Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken X Street Fighter'ın Temel Sistemi Hazır


    Bildiğiniz gibi Street Fighter X Tekken'in Capcom tarafından geliştirilmesinden sonra Tekken X Street Fighter adlı oyun ise Bandai Namco tarafından geliştirilecekti. Buna karşın bu oyundan uzun süredir haber alamıyoruz.
 
   Tekken serisinin başındaki isim Katsuhiro Harada'nın açıklamalarına göre Tekken X Street Fighter'ın temel dövüş sistemi üzerindeki çalışmalar tamamlandı. Yine de geliştiricilerin öncelikli hedefi Tekken 7'yi tamamlamakmış. Daha sonra Tekken X Street Fighter üzerinde çalışmalara odaklanılacak.
 
     Bildiğiniz gibi Namco Bandai aynı zamanda Pokken adlı bi dövüş oyununu Nintendo Wii U için geliştiriyor. Super Smash Bros Wii U ve 3DS de yine Nintendo ile işbirliğine gidilerek bu firma tarafından geliştirilmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shoryuken Tekken X Street Fighter Namco Bandai Tekken Street Fighter PS3 Xbox 360 Dövüş
Grand Theft Auto V'in Yılbaşı Güncellemesi Yayınlandı Korku Oyunu SOMA için Detaylar ve Bir Görsel Paylaşıldı

ykrr

20.12.2014 11:47:15

0
sanki bu oyunda bir last guardian bir ff13 ver. gibi.ya hiç çıkmayıp çıkacak diye ayda yılda bir haberi çıkacak.yada bu nesilde bitirilip,olası yeni nesilde karşımıza bayağı geç çıkacak.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken X Street Fighter
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız