Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games Gelecekteki Oyunlarını Tek Parça Halinde Yayınlamayı Düşünüyor

 
LCG Entertainment, 2018'de kapatılan Telltale Games'e ait tüm varlıkları, teknolojileri ve fikri mülkiyet haklarını satın alarak bundan sonra Telltale Games adıyla operasyonlarını yürüteceklerini duyurmuştu ve yeni Telltale Games oyunlarının yayınlanma modelinde değişikliğe gitmeyi düşünüyor.
 
GameDaily.biz ile röportaj gerçekleştiren Telltale Games CEO'su Jamie Ottilie, gelecekteki oyunların tek parça halinde yayınlanabileceğinin sinyalini verdi.
 
"Oyunlarımızın hikayelerini hala bölümler halinde düşünerek yaratıyoruz fakat nasıl yayınlayacağımız konusu henüz kararlaştırılmış değil. Buradaki önemli ayrım, artık bölümleri tek tek geliştirmiyoruz yani bir oyunumuzu bölümler halında yayınlamaya karar verirsek, ilk bölüm yayınlandığında diğer tüm bölümlerin geliştirilmesi bitmiş olacak." 
 
Telltale Games, The Wolf Among Us 2'yi The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurdu. Oyun en erken 2021'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamedaily.biz The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us Fables Macera Adventure
Ücretsiz Ghost of Tsushima PlayStation 4 Dinamik Teması Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın İkinci DLC'si Rise of the Phoenix Çıktı

kaju_maestro

24.12.2019 16:55:25

+3
Yapma ya, biraz daha bu modele devam etseydiniz de ikinci kez batsaydınız. Çok erken bir hamle oldu ya. Allah Allah. İşe bak sen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız