Badass Elephant'ın Ücretsiz PlayStation 4 Teması Yayınlandı

      
         Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Tembo the Badass Elephant oyuncular tarafından beğenilen ve oldukça eğlenceli bulunan bir yapım. Sony, PlayStation 4'e çıkış yapan bu oyun için ücretsiz bir tema yayınladı.
 
       Yayınlanan bu ücretsiz tema sadece arkaplanı ve ikonları değiştirdiği gibi yeni bir ses efekti eklemiyor. Temayı uyguladığınızda ekrandaki yazıları okumakta zorlanabilirsiniz. Bir nebze de olsa bunun önüne geçmek için yazıların altında gölge düşürme özelliğini aktifleştirebilirsiniz. 5.8 MB boyutundaki temanın PlayStation Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Dualshockers'ın tema için yayınladığı görsellere de aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Tembo the Badass Elephant platform side-scrolling iki boyutlu 2d 2b game freak sega pc ps4 xbox one
Rocket League'in Yeni DLC'sinden İlk Bilgiler + Oyun 4 Milyondan Fazla İndirildi Dishonored ve The Evil Within, Steam'de %66 İndirimde

alemburda34

27.7.2015 09:45:05

0
Oyun çıkmayınca temalarla mi idare edeceğiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tembo the Badass Elephant
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız