Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Türkiye'de Öldürülen Rusya Büyükelçisi Karlov'un Görüntüsünü Batman Oyunundan Kaldırdı

 
 
   Geçtiğimiz cuma günü Telltale'ın Batman oyunun bir sahnesinde suikaste uğrayan Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'un yerde yatan cansız bedeninin orijinal fotoğrafını kullandığı ortaya çıkmıştı.
 
   Telltale vakit kaybetmeden Batman: The Enemy Within'in ikinci bölümü The Pact için yeni bir güncelleme yayınladı ve kullanılan bu görüntüyü kaldırdı. Firma yaptığı açıklamada yaşanan bu durumdan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.
 
   Telltale, 
 
   "Bu görüntüyü tüm platformlarda kaldırılacak olan güncelleme bu sabah yayınlanmıştır. Yaşanan bu olaydan dolayı üzgünüz ve Üretim ve Kalite Güvencesi konusundaki yüksek standartlarımızı sürdürmeye devam etmemiz için gerekli tedbirleri alıyoruz." 
 
   Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, geçtiğimiz sene Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırıda Çevik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve 2,5 yıldır bu görevde bulunan Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmüştü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Telltale Games Batman Batman The Game Episodic PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360 PlayStation Vita mobil iOS Android
Anıl "HolyPhoenix" Işık, Royal Bandits Esports'a Transfer Oldu Jurassic World Evolution için Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

9.10.2017 08:08:47

0
reklamı yaptılar artık tabiiki kaldırırlar

makelele11

9.10.2017 08:06:14

0
Oynamadığım için soruyorum hikaye ile ilgili ne bağlantısı var ki? Yoksa rastgele bir ceset var onun yerine elçinin resmini mi koymuşlar? O zaman harbi gerizekalısınız Telltale.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız