Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Bakalım Monkey Island gibi oyunları ile tebessüm etmemizi sağlayan Telltale, yeni oyunları ile bizi hüzünlendirebilecek mi?
Son olarak Tales of Monkey Island serisi ile karşımıza çıkan Telltale Games, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı.
 
Adventure oyunlarının en iyi temsilcilerinden biri olan Telltale'nin yeni oyunu için "Sam & Max" gibi ama çok daha ciddi bir oyun olduğu söyleniyor. 
 
"Evet, yeni bir oyun üzerinde çalışıyoruz ve oyunun adını önümüzdeki bir kaç ay içerisinde açıklayacağız" diyen Telltale'den Dan Connors, oyunun sadece komedi unsurlu olmayacağını, bu unsuru da barındıracağını ama daha ciddi bir oyun olacağını belirtti.
 
Lost, True Blood ve Sopranos gibi dram ağırlıklı TV şovlarını da örnek gösteren Connors, Heavy rain gibi bir oyunun da örnek alınabileceğini söyledi.
 
Connors son olarak ise ; "Biz adventure türünü daha da geliştirmek istiyoruz. Nitekim Sam & Max, Wallaca & Gromit gibi oyunlar ile bunu bir nebze de olsun başardık. Fakat bu yeni oyunumuzda daha dramatik ve gerçekçi öğelere de yer vermek istiyoruz." dedi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Telltale Games monkey ısland
Monster Hunter 4 TGS'de Duyurulabilir Okamiden Minik Videolar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Monkey Island
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız